Beyler Q6600 için bu ikisinden birini düşünüyorum. Sessizlik benim için önemli. Lian Li PC-007 kasam var, yandaki 25'lik fandan dolayı ara sıra fanı da alt devirlerde kullanacağım. Anakartım da Gigabyte P35-DS3L.
Şimdi sizce hangisi daha iyidir? Hangisini tavsiye ederseniz? Bir türlü karar veremedim. Fiyatları da birbirine çok yakın.
Scythe Infinity nin yaprakları daha büyük sanırım resimden öyle görülüyor ve 10 tane ısı borusu var ninjada ise yapraklar daha küçük ve 12 tane ısı borusu var...
bence yaprakları daha büyük ve geniş olan her zaman daha iyidir... Alan ne kadar büyürse taşınan ısı enerjisi miktarı o kadar artar...
P4 3.2 with AC Freezer7 Pro, Gigabyte P31-DS3L, 2x1gb 800mhz Twinmos DDR2, ATI Rodeon X700Pro with AC Silencer, Seagate Barracuda 160GB with AC 80mm PWM, Samsung LightScribe DVD bisürü zımbırtı, High Power Plus Power 560W, Samsung 226NW 22", Creative Inspire 2+1
Kardeş ikiside aynı soğutucu kısa bi süre önce isim değiştirdi ninja yerine mugen oldu herikiside aynı işlevdedir...için rahat olsun çok iyi bir soğutucu...
Kardeş ikiside aynı soğutucu kısa bi süre önce isim değiştirdi ninja yerine mugen oldu herikiside aynı işlevdedir...için rahat olsun çok iyi bir soğutucu...
Dİkkatli bak bakalım hangisi mugen olmuş Sycthe Ninja Rev. B 120 mm Scythe Infinity (Mugen)CPU Cooler SCINF-1000
quote:
Orjinalden alıntı: ToffieBoi
quote:
Orjinalden alıntı: Horizoner
Dİkkatli bak bakalım hangisi mugen olmuş Sycthe Ninja Rev. B 120 mm Scythe Infinity (Mugen)CPU Cooler SCINF-1000
quote:
Orjinalden alıntı: ToffieBoi
quote:
Orjinalden alıntı: Horizoner
ninja degil infinity mugen oldu
Ninja, Ninja Rev.2 olarak cikti Infinity ile Mugen de ayni sogutucu. Sadece isim degistirdiler..
arkadaşlar infinity mugen anakart sökülmeden takılabiliyormu ninja plus gibi?? eğer sökülmeden takılıyorsa mugen alacağm... kullanan yada bilen arkadaşlardan bilgi bekliyorumm...
konu hortlayacak ama bunu (MUGEN) fansız kullansak sakata gelir miyiz?
işlemci AMD 6400+
Sorun degil, yeni konu acmaktan daha iyisini yaptin
Fansiz kullanmak yerine fani 750RPM e getirip kullanabilirsin Hic ses cikmaz, fansizdan da cok daha performansli olur. LOAD da fansiz is yapamiyor genelde..
mugen aldım ama gerçekten hiç bir faydasını göremedim.e6300 işlemcim 3.4 ghz hızında çalışıyor ve stock fanda boşta 60° buluyordu.bilgisayar son zamanlarda kilitlemeye başladı ve kendi kendine reset atmaya başladı overclock yapmadan çalıştırıyorum hiç bir sorun yok.bene gittim bütçem dahilinde mugen aldım fakat yine aynı.60° lerde ve kilitlenmeler devam etmekte.hediye verilen silver 5 sürüyorum zar şeklinde sağlam bir şekilde bağlıyorumm ffakat hiç bir şekilde netice alamadım gerçekten.forumda bu soğutucu için anakarta entegreli aparat(vidalı sistem) yapan bir arkadaş var imiş.bu arkadaşla irtibata geçip makul bir fiyat çekerse denemek istiyorum.bu arkadaşın ismini bilen varmı?
Ben Ninja kullanıyorum ve bende senin söylediğin o aparatlardan alıp montaj yaptım, şimdi mükemmel değerler alıyorum hava soğutma için. Forumdan AMFİBİ abimize pm atarsan sana yardımcı olur
Q6600 2.4@3.4ghz günlük (4180 mhz max) - Sycthe Ninja Rev. B 120 mm - MSI P35 Platinum (rev: 1.2) - Crucial Ballistix Tracer LED 2 x 1GB 1066MHz@1140 - Palit 8600gts 512mb - Seagate 2*250 GB SATA2 16 MB NCQ (RAID 0) - Tagan 2 Force II 700W - Samsung 206BW - NEC Label Flash DVD/RW - Cooler Master-Centurion 5 BS - Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 - A4 TECH X-750F - Logitech MOMO
mugen aldım ama gerçekten hiç bir faydasını göremedim.e6300 işlemcim 3.4 ghz hızında çalışıyor ve stock fanda boşta 60° buluyordu.bilgisayar son zamanlarda kilitlemeye başladı ve kendi kendine reset atmaya başladı overclock yapmadan çalıştırıyorum hiç bir sorun yok.bene gittim bütçem dahilinde mugen aldım fakat yine aynı.60° lerde ve kilitlenmeler devam etmekte.hediye verilen silver 5 sürüyorum zar şeklinde sağlam bir şekilde bağlıyorumm ffakat hiç bir şekilde netice alamadım gerçekten.forumda bu soğutucu için anakarta entegreli aparat(vidalı sistem) yapan bir arkadaş var imiş.bu arkadaşla irtibata geçip makul bir fiyat çekerse denemek istiyorum.bu arkadaşın ismini bilen varmı?