Şimdi Ara

## Asus'un X48 Yonga Setli Bombası; P5E64-WS Evolution ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  ## Asus'un X48 Yonga Setli Bombası; P5E64-WS Evolution ##


    Donanım dünyasının Tayvan merkezli lider isimlerinden Asus yılın ilk çeyreğini iddialı anakartlar ile kapatmaya hazırlanıyor. Daha önce verdiğimiz haberlerimizde firmanın X48 yonga setini kullanan Rampage Formula modelinden bahsetmiştik. Rampage Formula'dan sonra firmanın X48 yonga setini kullanan bir diğer iddialı modeli P5E64-WS Evolution da ortaya çıktı. Asus'un Workstation serisi dahilinde yer alan anakartın daha çok kurumsal müşteriler için hazırlandığı belirtilse bile WS serisinde yer alan modellerin genellikle hız aşırtma severler tarafından kullanıldığını da biliyoruz. Asus'un yeni anakartı ısı iletim teknolojisini esas alan gelişmiş bir pasif soğutma ünitesi ile birlikte geliyor. Intel'in 45nm üretim teknolojisine sahip çift ve dört çekirdekli işlemcileri de dahil olmak üzere firmanın güncel ürün gamında yer alan LGA775 formundaki güncel tüm işlemcilerini destekleyen anakart kaliteli komponentleri ile de dikkat çekiyor. 4 adet PCIe X16 slotuna sahip olan anakart kullandığı yonga seti itibariyle 16X+16X Crossfire desteği sunabilirken Quad-Crossfire desteği de olabilir mi soruları akıllara gelmiyor değil. DDR3 bellek desteğine sahip olan anakartın hız aşırtma ile 2GHz+ bellek desteğini görebileceği de iddia ediliyor. Asus'un X48 yonga setli yeni anakartlarından P5E64-WS Evolution hakkında şu an için çok fazla detay açıklanmış değil. %80+ enerji verimliliği sağlayan yeni nesil EPU teknolojisiyle donatılan anakartın Mart sonuna doğru çıkması beklenirken tahmin edebileceğiniz üzere fiyatı hakkında net bir bilgi bulunmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 19 Şubat 2008; 23:24:40 >







  • RAMPAGE EXTREME İ İSTİYORUZ

    ASUS İşini biliyor.. fx57 bir sorum olacak Rampage Extreme ne zaman gelecek sanırım Asus'un X48'de asıl bombası o olacak..

    Bu da güzel gerçi saldır asusum saldır kim tutar seni!! Asus ve Gigabyte işini biliyo diğer bütün üreticiler püf bi de Foxconnu unutmamak lazım..

    Kart çok şekil olmuş + Gerçekten bir workstation kartı + EPU olayı tek kelimeyle müthiş + Soğutmasınıda sevdim Kuzey den Mosfetlere sağdan boru çekmeyi başarmışlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-857078682 -- 19 Şubat 2008; 23:20:27 >




  • DDR3 ucuzlamazda. p45 i beklemek lasım. parası bol olan alsın
  • kaç dolar olur bu kart? 500 dolar mı?
  • yaw bunlar gereksiz yatırım soket değişicek zaten sene sonunda
    bu arad haber için teşekkürler
  • Kesinlikle p45
  • asus=para demek...? Çıkınca alanlara şimdiden hayorlı olsun tabi burda bir kardeşimiz bir kıyak yaparsa bize banada birtane alsın BU KARTTAN
  • zaten cok pahalı olcak anakart pari ddr 2 desteği de koysalardı . Ram den kısıp bu anakartı alırdık hem bu hem ddr3 ram fazla kacar bizi bozar
  • Pasif soğutmalar sarıdan mavimsi olmuş ddr3 olması kötü ama kart güzel
  • İyi güzel de kim alır onu ,hadi aldın 2 gb ddr3 ram 500 lira onunla beraber etti 1000 lira şasırmış bu insanlar yaw.
  • şekilliymiş...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: uA_sonsuz

    RAMPAGE EXTREME İ İSTİYORUZ

    ASUS İşini biliyor.. fx57 bir sorum olacak Rampage Extreme ne zaman gelecek sanırım Asus'un X48'de asıl bombası o olacak..

    Bu da güzel gerçi saldır asusum saldır kim tutar seni!! Asus ve Gigabyte işini biliyo diğer bütün üreticiler püf bi de Foxconnu unutmamak lazım..

    Kart çok şekil olmuş + Gerçekten bir workstation kartı + EPU olayı tek kelimeyle müthiş + Soğutmasınıda sevdim Kuzey den Mosfetlere sağdan boru çekmeyi başarmışlar

    Bence asıl bomba Striker II Extreme olacak




  • Fiyat belli değil ama bence,300-400 $ arası olur...
  • SLI = 4 Adet PCI-Exp 16 =DRR2 ve DRR3 desteği =250 YTL civari bir anakart gelmedi bu ülkeye yahu.
  • Şekil güzel ama bize iyi gelmez anakart + ram = 1000 lira eder.Tabii parası bol olan gider alır o başka
  • quote:

    = 4 Adet PCI-Exp 16 =DRR2 ve DRR3 desteği =250 YTL civari bir anakart gelmedi bu ülkeye yahu
    cok haklısın yaw amacları hep gecırmek kazıgı 10 bın yttlik pc toplasan bile herseyını full yaparak oynanmayan oyun gene cıkarcaklar sora delı ol. maksımum 7 ay ıdare edecek crysıs 2 gelıyor ıste o zmn 1600e 1200 de 16 af 16 aa da hıc bı parca oynatmayacaka alcaksın 1.5 milyarlik bir pc bakacaksın keyfine herseyi medium oynucaksin:)
  • asus x48 derken intel chipset den mi bahsediliyor acaba, yoksa asus kendi chipsetlerini üretmeye başladıda onu mu kullanıyor. chipsetler ile ilgili bir bilgi verebilir misiniz?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: variant

    asus x48 derken intel chipset den mi bahsediliyor acaba, yoksa asus kendi chipsetlerini üretmeye başladıda onu mu kullanıyor. chipsetler ile ilgili bir bilgi verebilir misiniz?


    İntel chipsetinden bahsediliyor asus chipset üretmiyor.
  • board fiyatları çok saçma. bu kadr çabuk eskiyen ürünlerin bu kadar pahalı olması anlaşılmaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.