Şimdi Ara

EXPO İZMİR İÇİN OY VERİNİZ (izmir %64 , milano % 37)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar üye olmadan oy verebilirsiniz

• up
  • istanbuL oLsaydı izmirde ne i$imiz var =PP oyum miLanoya o yüsden

izmir ;)
  • şimdi bunlamı belirlencek exponun nerde düzenlenceği bn ülkelerden seçilmiş olan juri üyeleri belirlicek diye biliyodum.(oy verdim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuuryoku -- 19 Şubat 2008; 16:31:49 >
  • verdim güzel izmire oyumu
    Türkiye nüfusunun 75 milyon, İtalya'nın 55 milyon olduğundan İzmir kazanır zaten bencede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeni_Surprizi -- 19 Şubat 2008; 16:29:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeBeto18

verdim güzel izmire oyumu
    Türkiye nüfusunun 75 milyon, İtalya'nın 55 milyon olduğundan İzmir kazanır zaten bencede

tr de her pc de int yok italyalanların çogunda int var pclerin
    pc diyorum çünkü int cafeler vs. yani internet sayımız daha az fakat biziz
  • Monopoly'den çok daha önemli bir konu.Monopoly üst konu oluyorsa bunun da hemen üst konu olması lazım.Arkadaşlar lütfen ilgi gösterelim çok önemli bir konu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: NakkrazeN

Monopoly'den çok daha önemli bir konu.Monopoly üst konu oluyorsa bunun da hemen üst konu olması lazım.Arkadaşlar lütfen ilgi gösterelim çok önemli bir konu.

bence öyle ayırmak yanlış bişey bi kere exponun italya alması için bi bu kadar daha oy atması lazım o zamanda ztn monopoly olayı gibi heryere yayılır
    ayrıca expoya gelenmi daha çok hayatında(aktif olarak demiyorum) monopoly oynamışlarmı monopoly oynamışlar daha çoktur bizimde orda reklamımız olursa iyi olur fakat açıkcası expo geçerse ben 100 oy verilim seve seve
  • Expo sadece bu oylara göre verilmiyor..
  • bu expo nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: e.ckr

bu expo nedir?

Çok büyük bir fuar verilen ad eğer izmir kazanırsa izmire çok büyük yatırımlar yapılcağı söyleniyor.
  • expo fuar biliyoryumda
    hangi alanda fuar ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: e.ckr

bu expo nedir?

iyi bişey

kurcalama gerisini oyunu ver
  • quote:

Orjinalden alıntı: egomanyak.

quote:

Monopoly'den çok daha önemli bir konu.Monopoly üst konu oluyorsa bunun da hemen üst konu olması lazım.Arkadaşlar lütfen ilgi gösterelim çok önemli bir konu.

bence öyle ayırmak yanlış bişey bi kere exponun italya alması için bi bu kadar daha oy atması lazım o zamanda ztn monopoly olayı gibi heryere yayılır
    ayrıca expoya gelenmi daha çok hayatında(aktif olarak demiyorum) monopoly oynamışlarmı monopoly oynamışlar daha çoktur bizimde orda reklamımız olursa iyi olur fakat açıkcası expo geçerse ben 100 oy verilim seve seve

Peki sence hangisi ülkemize daha çok gelir sağlayacak?Monopoly ile Expo arasında ülkemize olan reklamı bence hiç ölçüp tartma.Dediğin gibi monopoly de önemlidir fakat aradaki duyarlılığı görüyorsun kaç kişi yorum yapmış.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: egomanyak.

quote:

Peki sence hangisi ülkemize daha çok gelir sağlayacak?Monopoly ile Expo arasında ülkemize olan reklamı bence hiç ölçüp tartma.Dediğin gibi monopoly de önemlidir fakat aradaki duyarlılığı görüyorsun kaç kişi yorum yapmış.

exponun daha çok gelir saglıcagı tartışılmaz bir gerçek fakat monopoly de 1. ligi kaptıtrırsak kötü olabilir bunda adamların 2 katı oyumuz var yani imkansız gibi geçmeleri adamlar ztn %90 oylamalara ilgisiz

• quote:

Orjinalden alıntı: FiLDi$i

istanbuL oLsaydı izmirde ne i$imiz var =PP oyum miLanoya o yüsden

izmir ;)

milanoda ne işin var
  • dedelerden izmirli olmama ragmen ben vermiyorum,izmir bunu hak etmiyor,pis bir şehir,en lüks semtlerini bile pislik götürüyor,biz ne zaman sokaga tükürmeyiz,sokaga çöp atmayız,elimizdekini kafamıza esen yere atmayız,piknik yaptıgımız terin içine etmeyiz,denizi kirletmezsek biz o zaman adam olma yoluna girmeye başladık sanırım,buda 500 seneyi alır o zaman oy veririm,

ama bu hali ile izmir türkiyenin büyük bir köyüdür
  • Vote For Izmir 64 % 176212
    Vote For Milano 37 % 101069
  • bu expo nedir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.