kasan tek kelimeyle süper olmuş gereksiz olanlarda yok ortalıklarda gayet sade yani toparlı anlamında ama hortumlar işi biraz bozsada bile güzel duruyor fanlarda fazla ve kasan buz dolabı gibidir.. tek kelimeyle muhteşem olmuş bayağı emek vermiştin yaparken.. 93 puan..
VATANA GİTMEME GEREK YOK BEN ZATEN Bİ BİLGİSAYAR FİRMASINDA ÇALIŞIYORUM COLORMASTER-THERMALTAKE -Aopen GİBİ KASALARI DAHA YAKINDAN İNCELİYE BİLİYORUM__SENİN ÖNERDİĞİN KASA ÇOK GÜZEL AMA Aopen nouveau nun değişik bir tarzı var ve benimde o kasayla ilgili güzel mod fikirlerim var___NE YAPCAĞIMI HİÇ BİLMİYORUM__
VATANA GİTMEME GEREK YOK BEN ZATEN Bİ BİLGİSAYAR FİRMASINDA ÇALIŞIYORUM COLORMASTER-THERMALTAKE -Aopen GİBİ KASALARI DAHA YAKINDAN İNCELİYE BİLİYORUM__SENİN ÖNERDİĞİN KASA ÇOK GÜZEL AMA Aopen nouveau nun değişik bir tarzı var ve benimde o kasayla ilgili güzel mod fikirlerim var___NE YAPCAĞIMI HİÇ BİLMİYORUM__
ozaman sen aopen i al baboli ben sana fikir ver veririm sorucak olursan
ozaman sen aopen i al baboli ben sana fikir ver veririm sorucak olursan [/quote] ------------------------------------------------------------------------------------------------- yazdığından bişey anlamadım kardeş
ozaman sen aopen i al baboli ben sana fikir ver veririm sorucak olursan
------------------------------------------------------------------------------------------------- yazdığından bişey anlamadım kardeş
diyorumki sen madem Aopeni almak istiosun ozaman onu al.İçine dışına yapacağın modlar hakkında benden fikir istersen sana fikir veririm fanı kırmızı yap şu yapışkanı şuraya yapıştır falan gibi
bence neonu belli yere koy mesela kasanın altına koy veya kasanın içinde belli bi bölüme koy benim koyduğum gibi.. genel olarak madem sıvı soğutma falan diosun hiç düşünmeden uv işine gir...tamamını derken ne tarz yapıcaksın yani ???içini benim sana tavsiyem kesinlikle uv spreyle boyama normal renklşe boya..uv ile boyarsan bi esprisi kalmıo ışıldak gibi oluyo sen alıcağın sıvı soğutma da sıvı borularının içine uv sıvısı var ondan koyucaksın falan süper olucak belli parçaları boya mesela gene uv ye fanlar pci slotları yada kondansatörrler gibi ama dikkatli olmak lazım..sen bi başla ozaman daha detaylı şeyler konuşabiliriz