(720 x 304 gibi çözünürlük) ile 720p nin alakası yok, eger divx player destekliyorsa tv'nin göstermesi lazım. Hangi filmdir oynatmaya çalıştıgın ? sürümü ?
4.15 GB boyutunda 1280*720 HDTVRİP I robot :) ama mkv değil avi hatta 800*432 var bir hdrip 700mb onuda açmıyor ya da benim tv göstermiyor
4.15 gb'lık 1280x ile başlayan filmleri açmasını zaten beklemiyorum.ama 800 ile başlayanları açsa iyi olurdu.şöyle dene.2-2.5 yada 3 gb kadar olan 720x ile başlayan avi'leri deneyebilirsin.kalite olarak bunlarda iyi oluyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Losthan -- 15 Nisan 2008; 20:26:46 >
onuda deniycem deneye deney çözeriz ancak şunuda soyliyim 5.1 megaworks sistemi bağladım dvd nin 5.1 çıkışına ama 5.1 ses alamadım hoparlor ayarlarında bi sürü ıvır zıvır var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safranboy -- 15 Nisan 2008; 22:07:16 >
verdiğin bilgiler için tşkrler. bende dün hb.dan sipariş ettim elime bugün geçti gerçekten bu fiyata alabileceğiniz en iyi oynatıcı alacaklara tavsiye ederim.
hayırlı olsun seninde incelemeni bekliyoruz arkadaşlara faydalı olur
quote:
Orjinalden alıntı: bjkonur
verdiğin bilgiler için tşkrler. bende dün hb.dan sipariş ettim elime bugün geçti gerçekten bu fiyata alabileceğiniz en iyi oynatıcı alacaklara tavsiye ederim.
bende buğün aldım ama bu mp4 nasıl çalışçak bi ayar varmı yapılcak usb disk taktım divx çalıştırma ama mp4 nede cd nede usb diskten görüyo bilen varmı..
ben gecenlerde bu bölümü okudum ve netten sipariş ettim bu gun elime ulaşdı
ilk denemem pc monitörüne takmak oldu ama ama görüntü alamadım ikinci olarak bi tv ye bağladıktan sonra 250 gb lık taşınabilirdiskimi takmak oldu ama oda olmadı fazla geldi galiba
kart okuyucusuna kartlar taktım bangır bangır actı
usb sine benım cep teli bagladım çalışdı resimleri ve mp3 leri gördüm
usb sine 8gb flash taktım okudu fakat flash içine 4 gb lık bi dvd attım denedim onuda okudu ama bana filmi baslat dilsecenekleri sahne secenekleri gibi bölümü göstermesine rağman ordan bi secim yaptırmadı film izlerken alt yazıyı filan kapattırmıyor ses değiştirtmiyor acaba bunun sebebi ben flasha dvd atarken değişik bi yöntemmi uygulama gerekiyordu da benmı beceremedim