Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
geek adsl modem kullananlar:D

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> geek adsl modem kullananlar:D Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
aykutkk

18 Şubat 2008; 23:06:06 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

selam geek adsl kullanıcıları ben q31 model bir modem kullanıcısıyım ve çokçokçok mem nununum net im bozulduğunda gidip ttneti aramayıp geek adsl i arıyorum adamlar söylüyo ayarları türkçe menülü ve sitesine girin arkadşlar bir kişi ben memnun değilim pişmanım dememiştir sitesinde speed programı var outubede 7 dakkalık video yu 10 saniyede dolduruyo çok güzel bir modem modem alıcaklara buradan tavsiye

talos

Sisteme Gözat

20 Şubat 2008; 13:23:05 

arkadasım bende q51 kullanıcısıyım...modem gercekten mükemmel....3 yıldan beri kullanıyorum ve bir arıza yada başka bir şey başıma gelmedi..ancak şimdi modemim bozuldu...şimdi yeniden geek alıcam...ben sitesine yazı yazdım cabuk cevap veriyolar diye ama hala bi cevap yok...sen bu modemlerin arızalarının yapıldığı bi servis biliyomusun? eğer modem arızası giderilebiliyorsa yaptıracağım yoksa yenisini alacağım...bu modem gercekten cok iyi...3 yıl modemden hiç bi sorun almadığım için şimdi bozuldu diye adamlara 'ne biçim modem yapmışsınız' demiyorum..
modemimdeki arıza şöyle; üzerinde sadece ready ışığı, enerji ve 1 numaralı giriş ışığı yanıyor....bilgisayar sınırlı bağlantı diyor...daha önce böyle bişey yaptığında modeme res atardım yada ethernet kablosunu cıkarır takardım ve olurdu....yani modemin içine giremiyorum(10.0.0.2 ile girdiğim)....evde sorun var diye başka bi moıdemi denedim çalısıyor...biilgisayarımın ayarları da normal...sorun kesinlikle modemde olduğunu anladım... kabloları ve diğer herşeyi kontrol ettim..ancak herşey normal....

birde şu var egemen bilgisayarla irtibata geciyosun değil mi?

ugiboy

20 Şubat 2008; 14:50:22 

Türk markası fason üretim mi? Geekte,Airties gibi??

aykutkk

20 Şubat 2008; 16:39:25 

arkadaşım özür dileyerek başlamak istiyorum henüz bir servis bilmiyorum bende bu modemi alalı baya oldu çok memnunum bu arada geek adsl in türk malımı yoksa yurtdışı malımı çoğu kişi bilmiyor ama geek adsl yazarsanız sitedeki memnuniyeti görürsünüz alırsanız pişman olmazsınız

taloş: çok özür diliyorum gerçekten herhangi bir servis bilmiyorum

kir-pi

20 Şubat 2008; 20:28:02 

Eski kablolu modemim geek ti ve gerçekten çok memnunum. şimdi o modemi kayınpeder kullanıyor sanırım 4 yıl falan oldu hala bir problemi yok , ama kablosuz olarak inca ım 204 almıştım 3 ayda bozuldu aynen talos arkadaşın modemi gibi oldu arayüzüne ulaşamadık, servise gitti bir aydır haber yok, şu an philips sna 6500 kullanıyorum çok iyi olmasa da idare ediyor işte.
heartless

20 Şubat 2008; 23:33:45 

Benimde eski kablolu modemim geekti. 3 yıl tık demeden hizmet etti ve sonunda öldü. Geek'e verdiğim para helali hoş olsun.

E770V,V3X,V6Maxx,Razr2 V8.
talos

Sisteme Gözat

21 Şubat 2008; 16:44:28 

aykutkk sağol ya özür dilemene gerek yoktu...zaten sanırım bi servisi yok...modemin ve markanın tek eksiği servis sanırım...3 yıla kadarda servise gerek yok zaten...
arkadaslar ben şimdi yine geek modem alacağım ama hangisini alsam?
birde benim pek bi bilgim yok bu adsl2 hakkında..GEEK krypton a61 modelleri var..bunlar adsl2 icin diyor bu adsl2 desteğı var anlamına mı geliyor? arkadaslar kablolu modem istiyorum...birde bu krypton a61'in (tek portlu) fiyatı 39$, q31'in fiyatı 49$. neden ucuz oluyor a61 ler....

arkadaslar geek sitesinden okuduğum kadarıyla türkiye yapımı... ancak bu türk yapımı anlamına geliyormu bilmiyorum.....baştan aşağı türk yapımımıymış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talos -- 21 Şubat 2008; 16:47:11 >

aykutkk

21 Şubat 2008; 16:46:19 

arkadaşlar azı arkadaşlarım sordu bu arada sadece modem değil wıreless side var ama iyi çekermi bilmiyorum geek tende kötü çekmesini bekleyemem

aykutkk

21 Şubat 2008; 16:57:04 

arkadaşım adsl 2+ teknolojisi 24 mb download 4 mb upload hızına ulaşmış dsl teknolojisidir bazı adsl modemler(s-usb hariç) adsl 2+ uyumludur. adsl+2 servisi türkiyede verilmeye başlandığı zaman modeminizde herhangi bir değişiklik yapmadan(ör: modem değiştirmeden,yeni yazılım yüklemeden)bu servisi kullanabileceğiz

bende bir yerden alıntı yaptım arakdaşım bende anlamadım ama fazla

aykutkk

21 Şubat 2008; 19:09:10 

bence adsl 2 desteği var demk tir bana göre yoksa ne anlama gelebilirki

talos

Sisteme Gözat

22 Şubat 2008; 11:41:50 

yani ben şimdi adsl 2 modem alsam şu anda kulllanabiliyorum...birde bu krypton modelleri hakkında bi bilgin varmı? sence onlardan alayımmı?

mafaky

22 Şubat 2008; 14:12:22 

quote:

Orjinalden alıntı: ugiboy

Türk markası fason üretim mi? Geekte,Airties gibi??

Geek'in piyasada (o da zannederim Ankara piyasasında) çok sınırlı sayıda bulunabilen Krypton Serisi modemler AirTies gibi yurtdışında fason üretim değil; tasarım ve üretimiyle %100 Türk sayılabilecek bir Türk markasıdır. Ancak, tüm iyi niyetlerine rağmen "Amerika'yı yeniden keşfetmek zorunda kaldılar..." ve zannederim/korkarım ki "ticari olarak başarılı olamadılar..." (en azından bu etapta henüz olamadılar...)

AMD taraftarı, AirTies-Zyxel ve yeni nesil Linksys destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. (Evlerinde 4 ayrı ADSL hattında AirTies WAV-140 generic, AirTies RT-101, Linksys WAG-200G & Pikatel AirPlus, işyerlerinde AirTies RT-210 & AirTies WAV-140 generic ADSL modemlerini kullanır; KomTurk VoIP SS (UMTH) aboneliğinden memnundur... Kullandığı bilgisayar sistemlerinin konfigürasyonlarını yazmak epeyce uzun süreceğinden "kimse bilmesin" daha iyi!...)
aykutkk

23 Şubat 2008; 18:30:04 

krypton modem alacaksan kablosuz wıreless modemleriyle ünlüdür bana göre ama çok sağlam üründür benim ilk modemimdi çok hoşuma gitmişti ama sonra masadan yere düşünce bozuldu haliyle ama iyi markadır

faro1453

7 Nisan 2008; 12:06:13 

bende w81 modemi var. suan serviste. alalı 6 ay oldu. suana kadar sorunsuz çalışmaktaydı. gece calıştı sabah ise sadece power ledi yanıyordu. bakalım ne olacak cuma gunu aldığım yere goturdum kac gunde teslim edecekler. tesilim alınca buraya yazarım tabi unutmazsam. yinede cok ii modem. bundan once airtes ve robotix falab kullandım en ii bu bence

aykutkk

7 Nisan 2008; 18:42:29 

inşallah hızlı ve sağlam bir şekilde gelir