sağolasın kardeş.evet yurtdışından aldım elime geçti mükemmel tek kelime ile asus olması ve monitörünün 19" çözünürlüğünü desteklemesi (1440x900) ve color shine özelliğini tek geçerim başka modellerde rastlamadım zaten.ben makinayı abd'den arkadaşım aracılığıyla aldım nerdeyse yarı fiyata hesaplı geldi amazone.com'dan bakarsan fiyatları türkiye ile kıyas edebilirsin...
arkadaşlar bende bu makineden almak istiyorum (amerikadan gelecek) 1350 dolar gıbı fiyatı var buraya göre baya uygun görünüyor.fakat aklıma takılan tek husus garanti konusu!makinada oluşabilecek olası problemlerde garantisi geçerli olurmu burada acaba?yani uluslar arası garantisi varmı cihazın?konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşların ivedi bizleri aydınlatmasını rica ediyorum
arkadaşlar ürünün 24 ay global garantisi var önemli olan faturanız ve ürünün satıcısı tarafından işlenmiş garanti belgesi sahip olmanız onun dışında sıkıntı çıkmaz zannetmiyorum...
ben amozone.com'dan aldım 2 güne ordaki arkadaşa ulaştı.oda gelirken aldı geldi kardeş ewaggle'yı duymuştumda arkadaş tavsiye etmedi en sağlamı amozone dedi öle yaptık yani bi sıkıntıda çıkmadı çok şükür...
bu makine piyasada en iyi özelliklere sahip makine gibime geldi.. birsey soracktım XD kart okuyormu acaba.üstteki özelliklerde okumuyor diyor ancak 4-in 1 ler okurken 8 in 1 nasıl okumaz anlamadım
M50SA GELDİ HAYIRLI OLSUN ASUS M50Sa 15.4" Intel Core 2 Duo Processor 2.5 GHz-T9300 4GB 320G Blue-Ray DVD Combo Vista Premium KAMERA BLUETOOTH şlemci Intel Core 2 Duo Processor 2.5 GHz T9300 Ekran 15.4" WXGA GLARE EKRAN RAM 4 GB HDD 320 GB 5400 RPM Ekran Kartı ATI HD 3650 1GB EKRAN KARTI Genişleme Yuvaları 1 x IEEE1394, 3x USB 2.0, Intel Pro/wireless 4965ABGN (802.11a/b/g/N) Optik Sürücü 2 x Blue - Ray DVD Combo - BLUETOOTH - KAMERA Audio Bütünleşik Intel® High Definition Audio ( Azalia ) uyumlu ses yongası, 3D efektler & full duplex İşletim Sistemi Microsoft Windows Vista Premium Ebatlar 354mm x 284mm x 35.2 mm Pil ve Pil Ömrü Li-Ion 6 cell Klavye Q Turkçe 83 Tuş Bonus Taşıma Çantası ,Asus Mouse Ağırlık 2.95 Kg.
>>>·..·´¯`·-> G o k h a n 1 9 0 3 B j k <-·´¯`·..·<<< ASUS G1S + NOKİA N82 + SANDİSK CRUZER MİCRO 8GB + LOGİTECH X - 230 + SONY DSC - T20 ASUS G1S Oyuncular İçin Özel Üretildi || NOKİA N82 Kendi Masalını Keşfet! || Sennheiser CX-500 Kulaklıkta 1 Numara Apple iPhone Dokunmak Hiç Bu Kadar Güzel Olmamıştı || Yağmurlu Bir Günde Aşık Olmuşum, Siyah Beyazına Sana Vurulmuşum, Hayatın Sonunda Dönüp Baktığımda, Ne Mutlu ki Bana Beşiktaşlı Olmuşum - ÇARŞI GÖKHAN NOKIA N82 ANA BAŞLIK || ASUS M50 Serisi || Asus G1S ve G2S Kulübü || İPHONE Bölümü || Beşiktaş JK Dükkan: Satılık Ürünlerim - 7/24 Açık || Alışveriş Yaptıklarım ve Referanslarım
>>>·..·´¯`·-> G o k h a n 1 9 0 3 B j k <-·´¯`·..·<<< ASUS G1S + NOKİA N82 + SANDİSK CRUZER MİCRO 8GB + LOGİTECH X - 230 + SONY DSC - T20 ASUS G1S Oyuncular İçin Özel Üretildi || NOKİA N82 Kendi Masalını Keşfet! || Sennheiser CX-500 Kulaklıkta 1 Numara Apple iPhone Dokunmak Hiç Bu Kadar Güzel Olmamıştı || Yağmurlu Bir Günde Aşık Olmuşum, Siyah Beyazına Sana Vurulmuşum, Hayatın Sonunda Dönüp Baktığımda, Ne Mutlu ki Bana Beşiktaşlı Olmuşum - ÇARŞI GÖKHAN NOKIA N82 ANA BAŞLIK || ASUS M50 Serisi || Asus G1S ve G2S Kulübü || İPHONE Bölümü || Beşiktaş JK Dükkan: Satılık Ürünlerim - 7/24 Açık || Alışveriş Yaptıklarım ve Referanslarım
iyi günler. notebook un hayırlı olsun. iyi günlerde kullanman dileğiyle. boğaziçinden almışsın herhalde
SV den farkı Blueray sürücü+4 gb ram + ekran kartı farklı herhalde. baska farklılıklarıda var mı? e-sata girişi var mı ? Bilgisayarın fotosunuda yükleyebilir misin?
Ayrıca ekran kartı hakkında biraz bilgi verebilir misin. SV modelin de Nvidia® GeForce 9500M GS ekran kartı vardı. Hangisi daha iyidir. Çok istedim ama birde vista puanlarını paylaşabilir misin?
Tesekkurler. :)
quote:
Orjinalden alıntı: gokhan1903bjk
m50sa 2199$ +kdv dir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iosono -- 12 Nisan 2008; 2:07:25 >