Şimdi Ara

Dreamweaverin Rezaleti, dreamweaver yalanları ve sonrası...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarbundan 20 gün önce başıma gelen ilginç bir oalyı anlatacağım biz firma olarak yılbaşından macromedia lisansını aldık (mecburu o tarihe kadar korsan kullanıyorduk yakaladılar bizi:) ) ve almak zorununda kaldık bundan bir ay önce fax çektiler bize ve ocak ayında bu lisansı alan taksimde conrad otelinde küçük bir seminere davet ettiler davetin içeriği yeni macromedai sürümlerinin tanıtım deramwevaer rın yeni özellikleri gibi vs.. neyse konuyu uzatmayayım seminere gittiğimde küçük bir karşılaştrma yaptılar Dreamwever ın le
    Microsft office Word html kodlarını karşılaştırdılar (frontpage değil smile.gif) nedense word u tercih etmişiler ve 2 sinide aynı boyutlarda resim ve bir kaç kelime yazdılar htmld dizininie gidildiğinde dreamweaverin 30 dizinden oluştuğu ve Word un 200 dizinden oluştuğu ortaya çıkarığ deramveaverin üstüüün smile.gif yeteneğini orataya çıkmış mışsmile.gif

bana yapılan bu test aptalca gelmişti çümkü ben frontpage kullanan birisiyim ve aynı işlerim frontpage de yaptığnız zaman html dzini 13 rakamıyla sınırlıdır smile.gif ben burda dreamweaveri küçümsemiyorum aslında güzel bir program ama bana orda yapılan test çok aptalca geldi çünkü bu şeye benzer aslanla kedinin dövüştürülmesi yani dreamwevare yem verdiler yani word ü verdiler frontpage çıkarsalardı çünkü ona diş programo işin açıkcası aptal yerine koyulmuş o test karşısında dumura dönmüştüm smile.gif tamam bir ürünün üstün özellikelrni anlatmanın bir parçası ve bir satış taktiği olabilir neyse ardına (isim vermeden front page küçük yere koyarak şu sözü sölemelerine çok aşırdım) " html kodlamaları artık deamweverın ağırlığındanda smile.gif

b nasıl laftıre bu nasılş sözdür yaw explorer kimin ağırlığı oldu belli frontpagede (her ne kadar ben o akdar iyi olduğunu kabul etmesemde) ve front page sahibi kimdir microsoft microsoftun babası kimdir windows dünyada yüzde kaçı windows kulalnıyor?? smile.gif bunu macromedai bir kenide sormalı kiminle boy ölçüşüyor !

• Şahsi tecrübem pek yok ama herhangi bir Microsoft ürünü bu konuda DW'nin eline su dökemiyor diye biliyorum.. DW çok daha temiz kod üretiyor.
    Bahsedilen sunum bu şekildeyse zaten oldukça lüzumsuzmuş o da doğru...
  • hep dreamweaver kullanmama rağmen çok temiz kod ürettiğine inanmıyorum
    özellike mx 2004 ten sonra css yapacam diye iyice saçma sapan işler yapar oldu
    ben o yüzden code penceresinde, koddan yazarak gidiyorum dreamweaverı
    hiç bir WYSIWYG editörün de elle yazılan kod kadar temiz sonuç çıkaramayacağını kabul etmemiz lazım
    ama notepad'de yazmaktansa kodu dreamweaver'ın code görünümünü kullanmayı tercih ederim.
  • İyi bir kod her yerine müdehale ettiğiniz yada edebildiğiniz koddur. Kodun kısa ve öz olması gerekir. Kursad'ın yaptığı gibi code görünümünde yazmak iyi bir çözüm olabilir.

Bunun hala tartışılıyor olması çok ilginç. Ben şu örneğe dikkatinizi çekerim, son günlerde piyasaya türk kahvesi makinaları girdi. Bu makinaların kimi el değmeden yapsa da hala en iyi kahveyi annem bakır cezvede yapar. Olay budur.
  • Arkadaşlar bu ne demek oluyor acaba:

http://forum.pclabs.gen.tr/index.php?showtopic=44623
  • quote:

Orjinalden alıntı: acayip

Arkadaşlar bu ne demek oluyor acaba:

Kim kimden arakladı acaba.. Neden gerek duydularsa ..
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tdk913

Şahsi tecrübem pek yok ama herhangi bir Microsoft ürünü bu konuda DW'nin eline su dökemiyor diye biliyorum.. DW çok daha temiz kod üretiyor.
    Bahsedilen sunum bu şekildeyse zaten oldukça lüzumsuzmuş o da doğru...

cevap bile aynı...

• arkadaşlar onu ben pc labs da yazmıştım..yani olay benim başımdan gecen ama arkadaş sanırım kendi bu forumda başına gelmiş gibi aksettirmeyi tercih etti

bu forumda neler dönüyor anlamadım gercekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildworld -- 5 Mart 2005, 10:31:33 >
  • Abii koptum yaaa... Çok ayıp...
  • Dreamweaverin Rezaleti, dreamweaver yalanları ve sonrası...

• Dehşet bişi ya! Helal walla! Bu arada lan neden bu elamn smiley.gifleri bu şekilde hatalı yazmış diyiyorum

YENİ: Ya "tdk913" kim ya! O da kopy pasta yapmış!
    YENİ:Bu durumda anlaşılıyoki tdk913 & dier eleman sanırım arkadaş!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by ThundeR -- 5 Mart 2005, 11:11:15 >

• Denilecek Bişi yok bunlara :D

• hayat iştee yalan dolan her şey var hayatta..
  • valla adamlar gerizekalı zannediolarmıs ama bilmiolarmı dinleyen herkes webmaster anlamadım ben açıkcası adamlar hakkaten biraz salak ya
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • Orjinalden alıntı: ByRd

Arkadaşım sen nabıyorsun ? Burayı ahır mı sandın ? alla alla.
    Adam gibi yorumunu yap. Sıra sıra yapmanın bir manası yok !

• Orjinalden alıntı: DeWe

Orjinalden alıntı: ByRd

Arkadaşım sen nabıyorsun ? Burayı ahır mı sandın ? alla alla.
    Adam gibi yorumunu yap. Sıra sıra yapmanın bir manası yok !

şşşşş... Bizleride alıştıracaksınız...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.