Arkadaşlar kaliteli bi web cam a ihtiyacım var üzerinde dahili mikrofonu olan yüksek çözünürlükta tavsiyeniz ne olur acaba? Monütörüm samsung 2232 bw çözünürlük 1680*1050 bunu belirtmemin sebebi niyese bendeki a4 tech çok kötü gösteriyor anlamış değilim, kaliteli bi cam lazım
Arkadaşlar kaliteli bi web cam a ihtiyacım var üzerinde dahili mikrofonu olan yüksek çözünürlükta tavsiyeniz ne olur acaba? Monütörüm samsung 2232 bw çözünürlük 1680*1050 bunu belirtmemin sebebi niyese bendeki a4 tech çok kötü gösteriyor anlamış değilim, kaliteli bi cam lazım
Nedeni basit, a4tech olması. Kalite ve a4 tech i hiçbir zaman aynı karede bulunmadılar, bulunamazlar
Yüksek çözünürlük dersen kesinlikle önereceğim Logiteck quickcam pro 9000 olur. 960*720 HD video ve 8 MP carl-zeiss lens.
Fiyatı uçuk kaçar dersen (ki sonuna kadar haklısın ama doğruya doğru şimdi adamlar en kaliteli malı üretiyorlar) yine Logitech'in quickcam messenger veya microsoft lifecam vx3000 640*480 gerçek 30fps ile sorun yaşamazsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdinnaya -- 19 Şubat 2008; 19:56:53 >
yaww şu sitede ne kadar cok bilmiş var!!! erdin kardeş ...aynı monitorden bende de var...microsoft lifecam vx3000 640*480 aldım ıkı gun sonra gerı verdım...goruntu ıgrenctii... LOGITECH QuickCam Connect aldım aynısı...en sonunda a4tech aldım (PK7MA) goruntu super...bılmedıgın konular hakkında yorum yapma!!!!yapma ki başkalarını da yanlış yönlendirme...
Kullandığın dile dikkat et... Tüm bilgileri tecrübeye dayanarak ve iyi niyetle veriyorum dikkat edersen, ama etmemişsin belli. Çevremden gördüğüm kadarıyla alınan her ürünü sorun yaratan bir marka hakkında da görüş belirtmem son derece normal. Ha dersen ki bazı modeller kötü ama şu modeli iyi bunu dene bir de, saygı çerçevesinde söylersin görüşünü. Bahsettiğim her iki webcam i de denedim gördüm. Üstünde yazan özellikleri aynen yansıtıyor. 640*480, 30fps gerçek değerler. Bundan sonra gereksiz atıp tutmamanı tavsiye ederim.
arkadaşlar şimdi bendeki a4tech web cam eski crt 15 inc monütörümde süper gösteriyor fakat yeni aldığım lcd monütörde çok kötü gösteriyor, acaba web camın crt ile lcd arasında farklılık mı gösteriyor. (samsung 2232 bw çözünürlük 1680*1050 kullanıyorum)
Arkadaşım kaliteli bir webcam istiyorsan parada mühim değil diyorsan. Erdin arkadaşın dediği gibi Logitech Pro9000 alacaksın kafan rahat olacak. Bir çok webcamin incelemesine baktım şu anda en iyileri arasındadır. Özellikle az ışıkta müthiş sonuçlar veriyor.
şimdiye kadar 2 tane web-cam kırdım yenisini aldım, 2 tane de aldığım gün geri iade edemediğimden başka dükkan koydum zararına satışta
Web-cam hususunda derinlemesine araştırmalarım oldu, 200-300ytl lik ürünleri bile inceledim..
100 ytl civarı ürün derseniz PHILIPS SPC900NC (CCD Sensör)--> İnt.de en uygun fiyatı burda buldum
30 tyl civarı ürünlerin en iyisi de A4 Tech Pk635M (uzun bacaklı-eğilip büküleni PK 636MA yı da seçebilirsiniz,635'daha iyiymiş görüntü kalitesi) TIKLAYIN
Yazılımsal çözünürlüğü yüksek görünen(ör:8mp,10mp gibi) ürünlere sakın kanmayın fotoğrafların boyutunun kalite kaybıyla büyültülmesinden başka birşer değil! Web-cam, video transferi amacına hizmet eder ve gerçek video çözünürlüğü 1.3mp den yukarı olan web-cam yok(1-2 milyarlık web-cam lar onları katmıyorum,onların kalitesininde şuanki adsl hızıyla aktarılabileceğini sanmıyorum )
arkadaşlar logitech'in her ürününe kefil olabilirim pro 9000 kullanıyorum görüntü kalitesi mükemmel ötesi ve birçok webcam'de driverları yükleyene kadar adamın anası ağlar
logitech'de tıkla ve yükle ayrıca yeni eklentiler özellikler update edebilyosun ses sistemini kullanıyorum komşularla papaz oldum yani LOGİTECH