prison un çin versiyonu (çayna). divx playerlerde 700x--- üzeri izlenemiyor türü yorumlarda tüh demiştim . fakat 700 üzeri , orite 838 ne gösteriyorsa voxline 933 de gösteriyor. acaba gereksiz evham mıymış bilmiyorum.
son olarak bu cihazı alınabilirler sınıfında. f/p oranı yeterli .
Bu aleti bir LCD tv (Hd Ready) baglamak icin en mantikli sey sanirim komponent kablo kullanmak. Peki hangi komponent kabloyu nereden alabiliriz? Benim baktigim yerlerde fiyatlarinin masallahi vardi da.
_____________________________
The greatest thing you'll ever learn is just to love, and be loved in return. - Moulin Rouge
herşey iyi hoşta şu ses olayını çözemedim hala.5+1 ses sistemine digital bağlantıda en iyi ses hangi ayarlarda alınır.logitech z-5500 e bağlayıp verim alan varmı arkadaşlar?
mustafakılıç üstad, idx/sub uzantılı altyazı dosyalarını açıyor mu? Deneyebilir misin? Bir de film sırasında ya da klasörden istediğin altyazıyı seçebiliyor musun? Yanıtlarsan çok sevinirim.Teşekkürler.
mustafakılıç üstad, idx/sub uzantılı altyazı dosyalarını açıyor mu? Deneyebilir misin? Bir de film sırasında ya da klasörden istediğin altyazıyı seçebiliyor musun? Yanıtlarsan çok sevinirim.Teşekkürler.
idx ve sub altyazıları dosyalarını açtığı kataloğunda yazıyor fakat denemedim. klasörde altyazı dosyası görünmüyor. Sadece film dosyası görünüyor.
ses konusu fena değil iyi sayılmaz ama şimdi şöyle bir problem var .DAT formatlarını tanımıyor bu alet usb den ayrıca .DAT formatlı flimleri DVD e kaydedince DVD i de tanımıyor ben mi bir yerde hata yapıyorum çok saçma değilmi bu olay.bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHinferno -- 26 Nisan 2008; 18:04:43 >
buradaki yorumların tamamını okudum. cihaz güzel ama altyazı ile filmin adı ayni olmayınca altyazıyı okumuyormus.. bu özelliğide olsaydi hemen siparisi verecektim.. Yazılımla bu sorun giderilebilirmi bilmiyorum. çünkü ben divx leri dvd lere cektim ve malesef altyazi ile film adina dikkat etmedim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bean -- 30 Nisan 2008; 17:13:22 >
iki haftadır divx playerlar üzerine araştırma yapıyorum Altyazı seçme opsiyonunun olmamasına karşın bu cihaz diğer divx player lardan kat kat daha iyi. Mt chip sete sahip olması da yazılım güncelleme açısından diğer önemli bir özellik. Bu sebeple dayanamadım siparişi verdim. buradan bu cihaz hakkında detaylı bilgiye sahip olmam