"korkma! sadece toprağa gideceksin; sonra toprak olacaksın, sonra sularla birlikte bir çiçeğin bedenine yürüyeceksin, oradan özüne ulaşacaksın, çiçeğin özüne bir arı konacak. belki belki o arı ben olacağım."
artık beni de ekleyebilirsiniz, iphone 16gb ile aranızdayım yazılım 114
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." M. Kemal ATATURK
Slm arkadaslar benide aranıza alırsanız sevınırım bende yenı bır iphome 8 gb aldım ancak bır sorunum var cıhazı sarj edıyorum ama saj oldugunu gostermıyor hala kırmızı gorterıyor batarya yerı butun gece sarj ettım bataryanın uzerınde sımsek seklı cıkıyor ancak sarjdan alınca yıne kırmızı bıtmek uzereymıs gıbı gosterıyor bu konuda bı bılıgısı olan varsa yardımcı olursa sevınırım
İphone 16 GB Kayitsiz satılık var forumda almalımıyım arkadaşlar aldıktan sonra bana ne gıbı işlemler acıcaktır ? yaklaşık ne kadar patlar, veya hiç ugraşmım dogubanktan mı alıyım? sızce hangısı yapmalıyım...
İphone serileri var hangısını secmem iyi olur.
pasaportum war 5 senelık suan
saygılar....
İphone 16 GB Kayitsiz satılık var forumda almalımıyım arkadaşlar aldıktan sonra bana ne gıbı işlemler acıcaktır ? yaklaşık ne kadar patlar, veya hiç ugraşmım dogubanktan mı alıyım? sızce hangısı yapmalıyım...
saygılar....
bana kalırsa doğubank a güven olmaz çünkü adamlar seri üretim gibi hiçbir dertsiz satıyorlar ben amerikadan aldım burakadaki arkadasların yaşağıdı 1 problemle bile karşılaşmadım telefonun habire versyonunu deiştirmeme rağmen...
sana paraya patlamaz yapman gereken pasaportunla bir turkcell extra yada benzeri bir yere gidip oparetor fark etmez telefonun arkadasında yazan imei no. sunu kayıt ettirmen.
iPhone serisi derken versyonumu demeye çalıştın anlamadım ama her zaman en yüksek versyon en iyisidir yani 1.1.4
ve passaportunuza daha önceden bir telefon vb. aygıt kayıt ettirmemiş olman lazım ve bu sene içinde yurt dışına çkmış olman lazım.
saygılar....
bana kalırsa doğubank a güven olmaz çünkü adamlar seri üretim gibi hiçbir dertsiz satıyorlar ben amerikadan aldım burakadaki arkadasların yaşağıdı 1 problemle bile karşılaşmadım telefonun habire versyonunu deiştirmeme rağmen...
sana paraya patlamaz yapman gereken pasaportunla bir turkcell extra yada benzeri bir yere gidip oparetor fark etmez telefonun arkadasında yazan imei no. sunu kayıt ettirmen.
iPhone serisi derken versyonumu demeye çalıştın anlamadım ama her zaman en yüksek versyon en iyisidir yani 1.1.4
ve passaportunuza daha önceden bir telefon vb. aygıt kayıt ettirmemiş olman lazım ve bu sene içinde yurt dışına çkmış olman lazım.
anladım pasaport sorun degıl kayıt ıslemlerı falan tek sorun nasıl olamam nerden almam bıde iphone kullanmadım bıraz kurcalamk ıstyrm
iyi ki zamanında 61. numara için rezervasyon yapmışım Telefon Pazar günü geldi Sonunda 2 gündür kullanıyorum 12-13 yıldır envai çeşit telefon PDA BB kullandım ben böyle ekran kalitesi olan bir telefon görmedim Kullanırken bu kadar zevk aldığım telefon hatırlamıyorum
hmm vallahi web tasarımda birinden rica etmiştim o arkadas yaptı yeni bir logo gerekicek
Ne yani? Şu anda kullandığınız özgün mü? (http://www.astrozoom.com/kemal_milar/images/iphone_astr.jpg) ikonları da her yerde bulunabilir. Yine ps de bir kaç oynamayla tamam. Benim üzerinde oynama yaptığımı burada kullanılması için istememiştiniz, hatırlatırım. (http://forum.donanimhaber.com/m_21160292/mpage_3/key_/tm.htm) Ayrıca imzalarınızıda kullanmayın onlarda başkalarının yaptığı resimler, Tavşan resmi bir başkasının hazırladığı ps fırçası Önemli olan resimlerin telif hakkı dır. ilgili sitede, kullanılmasında sakınca olduğu belirtilmediğinden değişiklik yaptım. Yani bunları yazmamın amacı suçlandığımı hissetmemdi. Rahatsız ettiysem affola.
kusra bakma kardeş ben pek anlamam bu işlerden barbee yide bu bölümde çok iyi tanıdığım için böyle bişiy yaptım kesinlikle üstüne alınma hatta ben senden çok özür dileriim
bi sorum olacak türkiyede iphone türkçemi ve fiyatı ne kadar? Bende almayı düşünüyorumda ve Bir telefonmu? yani birini arayıp birine mesaj çekp video resim yollayabilceğimiz bir telefonmu? iphone yazdan beri takip ediyorum ama ne gördüysem ingilizce
ben de bugün aldım hayırlısıyla.. öğreneceğim çok şey var belli, video convert işini yapabildim kliplerde (DVDVideoSoft Free Studio) ile ama altyazı ekleyerek çevirdiğim (XviD4PSP 5.0) divx dizileri iphone içine atamıyorum.. aslında çevirme işini yapıyor altyazı senkronize biçimde ekliyor 349 mb lık dosyayı 230 mb olarak çeviriyor ama iphone da içine atmıyor bir türlü.. altyazılı divx filmleri ne ile convert ediyorsunuz ?
bir de mkm uzantılı bi dosyayı avs video converter 5.6.1.175 ile çevirdim ama program serial istiyor ve bulamadım, kullanan varsa serialini rica edebilirmiyim yada muadili bi çevirme programı ? şimdiden teşekkürler..
sim karttaki telefon rehberini kopyalayabileceğim bir program varmı bildiğiniz ?
versiyon 1.1.2 den 1.1.3 yapılmış, aldığım cihaz belmont'a ait :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakman306 -- 1 Nisan 2008; 19:32:59 >
kusra bakma kardeş ben pek anlamam bu işlerden barbee yide bu bölümde çok iyi tanıdığım için böyle bişiy yaptım kesinlikle üstüne alınma hatta ben senden çok özür dileriim
Kesinlikle özür dilenmesi için yazmadım. Özürlük bir durum asla söz konusu değildir. Sadece açıklama yapma gereği duydum. Ayrıca sizin için hazırladıklarımdan da büyük zevk aldım. Sevgi ve saygılar.
Teşekkürler '' PaR0NiaC '' Sen nereden aldın? Fiyatı uygunmuş .. ben türkiyedede görmüştüm yazın çok konuşuluyordu . Ama galiba baz istasyonu olmadığı için Türkiyede kullanılmıyordu şimdi geldi ama galiba bi yerde satılmıyor.. Siz nereden aldınız?
Bende alıcam ama bi sorum daha var . Normal telefon gibi simkart takıp konuşuyoruz dimi? ++
quote:
Teşekkürler '' PaR0NiaC '' Sen nereden aldın? Fiyatı uygunmuş .. ben türkiyedede görmüştüm yazın çok konuşuluyordu . Ama galiba baz istasyonu olmadığı için Türkiyede kullanılmıyordu şimdi geldi ama galiba bi yerde satılmıyor.. Siz nereden aldınız?
Bende alıcam ama bi sorum daha var . Normal telefon gibi simkart takıp konuşuyoruz dimi? ++
Türkiye'de satılmıyor apple_store arkadasımızda Türkiye'ye gelmiyeceğini söylemişti ben Amerika'dan aldım burada doğubank ta satılıyor ama pek önermem yurtdışından bir şekilde getirtirseniz daha iyi olur ve evet Türkiye'de sim kartınızı takıp kullanabilirsiniz.
hani ben nerdeyim dehset-ul vahset bi alet valla kullandikca kullanasim geliyor ama benimkinin ekrani 3-4 mm kadar cizildi cok kucuk bi sekilde ne yapmam lazim....???
Wi-fi bu cihazın bel kemiği.Tabiki mevcut.Fiyat sıfır olarak kayıtlı kırılmış vaziyette 800-850 YTL civarı.İkinci eller ise 700-750 arasında değişiyor.
artık çok geç dopubankta ekran değiştiriyorlar ama 200-300 YTL civarı 3 mm çizik için değiştirilmez sen önlem al bi daha olmasın diye bodyguardz yada invisibleshield al
quote:
Orjinalden alıntı: 0130
hani ben nerdeyim dehset-ul vahset bi alet valla kullandikca kullanasim geliyor ama benimkinin ekrani 3-4 mm kadar cizildi cok kucuk bi sekilde ne yapmam lazim....???
Uzun süredir gerçekten çok fonksiyonlu bir PDA almayı düşünüyordum.Sonra bir öğretmen arkadaşımda bu iphone denen ürünü gördüm.Gerçekten çok hoşuma gitti.Ancak hakkında yapılan yorumları okuyunca acaba PDA almak daha mı iyi diye düşünmeye başladım.
Araştırmalarımı yaparken aşağıdaki linki buldum.Bu linkte yapılan eleştiriler doğru mu?Siz birebir bu ürünü kullanan kişiler olarak ürünle ilgili ne söyleyebilirsiniz?Açıkçası uzun zaman ETEN X500,X650 ve TOSHIBA G900 arasında gidip geldikten sonra bu ürün aklımı çeldi.Siz bana bu konuda ne söyleyebilirsiniz?
sadece 399$ eksta birşey ödenmiycez ve gps yok ama diğer herşeyi installer ı yükleyerek kullanabilirsin ben iPhone al 2. ci sürümüde haziranda çıkacak bunlar resmileşecek böyle makalelerde ortadan kalkacak
Arkadasım sana tavsiyem eger kıyaslama yapacaksan iphoneyle yapma PDA leri kendi arasında kıyasla iphone kesinlikle PDA lardan cok üstün ve onlardan cok daha iyi sonuclar veren cihaz ETEN X500 kullandım ama sana sadece sunu söyleyim teknolojik aletlere o kadar ilgili olmama rağmen iphone benim bugüne kadar aldığım en iyi cihaz diyebilirim. Kullanması ve kurcalaması çok iyi bence. PDA da yapıpta bu telefonda yapamayacağın hiç birşey yok o makaleye de aldırış etme orda ilk çıktığı hali baz alınmış ama 1 yılda bayağı bi değişim oldu iphone de .... ( bu arada iphone yi alallı yaklaşık 1 hafta oldu daha )
quote:
Orjinalden alıntı: OTTO VON BISMARCK
Beyler merhaba,
Uzun süredir gerçekten çok fonksiyonlu bir PDA almayı düşünüyordum.Sonra bir öğretmen arkadaşımda bu iphone denen ürünü gördüm.Gerçekten çok hoşuma gitti.Ancak hakkında yapılan yorumları okuyunca acaba PDA almak daha mı iyi diye düşünmeye başladım.
Araştırmalarımı yaparken aşağıdaki linki buldum.Bu linkte yapılan eleştiriler doğru mu?Siz birebir bu ürünü kullanan kişiler olarak ürünle ilgili ne söyleyebilirsiniz?Açıkçası uzun zaman ETEN X500,X650 ve TOSHIBA G900 arasında gidip geldikten sonra bu ürün aklımı çeldi.Siz bana bu konuda ne söyleyebilirsiniz?