Slm arkadaslar bu forumun etkisiyle bi mpx200 aldım icinde smartphone 2002 yukluydu bende update etmeye calıstım fakat master reset atamıyorum hic bi sekilde. su ana kadar wm05 denedm hic bisekilde master reset olmuyo wm06 yukledm onda ilk master reset oluyo arka planda agaclı bi resim cıkıyo hatta ama 2 master reset olmuyo Forumu bir cok kez okudum 3 kez rom yukledim ama bi turlu sonuca ulasamdm sonunda smartphone 2002 tekrar yukleyip geri dondum.. Ama mpx200 de yapmak istediklerim icin rom yuklemeliyim. Ayrıca urunun id side su3587 Yardım veya deneyimleriniz bekliyorum.
Hocam sen bana yardımcı ol yaa bence :D bende de mpx200 var bitane orjinal daha açılmamış hiç . Önceden kullanıyordum bayağı kullandım ama daha sonra wm2005 kurdum ve halt ettim :( 1 hafta wm05 ile kullandım fakat telefon bır kapandı bı daha acılmadı sımd tam yanımda duruyor tel aynı zamanda Shine kullanıyorum ama mpx200 gıbısı yok aslında o farklı bı sanat telefonda devrım :) en azından hatırası var nasıl calıstırırm yardımlarınızı beklyıorum . ayrıca bı telefoncuya verdım yapamadı teknık bır sorun var sanırım rom yukelnmıyor dedı ne yapmalıyım saygılar ...