Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Sony NWZ-A820 (yeni)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Sony >> Sony NWZ-A820 (yeni) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
salas78

20 Şubat 2008; 13:02:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Sony yeni video walkman serisi NW-A820’nin ilk fotoğraflarını ve ürünle ilgili ilk bilgileri yayınladı. Avrupa’da NWZ-A820 adı altında satılacak olan yeni ürün iPod Touch’a rakip olarak görülüyor. Sony’nin ATRAC standartı ve yine Sony’nin müzik/video indirme portalı olan Sonic Stage’i destekleyen cihaz uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Önce Japonya daha sonra Avrupa’da piyasasında siyah, beyaz ve pembe renk seçeneğiyle satışa sunulacak olan cihazın satış fiyatı, hafıza kapasitesine göre 175 Avro (8 GB) ile 240 Avro (16 GB) civarı olacak. Sony ayrıca daha uygun fiyatla satılacak olan VRC-NW10 adı altında video çıkışlı ve MPEG4 formatında video çekebilen bir modelini daha tanıttı. 125 Avro satış fiyatı olacak olan cihaza SRS-NWT10M adlı harici hopörlör sistemi takılabiliyor.

http://mymobil.net/dijital-cihazlar/mp3-player/53-mp3-calar/106-sony-nwz-a820.html

leylandi

20 Şubat 2008; 13:15:20 

beklediğim gerçekleşti.sony bu ürünün aslı olan nw-a910 serisini japonyada piyasaya sürmüştü.bu ürün onun biraz evrim geçirip avrupaya uyarlanmış versiyonu olarak tanımlanabilir.japonyada satılan modelden tv izlenebiliyor ve noise canceling teknolojisi var ayrıca.nw-a910da sonicstage var ama bu modelde yok sanırsam.bluetooth çok sükse yaratacak bir yenilik değil bence.sony biraz oyalanma eğiliminde gibi.nwz-a810 dan boyutları ve bluetooth özelliği dışında pek farkı olacağını sanmıyorum.bu ses kalitesi içinde geçerli.

salas78

20 Şubat 2008; 13:24:06 

quote:

Orjinalden alıntı: leylandi

beklediğim gerçekleşti.sony bu ürünün aslı olan nw-a910 serisini japonyada piyasaya sürmüştü.bu ürün onun biraz evrim geçirip avrupaya uyarlanmış versiyonu olarak tanımlanabilir.japonyada satılan modelden tv izlenebiliyor ve noise canceling teknolojisi var ayrıca.nw-a910da sonicstage var ama bu modelde yok sanırsam.bluetooth çok sükse yaratacak bir yenilik değil bence.sony biraz oyalanma eğiliminde gibi.nwz-a810 dan boyutları ve bluetooth özelliği dışında pek farkı olacağını sanmıyorum.bu ses kalitesi içinde geçerli.

sonicstage var diye yazıyor.

leylandi

20 Şubat 2008; 13:49:01 

japonyadaki a820 lerde var doğru.sony nin türkiye sitesine bakmanızı tavsiye ederim.avrupadaki modellerde sonicstage artık sunulmayacak.

http://www.sony.com.tr/view/ShowProduct.action?product=NWZ-A826K&site=odw_tr_TR&imageType=Main&category=NWS+A+Series

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leylandi -- 20 Şubat 2008; 16:12:38 >

seffa

20 Şubat 2008; 16:10:26 

yha off bak içim yandı şimdi:(keşke a816 ı almasydm..daha bi güzlmş bu

Hercule Poirot

20 Şubat 2008; 16:24:03 

Ekranın 3" olsaymış cok daha iyi olcakmış.Ses kaliteside bir farklılık yoksa sanırım a816 göre.

Aşk çok - para yok
rstm

23 Şubat 2008; 3:44:32 

yazın benim s603 ün yerini neyin alacağı belli oldu demek

bu playerin yanına bluetooth kulaklık koyarsa aksesuar olarak piyasaya hakim olur ama görünüşe göre nc22 kulaklıklarla gelecek gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rstm -- 23 Şubat 2008; 3:49:24 >

Hayat kızgın boğa ben kırmızı pelerin
leylandi

23 Şubat 2008; 9:50:52 

quote:

Orjinalden alıntı: rstm

yazın benim s603 ün yerini neyin alacağı belli oldu demek

bu playerin yanına bluetooth kulaklık koyarsa aksesuar olarak piyasaya hakim olur ama görünüşe göre nc22 kulaklıklarla gelecek gibi

nc22 kulaklıkklarla eski nw-s700f serisi modelleri geliyordu.bunlar gürültü bloke etme özellğine sahipti.ama nwz-a820 serisiyle bu kulaklıklar verilmeyecek.bu model 2 tip kulaklık seçeneğiyle satışa çıkacak.isteyen bildiğimiz klasik mdr-ex082 ile alacak,isteyende DR-BT21G kablosuz bluetooth lu model arasında seçim yapabilecek.bu arada japonyada satılan a820 serilerinde noice canceling özelliği bulunuyor.orda bulunan modellerin yanında nc22 veriliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leylandi -- 23 Şubat 2008; 9:53:43 >

rstm

23 Şubat 2008; 12:08:16 

hmm bende bir fotosunu gördüm nc22 vardı yanında ondan öyle dedim . demekki o japonyadaki ürünler için geçerli.bir piyasaya çıksın bakalım inşallah hüsrana uğramayız

Hayat kızgın boğa ben kırmızı pelerin
dmltnman

23 Şubat 2008; 20:28:34 

Gerçekten bahsedilen özellikleriyle güzel bir ürüne benziyor.

uguRnB

11 Mart 2008; 23:40:32 

Sony tasarımları gerçekten iyi.Ürün güzele benziyor.Play tuşunun konumu ve büyüklüğü hoşuma gitti.

uguRnB

11 Mart 2008; 23:43:16 

sitteisevir

12 Mart 2008; 8:40:20 

quote:

Orjinalden alıntı: leylandi

dediklerine katılıyorum. artık sony walkmane bluetooth koyduysa yakında wifi koyar hatta ipod touch gibi internete de girebiliriz. ben bu modeli alacağıma para biriktiririm bundan sonraki modellere bakarım. walkman yavaş yavaş evrim geçiriyor

hidrojenperoksit

12 Mart 2008; 16:54:58 

yurt dısında cıktımı alet

KİMYACILAR ÖLMEZ SADECE DENGEYE ULAŞIRLAR
fever2006

Sisteme Gözat

12 Mart 2008; 23:47:15 

valla gayet hoş bi cihaz olmuş..ekran boyutu ne kadar acaba..2 inç gibi duruyo sanki ama..olsun bluetooth koymuslar..aferin sony'e iyi iş çıkarıyor

330Ci Feel the Difference_Her Parçası Yeniden Yorumlandı

uguRnB

13 Mart 2008; 14:25:31 

quote:

Orjinalden alıntı: fever2006

valla gayet hoş bi cihaz olmuş..ekran boyutu ne kadar acaba..2 inç gibi duruyo sanki ama..olsun bluetooth koymuslar..aferin sony'e iyi iş çıkarıyor

Ekran boyutu 2.4 inç.

fever2006

Sisteme Gözat

13 Mart 2008; 15:42:33