Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ((((((-----LG R500 KULÜBÜ-----))))))

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> LG >> Cevap: ((((((-----LG R500 KULÜBÜ-----)))))) Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
emreee85

1 Mart 2008; 17:31:32 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: akturk34

quote:

Orjinalden alıntı: Hüznün Hikâyesi

quote:

Orjinalden alıntı: akturk34

quote:

elden alma imkanın varsa elden al.. sohbeti hoş bir arkadaş...

arkadaşım nerden alıcaz bunu bende almak istiyorum ama fiyatı 2,100 lerde hep siz nasıl aldınız bole ucuza .

istanbuldaysan yeri tarif edeyim...

balıkesirdeymişsin.. firmaya tel. aç, opsiyon al, istanbula gelebilirsen hemen gel al bence...

100 ytl yol parası verirsin heralde..

otogarada yakın..

hemen aıp dönebilirsin...

laptobu netten almaya sıcak bakmıyorum ben tamam allaım ama olü piksel falan çıkarsa napacam :?
peki istanbula gelip alırım sorun değil ama buraya geri gelince bi sorun çıkarsa tekrar istanbula mı gelecem.sen yinede bi sole nerde hocam burası otogara yakın yer .bide bişey sorcam bunun dışı mavi mi resimlerde siyah gibi ama?

satın aldıktan sonra orada açıp baksan bile ölü piksel çıkarsa değişeceklerini sanmıyorum. çünkü kutusunda hiç açılmamış garantili bir ürün. biraz şans meselesi. ama şu ana kadar kimsede ölü piksel çıkmadı galiba. ama sen yinede bi arayıp sor. @ugura75 arkadaşımıza bi danış. o sana yardımcı olur.
http://www.teknobu.com/urun_detay.php?Urun_id=1504

Tutucu değilim ama piyasada değilim, prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnediğim görülmemiştir, içe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, kinci değilim ama unutmam, şefkat gösteririm ama şımartmam, şüpheciyim ama kuruntu yapmam, kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, dalga geçerim ama kırmam, ciddiye alırım ama kapılmam, huzur veririm ama söz vermem, sahip olurum ama ait olmam...
umaya

1 Mart 2008; 17:47:54 

selamlar. ya bende iki üç gündür takip ediyorum ilk sorduğumda stokta var demişti arkadaş msnden. az önce sorduğumda kalmadığını belirtti:( tam ödeme işini halletmişken birden bu haberi duymak herşeyi bitirdi malesef:s Sen kalk o kadar araştır, oku, sizlerin sayesinde ucuz bir yer bul ama alama. Birdaha stoğa giremeyeceği söylendi ama inşallah birkaç gün içinde dünya tersine dönerde birşeyler bulunur yoksa çok üzüldüm ve üzülmeye de devam.

akturk34

1 Mart 2008; 18:18:10 

quote:

Orjinalden alıntı: umaya

selamlar. ya bende iki üç gündür takip ediyorum ilk sorduğumda stokta var demişti arkadaş msnden. az önce sorduğumda kalmadığını belirtti:( tam ödeme işini halletmişken birden bu haberi duymak herşeyi bitirdi malesef:s Sen kalk o kadar araştır, oku, sizlerin sayesinde ucuz bir yer bul ama alama. Birdaha stoğa giremeyeceği söylendi ama inşallah birkaç gün içinde dünya tersine dönerde birşeyler bulunur yoksa çok üzüldüm ve üzülmeye de devam.

sanırım emreee85 arkadaşın dediği yeri kastediyon valla valla ben 1 ay içinde alıcam bunu .bu leptop tam bana hitap ediyor, eksilerine rağmen
e 500'almayı kabul etmiş biri olarak .as kalsın alıyodum dabunu görünce vazgeçtim. alana kadar daha iyisi çıkmassa bunu alıcam.
peki ben bunu vatandan filan 2100'e 12 taksitle alsam yanlışmı yapmış olurum.
bunun boyutları e500 e gorenasıl e 500 inceledim de yani büyük bir bilgisayar mı bu. eğer yanyana bi kaç açıdan karşılaştırmalı fotoğraf koyulursa yat kalk dua ederim
özellikle portların yerleşimi çok iyi gibi geldi bana bilmem siz ne dersiniz . ön taraftaki kulaklık girişi falan ilerde canımı sıkardı hadi küçük tuşlara alışmış olsam bile peki arkadaşlar
bunun eksiği ne

akturk34

1 Mart 2008; 18:20:22 

yani makinenin varmı bi beğenilmeyen özelliği şuda olsa iyi olurmuş denilen bişeyi

((UĞUR))

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

1 Mart 2008; 19:38:03 

LG R500 de resmen turnayı gözünden vurmuş

herbişeyi yerliyerinde ve göze hitap ediyor

özellikleri bu fiatta başka bir dizüstünde olamayacak kadar iddalı

alan arkadaşlar 1700ytl verip süper bir laptop aldı

alamayanlara geçmiş olsun diyorum

teknobu antalya ankara dahil şehirler arası alışveriş yaparak güven verdi erdoğan beye ayrıca teşekkürler

єтiкєтє gєяєк уσк єѕкiℓєя тαηıя вєηi
serbay_ozturk

1 Mart 2008; 23:23:34 

quote:

Aksaray-Havaalanı hafif metrosuna bineceksin otogar istasyonundan inip orta perondan esenler yönüne giden metroya binip 1 durak sonra ineceksin çıkışın sonundan sağa yani yokuş yukarı çıkacaksın çıkacaksın göbeği geçip kaymakamlığı da geçeceksin Atatürk Heykelinden sola kapalı yola gireceksin 100 metre falan ilerde yanlış hatırlamıyorsam 20/9 olması lazım.. Girişin üstünde merdiven bitişiği çelikimsi kapı...

Benim R500'ün rengi siyah koyu mavi arası bir renk...

Umarım alırsın..

O renk Piano Black olarak geçiyor hocam ben çok memnunum...

emreee85

2 Mart 2008; 0:38:06 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: serbay_ozturk

O renk Piano Black olarak geçiyor hocam ben çok memnunum...

Peki hocam klavyede yani tuşlarda ışık olayı var mı bu cihazda?

yok. ama ben klavyesini çok beğendim. zaten klavyesi ışıklı kaç laptop var ki?

bi arkadaş başka bi topicte resim koymuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee85 -- 2 Mart 2008; 0:39:03 >

Tutucu değilim ama piyasada değilim, prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnediğim görülmemiştir, içe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, kinci değilim ama unutmam, şefkat gösteririm ama şımartmam, şüpheciyim ama kuruntu yapmam, kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, dalga geçerim ama kırmam, ciddiye alırım ama kapılmam, huzur veririm ama söz vermem, sahip olurum ama ait olmam...
emreee85

2 Mart 2008; 0:42:50 

quote:

Bende birazdan 5-6 resim çekip yollamaya çalışayım o zaman.. forum imageshack destekliyor değil mi?

evet

serbay_ozturk

2 Mart 2008; 9:55:14 

Bende resim ekleyim :)

Bu arada çalışma sırasında veyahut açıp-kapama da hiç hata alanınız oldu mu ?
Ben bir kere recovery yapmak zorunda kaldım Nedenini ise bilmiyorum

Drizzt_tr

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

2 Mart 2008; 22:58:49 

Aman nazar degmesin, daha windows da bir hata almadım
Ama ilk aldıgım gün pille çalışırken, çat dedi kapandı alet..Bastım bastım açılmadı. Pili çıkardım fişi taktım filan anca öyle açıldı. Ama sonrasında bir daha karşılaşmadım. Pili ilk kez kullandıgım için oldu heralde
Onun dışında henüz canımı sıkan birşeyle karşılaşmadım
Klavye çok yumuşak, rahat, ses yok, ısı yok, dvd yazarken bile çok sessiz..Ses kalitesi, ekran iyi, performans iyi..Daha ne istersinizki arkadaşlar..Bu kadar kalite notebook zor bulunur
Bir sorun olursada dert etmeyin, alın götürün Bogaziçine..2 yıl garanti var nasılsa

www.konsolmaster.com

Live : drizzt tr PSN : drizzt_tr

suwar

2 Mart 2008; 23:08:39 

arkadaşlar makinenin sıcaklığı sizde kaç.

everst programı yüklemiş olan varsa orada kaç olarak görünüyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suwar -- 3 Mart 2008; 22:09:00 >

emreee85

3 Mart 2008; 0:53:21 

quote:

Orjinalden alıntı: suwar

arkadaşlar makinenin sıcaklığı sizde kaç.

vista ekranının sağ tarafındaki araçlara ekle yaptınca cpu ölçeri ekleyebiliyoruz.

sorum şu cpu ölçerde sıcaklık ne olarak görünüyor. ayrıca everst programı yüklemiş olan varsa orada kaç olarak görünüyor?

cpu ölçer işlemcinin ne kadar kullanıldığını gösterir. sıcaklıkla alakası yok.
everest te sıcaklık 50 derece civarında gösteriyor.

emreee85

3 Mart 2008; 2:25:16 

quote:

kamerada ışık olayı var mı?

kendi üzerinde yok. ama kameranın renk ayarlarıyla oyanarak istediğin görüntüyü sağlayabilirsin. zaten bol ışıklı bir ortamda iyi görüntü veriyor. karanlıkta bu kameradan verim alamazsın.

Tutucu değilim ama piyasada değilim, prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, kuralları sevmem ama yersiz