Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: >>ASUS M50 Serisi Paylaşım Konusu - CLUB M50<<

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Asus >> Cevap: >>ASUS M50 Serisi Paylaşım Konusu - CLUB M50<< Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
biodread

22 Haziran 2008; 12:27:27 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Cihazın sürücüsü için

2xBlue-Ray DVD Combo(Read only), 5.25" , 12.7mm

diyor. Bu Read Only nin anlamı ne arkadaşlar bileniniz var mı???

Blue Ray disk mi yazamıyor yoksa dvd yada cd yazma özelliklerindede eksiklik var mı?

Elinde olan yada kesin olarak ne olduğunu bilen biri varsa lütfen cevap versin ona göre almayı düşünüyorum...

İlgilenen arkadaşa şimdiden teşekkür ediyorum...

aamemo

23 Haziran 2008; 18:37:35 

bende bu notebook var.. evet blu-ray dvd'yi sadece okuyor, yani blu-ray yazamıyor ama normal dvd ve normal cd yazıyor...

quote:

Orjinalden alıntı: biodread

Cihazın sürücüsü için

Blue Ray disk mi yazamıyor yoksa dvd yada cd yazma özelliklerindede eksiklik var mı?

Elinde olan yada kesin olarak ne olduğunu bilen biri varsa lütfen cevap versin ona göre almayı düşünüyorum...

chatlack78

25 Haziran 2008; 18:34:40 

aamemo anladığım kadarıyla almışsın ;) Hayırlı ve de uğurlu olsun. Benimkini en son senle mesajlaşırken kullanmıştım ondan sonra vaktim olmadı pek kullanamadım Daha aldığım gibi, üzerindeki jelatinleri bile duruyo. inş. sende öyle olmaz. Artık senden de yorumları alırız.

quote:

Orjinalden alıntı: aamemo

bende bu notebook var.. evet blu-ray dvd'yi sadece okuyor, yani blu-ray yazamıyor ama normal dvd ve normal cd yazıyor...

quote:

Cihazın sürücüsü için

aamemo

25 Haziran 2008; 19:45:34 

evet aldım chatlack78 :) çok teşekkür ederim iyi dileklerin için... fakat gel gör ki benim notebook da seninkin kaderini paylaşıyor.. :) bu aralar işlerim çok yoğu olduğu için notebook u ancak geçen hafta öğle tatilinde kadıköyden aldım ve akşama eve gidince açabildim kutusunu falan.. benimkinin de üstündeki jelatinleri hala duruyor.. :) bende ancak akşamları işten çıktıntan sonra ki ,az önce de dediğim gibi işlerin yoğuluğundan ancak eve 9 da dönebiliyorum, akşamları 2 saat falan kullanabildim..

notebook bence genel olarak güzel.. bu kısa kullanımda hiç bir şikayetim yok sadece şöyle birşey dikkatimi çekti, sende de oluyormu acaba, full şarj ettikten sonra bilg. kapalı olmasına rağmen, adaptör takılı değilse, nedense pili kendi kendine azalıyor. %100 şarjlı bırakıyorum akşama geliyorum açıyorum şarj 98 olmuş.. sonra kullanıyorum şarjı %25 de bırakıyorum akşam dönüyorum şarj %15 kalmış falan... bunun sebebini anlamadım...

onun dışında herşeyi gayet güzel çalışıyor bence... oyun denedim 2 tane biri fifa diğeri need for speed ikiside full detayda gayet güzel çalışıyor.. ama sadece 5 er dakka deneyebildim vakit olmadığından.

onun dışında ısınmadır efendim sesdir hiç bir şikayetim yok. maşallah herşeyi gayet güzel. pil olayına da 1 çözüm bulursak her sorun ortadan kalkacak... belkide bütün notebooklarda öyledir pil meselesi onu bilemiyorum...

durum şimdilik bu... bu hafta sonu bir terslik olmazsa keyfini çıkarmayı planlıyorum.. :)

şimdilik bu kadar...

quote:

Orjinalden alıntı: chatlack78

aamemo anladığım kadarıyla almışsın ;) Hayırlı ve de uğurlu olsun. Benimkini en son senle mesajlaşırken kullanmıştım ondan sonra vaktim olmadı pek kullanamadım Daha aldığım gibi, üzerindeki jelatinleri bile duruyo. inş. sende öyle olmaz. Artık senden de yorumları alırız.

quote:

quote:

Cihazın sürücüsü için

chatlack78

26 Haziran 2008; 14:54:55 

Pil olayını kapatıp açınca ne oluyo bilmiyorum ama; şarjı 2 saat civarında gidiyodu en son baktığımda. Tabi birkaç kez şarj edince pil performansı değişir belki de?? Henüz o kadar bile kullanmadığım için bilmiyorum.
Ben oyun olarak, bilg. aldığım zaman Gears of war'ı denemiştim. Gayet güzel çalışıyodu. Öyle belirgin ısınma falan da yoktu.
Artık kullandıkça sen anlatırsın

quote:

evet aldım chatlack78 :) çok teşekkür ederim iyi dileklerin için... fakat gel gör ki benim notebook da seninkin kaderini paylaşıyor.. :) bu aralar işlerim çok yoğu olduğu için notebook u ancak geçen hafta öğle tatilinde kadıköyden aldım ve akşama eve gidince açabildim kutusunu falan.. benimkinin de üstündeki jelatinleri hala duruyor.. :) bende ancak akşamları işten çıktıntan sonra ki ,az önce de dediğim gibi işlerin yoğuluğundan ancak eve 9 da dönebiliyorum, akşamları 2 saat falan kullanabildim..

notebook bence genel olarak güzel.. bu kısa kullanımda hiç bir şikayetim yok sadece şöyle birşey dikkatimi çekti, sende de oluyormu acaba, full şarj ettikten sonra bilg. kapalı olmasına rağmen, adaptör takılı değilse, nedense pili kendi kendine azalıyor. %100 şarjlı bırakıyorum akşama geliyorum açıyorum şarj 98 olmuş.. sonra kullanıyorum şarjı %25 de bırakıyorum akşam dönüyorum şarj %15 kalmış falan... bunun sebebini anlamadım...

onun dışında herşeyi gayet güzel çalışıyor bence... oyun denedim 2 tane biri fifa diğeri need for speed ikiside full detayda gayet güzel çalışıyor.. ama sadece 5 er dakka deneyebildim vakit olmadığından.

onun dışında ısınmadır efendim sesdir hiç bir şikayetim yok. maşallah herşeyi gayet güzel. pil olayına da 1 çözüm bulursak her sorun ortadan kalkacak... belkide bütün notebooklarda öyledir pil meselesi onu bilemiyorum...

durum şimdilik bu... bu hafta sonu bir terslik olmazsa keyfini çıkarmayı planlıyorum.. :)

şimdilik bu kadar...

aamemo

26 Haziran 2008; 15:09:55 

benimde pil yaklaşık 2 saat gidiyor tabi eğer battery save modda çalıştırırsan

evet öyla rahatsız edecek kadar ısınma yok bende de.. ama bende dedim ya 5'er dakka oyun oynadım. gerçi bana göre hiç ısınmayan notebook zaten yoktur.

bakalım ilk fırsatta joypad alacağım ondan sonra vakit oldukça oyun oynar, stres testine sokarım notebook klavyesini oyun için kullanmam, yazık yani o kadar da değil..

şimdilik bu kadar.. kullandıkça bakalım neler çıkacak karşımıza...

bu arada sende kullan şöyle uzun uzun, senden de yorumları bekliyorum..

quote:

Orjinalden alıntı: chatlack78

Pil olayını kapatıp açınca ne oluyo bilmiyorum ama; şarjı 2 saat civarında gidiyodu en son baktığımda. Tabi birkaç kez şarj edince pil performansı değişir belki de?? Henüz o kadar bile kullanmadığım için bilmiyorum.
Ben oyun olarak, bilg. aldığım zaman Gears of war'ı denemiştim. Gayet güzel çalışıyodu. Öyle belirgin ısınma falan da yoktu.
Artık kullandıkça sen anlatırsın

quote:

şimdilik bu kadar...

cagrimir

26 Haziran 2008; 15:19:01 

bende m50sv var pilde high performance ta oyun oynarken acaip kasıyor. crysis mesela ama fişi takınca super calısıyor.

DH PSP Topluluğu

SE P1İ 1GB/PS3 NTSC-J 40GB/ASUS EEE 1000H
muhammedda

Sisteme Gözat

29 Haziran 2008; 0:54:57 

- birçok sitede ekranın 1680x1050 çözünürlük olduğu yazıyor kafam çok karıştı bu asustan bişi anlamadım

Bide bu M50 serisinin 9500m gs ekran kartlı wsxga ekranlı (1650x1080)ekranlı olanı varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammedda -- 29 Haziran 2008; 2:12:34 >

We Don't Need No Education
We Don't Need No Thought Control
ilhanatmaca

5 Temmuz 2008; 14:26:49 

Bilgisayarın çözünürlüğü 1680x1050 gayetde güzel bi ekrana sahip çok memnunum... resmini atamıyorum normal cevaplamama izin vermiyo site

mehmetturkan

6 Temmuz 2008; 20:30:31 

asus M50 sv A-1 almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar dan görüşlerini rica ediyorum

tabi araştırmasını yapan arkaşlardan da yardımcı olursanız sevinirim ..

Şİmdiden teşekküürler...

www.fondl-team.net fondlteam public area ve Fondl team match area Public ip : 85.153.22.13 match ip: 85.153.22.48 turnuva kayıtlarımız başladı Cs 1.6 son kayıt tarihi 10 ekim 2008
metinardicli

7 Temmuz 2008; 17:50:08 

arkadaslr M50 üzerine insa edilmis x57-SA-0602C serisi laptopu Almanyadan aldim. ProMarkt fiyati türkiyeye göre cok cok ucuz; 1099 € ya aldim;
Türkiye de bulunan M50 serisi ile ayni özellikleri var;
Birazdan buraya SS leri verebilirim...
Ancak cihaza XP_SP3 kuran varsa lütfen burdan bana destek versin; ki Realtek ALC888S kodlu digital cikisi calismiyor; ne yaptimsa olmadi...
bide ITECIR Receiver EC diye bi olay ver oda calismiyor; hadi neyse cok mühim degil; ancak HD ses calissaydi cok iyi olurdu...
yardimlarinizi bekliyorum...

Carbondan SS verdim; 1024*768 4x AA Anistropic Filtreleme Acik ve Shader detail High; FPS 19-27 arasi degisti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinardicli -- 7 Temmuz 2008; 18:23:02 >

phoqkhan

7 Temmuz 2008; 20:49:42 

öncelikle merhaba ben asus m50 serisinden notebook almak istiyorum ama bişey sorcam.M50sv mi oyunlar acısından daha iyi yoksa M50sa mı siz bu modelleri kullanan kişiler olduğunuz için performanslarını birinci ağızdan duymak istedim şimdiden teşekkürler

metinardicli

7 Temmuz 2008; 21:43:37 

quote:

Orjinalden alıntı: phoqkhan

öncelikle merhaba ben asus m50 serisinden notebook almak istiyorum ama bişey sorcam.M50sv mi oyunlar acısından daha iyi yoksa M50sa mı siz bu modelleri kullanan kişiler olduğunuz için performanslarını birinci ağızdan duymak istedim şimdiden teşekkürler

sorunu düzeltiyorum; Ati HD3650 mi yoksa NVidia 9500GS mi daha iyi performans verir?
Linke bir göz at; biri 33 digeri ise 34. siradalar... Aralarinda %2-3 oynar maximum diye düsünüyorum...
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

phoqkhan

8 Temmuz 2008; 0:33:12