yok arkadaşlar bende cok memnunum ama işte sorun şurda herkez hd video oynatırken ben oynatamıyorum bu kafama takılıyo muhtemelen yazılımsal bir sorun var ama hala çözemedim neyse bakalım araştırıyoruz işallah çözeriz
Selam arkadaşlar. Aranızda yeni katıldım ve burada olmak güzel. Benim cihazın işlemcisi burada anlatılan cihazdan farklı yalnız. işlemcisi 7500 2.2 , 2gb ram 256mb ekran kartı, 200gb hdd, parmak izi okuyucu. İşlemci dışında farkı varsa yazarsanız sevinirim. Birde bu hd filmleri izlemek için klmcodec yüklemek yeterlimi yoksa baska bir codecmi yüklüyoruz. Herkese kolay gelsin
yok arkadaşlar bende cok memnunum ama işte sorun şurda herkez hd video oynatırken ben oynatamıyorum bu kafama takılıyo muhtemelen yazılımsal bir sorun var ama hala çözemedim neyse bakalım araştırıyoruz işallah çözeriz
arkadaşlar daha öncede yazmıştım kart okuyucum da problem var diye.hala çözmüş değilm problemi.hangi kartı taksam okumuyo yardımcı olabilecekler varsa sevinirim