Şimdi Ara

silinebilir..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    silinebilir..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orgeneral -- 7 Mayıs 2010; 11:30:03 >

silinebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orgeneral -- 7 Mayıs 2010; 11:30:32 >
    Referanlarım-mc_ersin-R@-AMFİBİ-öztin-yoqum147
    February 29t-HECTORTROY-Asilhan-annihilator-_vitaly_cl-zalman_1-AytacérguL-vgulgec-dirkpitt19788

sistem Thermaltake Va8003Bws Armor...Asus Commando..Q6700.. Tagan 600W Tak çıkar..Palit 8800gt Ocz Reapper 800mhz.2+SEAGATE 500 GB SATA 32 MB NCQ 7200.11 Rpm+400Gb samsung Sata2 Hdd...hyundai L72S LCD...NEC 7170S SATA DVDRW...Scythe infinitr..60gb Taşınabilir hdd...
    Hp C4280 çok fonksiyonlu yazıcı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR!!
    2 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    6 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fiyat zamlanmasa hediye iyiymiş ama hediye ettiği kart kadar fiyatı artırmış arkadaş..
    Referans:bigbenbil, vgulgec, Beycoast, sinan_54,Erdemliol, Goofy17, scerit, cengiz_vga, sugarcocuk1, Eczanet, Plextor, vanted
  • dostum ikinci el için sıfırından bile yüksek fiyat teklif etmişsin! Ekran kartı bana lazım değil... Monitöre 750 YTL. verebilirim.

Orjinalden alıntı: Falex

Hocam sizi ş meşhur feel kasalarınız için msn ime eklemiştim ama

Beni ekleyenleri kabul ediyorum. Msn programında bir hata olmuştur tekrar ekleyin en yiysi. Yada mesaj gönderin ben ekleyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orgeneral -- 18 Şubat 2008; 16:19:05 >

Orjinalden alıntı: serkanguzel

dostum ikinci el için sıfırından bile yüksek fiyat teklif etmişsin! Ekran kartı bana lazım değil... Monitöre 750 YTL. verebilirim.

Kredi kartına taksitle alabileceğiniz en ucuz fiyatı eksa da gördüm. 1790 ytl. Ben de aynı fiyatla yanında sıfır Zotac 8800GT hediye ediyorum. Ürünü hediyesiz satmayacağım. Ve ilanda da belirttiğim gibi fiyatım pazarlıksız.

Bu ikiliyi ayırmaya gönlüm razı gelmez.

silinebilir..

• quote:

Orjinalden alıntı: Orgeneral_

Sıfır, kutusu açılmamış Zotac 8800GT yanında hediye olarak veriyorum.

silinebilir..

İkisi de mükemmel, ikiside HD HDMİ destekli.
    ben alim:D para olsa alırım:D

• mehmet abi harikasın konya ovası gibi monitör..
    hayırlı satışlar diliyorum

hediyeyi kabul etmeyen olursa alıcak arkadaş bana hediye edebilir valla çerçeveletirim:D
    mc_ersin ,sam0,VISION,cengiz_1983,Lacrymatoire,WhiteC ,İlker32,zalman_1,raymanallstar,ÖzgünK,maverick_2006,Rafe,mülo26,Bmurat07,Penryn,Neuman, AnacoN,napster_brs,m134,s333,Orgeneral_,ermanunal01,wish_todesengel88,vgulgec,Beriko,Emirbt signomis,serenissimo,-brs-,arbiter,SeVeRaL,iquana,Deathwoa,davutsad,ftgrkmyldz mutama,abacuklu67,bumin1,Tulgacan,yousuff,Nero Bianco,wehby,Mr StEaLtH,apollo963,y@s@r,guide ve ismini yazmadığım unuttuğum bir sürü isim :)
  • harbiden harika monitör bununla cod4 süper olurdu vgada guzel

@Falex

msne eklese de yine göremiyeceksin sen buradan pm at, en kolay yolu

son olarak da

HAYIRLI SATIŞLAR

ALIŞVERİŞten UZAK DURULMASI GEREKENLER;
    Beşiktaş JK: Ekranı çizik dolu telefonu, ekranda nokta çizik yok diye satan, iPhone 3GS
    cengiz_vga: bozuk ekran kartı satıp üstüne yatmaya çalışan, madd_max82: iftiracı, nazgUL_vB sözünden cayıp engelleyen, Originals: kusurlu mal satıp arkasında durmayan, bysecox saygısız, sözünde durmayan ve tel. ile arayıp ağıza alınmayacak küfürler etmiştir.
  • güzel monitor güzel kart (kampanyada güzel yani ) stokta kaç adet var bu şekil bundle

şaka bi yana güzel fiyat vitrin ürünü için .

bu arada bu monitor dehset
  • Monitör süper, hediyede harika ama fiyat tuzlu :S

veya alan kişi 2*8800gt Slı yapsın
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.