cdsinden çıkan normal driverini kurdum ki içindeki xp driveri ve bnm işletim sistemim vista ultimate , yani kısaca xp driver indir ve kur sorun olmaz external bir kart olduğundan dolayı codecler çakışmadığı ve okunduğu taktirde no problem
yavv beyler vista yı 1 sene sonra kullansanız olmuyormu.Yani vista güzel işletim sistemi ama evi yaptılar ama catısını yapmadılar.Bu ornegımde su acıklamadadır.İşletim sistemi olarak vista yapıldı ama ona gore uygun programlar driverlar yok Yanı 1 sene sonra butun drıverları cıkıcak vıstanın ozaman tam oturcak.
hangi programı çalıştıramadınız vistada veya nasıl bir performans kaybı yaşadınız 6 aydır vista ultimate kullanıyorum ve tüm ayarlamalrı ve optimizasyonu sayesinde ( kayıt defteri moduda dahil ) xp hızından hiçbir farkı yok bnm pcde ama default olarak kurupta amanın bu xpden yavaş derseniz orası başka bnm alanıma girmio
kendıme vista kurmadım ama kullandım daha cok etrafımdakı ınsanların pc lerını yapmaya gıttıgımde devamlı vıstadan sorun cıkıyor.Web cam drıverı Modem uygulamaları vs. sorunlar biliyorsun bilmeyenler perfonmansa yada xp den hızlı actıgına bakmıyor benım herseyım yuklu olsun ne ısletım sıstemı olursa olsun dıyenler var mesala xp kullanmayanlar yenı bılgısayar alıpta ısletım sıstemı vısta olanlar.Ama perfonmans olarak bısey dıyemıyorum sadece programlar acısından
Arkadaşlar sanırım ben işletim sistemi problemi yaşıyorum.Sorun sanırsam Vista da.Hangi driverı kursam olmuyor.Hemde başka abuk sabuk sorunlarda var mesela denetim masası açılmıyor.Gaip yani bir windowsta neden denetim masası açılmaz anlamam!
işeltim sistemini komple yazarmısın vede ram i nekadar
quote:
Orjinalden alıntı: Penryn
Arkadaşlar sanırım ben işletim sistemi problemi yaşıyorum.Sorun sanırsam Vista da.Hangi driverı kursam olmuyor.Hemde başka abuk sabuk sorunlarda var mesela denetim masası açılmıyor.Gaip yani bir windowsta neden denetim masası açılmaz anlamam!