Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ORITE DVD-838 DVD/DiVX OYNATICI Hakkında..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> ORITE DVD-838 DVD/DiVX OYNATICI Hakkında.. Sayfa: [1] 2 3 4 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kadiryakan

20 Şubat 2008; 19:49:22 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba...
Ben 5-6 ay önceden donanımhaber'i okumuş ve Piranha Aqua X Type modeli iyi bulmuştum.Bende Vestel 4600 Divx var ve açmadığı film ve format olmadı..(.dat,mpeg,wmv,avi).Eve 2. DVD'yi almak istedim ve Hepsiburada'da fiyatı düşmüştü.Bir de 10 YTL'lik hediye çeki ile 20 YTL Bonusu kullanınca aleti 25 YTL'ye getirdim.Cumartesi verdim siparişi ve bugün geldi.İlk önce aynı ürün diye baktım.USB çalışıyor,divx gösteriyor.Ama .wmv dosyayı açmadı,ileri sardırınca altyazı gidiyor ve geri gelmiyor,filmi belli bir zamandan itibaren(ör.25.dk.sonra) izlemek istediğimde de altyazı gelmiyor (Altyazı kaybolma olayı eskisinde oluyor muydu? ) ve kumanda da bana şüpheli gelince forumdaki ilgili sayfaları okudum ve farklı kumanda resimleri ve yazılan yazılarla farklı ürünler olduğunu anladım. Şimdi bunu verip başka bir makine almak için uğraşmaya değer mi çünkü hepsiburada değiştirme konusunda ve para iadesinde iyi bir firma.Ben para iadesi düşünmüyorum ama süreç uzayacak ve haftaya izinim bitiyor tekrar işe başlıycam kargo için evde olamayacağım. Şimdi bunu verip ne alacağım bir araştırma daha yapmak lazım buna değer mi kararsızım ...En fazla 75YTL (50 YTL Piranha+25 YTL)verebilirim. Bugün evdeki bütün DVD film ve Divx leri deneyeceğim.Vestel hepsini çalıştırıyordu bakalım bunda sorun olacak mı? Bu yüzden Divxplayer ararken Hepsiburada da ORITE DVD-838 DVD/DiVX OYNATICI modelini gördüm.
Özellikleri..
USB Girişi
Kart Okuyucu Özelliği
80 GB Sabit Disk Desteği
Mikrofon girişi
JPEG Photo-CD, KODAK Photo-CD
DOLBY PrologicII
Yakınlaştırma ve Uzaklaştırma
Hızlı İleri/Geri Sarma
100 Mhz 12Bit DAC
DOLBY DIGITAL (AC3-5.1 Kanal Çözücü)
DOLBY DIGITAL DTS/LCPM Digital Çıkış
MPEG4’ler için 5.1 Kanal Ses çıkış ve DVD’ler için AC3 ses çıkışı
Divx Altyazı Desteği,
DVD, DVD+R/RW, Cd, CD-R/RW, HDCD, MP3, RESİM CD, DIVX, XVID, MPEG4 DESTEĞİ,
MTK 13xx Çipsetli Görüntü İşlemcisi
720p ve 1080i Görüntü Desteği (Interpolasyon)
Yüksek Hata Düzeltme, Progressif Tarama
Subtitle Pro: Gelişmiş Türkçe Alt Yazı Desteği
VGA, AV Out, Scart TV Video Çıkış
Tavsiyeniz ne olur ? Bu Player'ı kullanan arkadaşlar varsa memnunlar mı?Firmware ihtiyacı var mı?Altyazı nasıl vs..Teşekkürler...
unpop

8 Nisan 2008; 16:59:55 

Ozellikler gayet guzel duruyor, kullandıysanız yorumlarinizi rica ederiz

safranboy

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

9 Nisan 2008; 14:02:35 

ben sipariş verdim elime ulaşınca yorumlarımı yazarım
türkçe altyazı desteği, 5.1 çıkışı ,sabit disk desteği ,DOLBY PrologicII karar vermemde etkili oldu inşallah sorun yaşamam

Tek bildiğim şey hiçbirşey bilmediğimdir
unpop

9 Nisan 2008; 15:45:58 

oooo DOLBY PrologicII de mi varmış. Hiç bu özelligi taşıyan ucuz divx player görmemiştim.

paranoyak

9 Nisan 2008; 15:47:13 

beyler hakikaten kafayı sıyırıcaz bu divx player konusunda 2 haftadır araştırıyorum hala kafama oturan bir marka ve model yok acaba bu nasıl bi dışarı çıkiyim da ürünü bulup inceliyim

safranboy

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

9 Nisan 2008; 15:50:12 

ben bizzat görmedim ama kağıt üzerinde özellikler çok iyi kullananlar memnun en önemlisi harddisk desteği

unpop

10 Nisan 2008; 20:34:45 

ne oldu hocam, geldi mi ürün ?

quote:

Orjinalden alıntı: safranboy

türkçe altyazı desteği, 5.1 çıkışı ,sabit disk desteği ,DOLBY PrologicII karar vermemde etkili oldu inşallah sorun yaşamam

safranboy

10 Nisan 2008; 21:27:54 

bugün kargoya verilmiş yarın elimde olur sanırım
quote:

Orjinalden alıntı: unpop

quote:

unpop

10 Nisan 2008; 21:38:52 

Hayırlısı olsun, incelemeni bekliyoruz
quote:

bugün kargoya verilmiş yarın elimde olur sanırım
quote:

Orjinalden alıntı: unpop

quote:

safranboy

11 Nisan 2008; 20:23:05 

ürün bugun elime geçti işte izlenimlerim:

önce birkaç fotoğraf:

ağır bir havası var :) ve şık duruyor dandik izlenimi vermedi bana.usb ve kart okuyucusu önde..

gördüğünüz gibi yuv yani komponent çıkışlar mevcut ürün bilgisinde bulunmasada gerçekten çok iyi olmuş.5.1 analog ve digital çıkışlarıda var

scart,micrafon ve en önemlisi vga çıkışı var yani pc monitöründe kullanabilirsiniz

Ve en merak edilen konu.USB den harici harddisk desteği

120 GB lık wd 2.5" harddiskimi sorunsuz şekilde gördü ve divx filmleri okudu.Ama ben 2 ye bölmüştüm 60 GB lık parçalar halinde ve gördüğü kısım fat32 buna dikkat edin.80 GB maksimum destek diyor sanırım 80 GB fat32 desteğini belirtmek istemişler çünkü benim harddiskim toplamda 120 GB ve sorun yok

Alt yazılarda sorun yok hatta mükemmele yakın.Font büyüklüğü,renk,konum v.s hepsi ayarlanabiliyor "gelişmiş altyazı seçeneği"olarak geçiyor artık küçük aLtyazı sorunu bitti :).720p ve 1080i Görüntü Desteği mevcut

disk okumada sorun yaşamadım ama ilk başlangıçta biraz ses çıkarıyor ve harddiskimi okuması 1-2 dakka sürdü buda çok iyi sayılır

ses seçenekleride iyi.prologic 2 desteği bile var ve gelişmiş ayarlar menüsünden birçok ayar yapılabiliyor

malzeme kaliteside iyi seviyelerde ve görünümüde bunu ispatlıyor maalesef çin malı :).Yanında av kablosu kumandası ve belgeleri mevcut tüm menüler türkçe

daha detaylı inceleyemedim ama ilk izlenimlerim bu şekilde ve çok memnun kaldım.
sorusu olan arkadaşlara cevap veririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safranboy -- 11 Nisan 2008; 21:23:26 >