Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
THERMALTAKE SHARK YANIYOR!!! ~ULTIMATE MOD [[UV]]+logitech (uv)~+video

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Sergi >> THERMALTAKE SHARK YANIYOR!!! ~ULTIMATE MOD [[UV]]+logitech (uv)~+video Sayfa: [1] 2 3 4 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
The Jolly Joker

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

16 Şubat 2008; 16:52:05 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

TTTTTTTHERMALTAKEEEEEEE

~SHARK~

[[[[UV]]]]

Beyler baya bekledim, çok uğraştım(el emeği ve işçilik çok)....Resimler 5 megapiksel olduğu için ''S image'' olarak koydum

Bu konu altında yapım aşaması resimlerini link halinde koyuyorum(zipli 52,8mb)çünkü çok resim var.

Neyi nereden,nekadara aldığımı, nası yaptığımı,lazer işlemi,malzemeler gibi detayları yazmadım...Çünkü çok uzun olur okumak şahsen beni sıkardı sizide sıkar diye tahmin ediyorum =)

Toplamda bana 250 ytl ye patladı..ve artık biraz ara vermeyi düşünüyorum hak veririsiniz

Her türlü yoruma açığım çünkü herkezin fikri farklıdır.İyi diyenede Kötü diyenede şimdiden teşekkür ederim..

Bana bu başlık altında veya PM den sorularınızı sorabilisiniz.

VİDEO

THERMALTAKE SHARK BLACK

YAPIM AŞAMASI RESİMLERİNİ DOWNLOAD ETMEK İÇİN [link=http:/****.com/files/92346272/pcmod.zip.html]BURAYA TIKLA[/link]

RESİMLER....(15ADET)

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

Beyler buda Logitech MediaPlay Cordless Mouse bunuda söktüm ve UV SARIya boyadım buda kasadan gelen uv ışığı ile parıl parıl parlıyo

yakında Microsoft Wireless Laser Keyboard 6000'i de modlucam

MODİFİKASYON BİR HASTALIKTIR... VE BENDE ÇOK FENA HASTAYIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Jolly Joker -- 1 Mart 2008; 13:08:16 >

===MoD'LaRıM : 1- TIKLA 2- TIKLA ===
۞ ƮɧƸ ĴѺȽȽϓ ĴѺӃƸƦ ۞
~ASUS P5N-E SLI[Nforce] >< CORE2DUO E6750 (2,66Ghz/1333FSB)[Zalman] >< OCZ[Platinum] 4*1GB DDR2 800Mhz~
~CALIBRE 88OOGT P888+ >< THERMALTAKE QFan-650W (Nvidia SLI) >< THERMALTAKE SHARK(SİYAH)[MoD]~
~SAMSUNG 500GB(SATA2)[Revoltec HDD Cooler] >< MYBOOK 320GB >< SAMSUNG T220 >< Logitech X530(5+1)~
K-orn

Sisteme Gözat

16 Şubat 2008; 17:00:10 

çok güzel olmuş dostum eline emeğine sağlık

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
The Jolly Joker

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

16 Şubat 2008; 17:13:28 

quote:

Orjinalden alıntı: K-orn

çok güzel olmuş dostum eline emeğine sağlık

teşekkür ederim

۞ ƮɧƸ ĴѺȽȽϓ ĴѺӃƸƦ ۞
~ASUS P5N-E SLI[Nforce] >< CORE2DUO E6750 (2,66Ghz/1333FSB)[Zalman] >< OCZ[Platinum] 4*1GB DDR2 800Mhz~
~CALIBRE 88OOGT P888+ >< THERMALTAKE QFan-650W (Nvidia SLI) >< THERMALTAKE SHARK(SİYAH)[MoD]~
~SAMSUNG 500GB(SATA2)[Revoltec HDD Cooler] >< MYBOOK 320GB >< SAMSUNG T220 >< Logitech X530(5+1)~
scorpionmusti

16 Şubat 2008; 17:15:51 

Baya uğraşmışsın. Çok güzel olmuş bence . Ellerine sağlık. Özellikle Powerın üstündeki örümcek manyak olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpionmusti -- 16 Şubat 2008; 17:15:30 >

/Intel Pentium E2160 @ 3.0 Ghz / Gigabyte P35-DS3R (Rev 2.1) / Kingston 2*1 GB DDR2-667@ 800 / Seagate 410AS 2*250 GB Raid0 / Nec-Optiarc DWD-RW / /Sparkle 8800GT 512 MB @ (700/1700/2000) / BeQuiet Dark Power Pro 600W /SS2 TVCard /Tt Armor+/

The Jolly Joker

Sisteme Gözat

16 Şubat 2008; 17:17:20 

quote:

Orjinalden alıntı: scorpionmusti

Baya uğraşmışsın. Çok güzel olmuş bence . Ellerine sağlık. Özellikle Powerın üstündeki örümcek manyak olmuş

teşekkür ederim. Kendisi karadul

۞ ƮɧƸ ĴѺȽȽϓ ĴѺӃƸƦ ۞
SiYaHıMSı

16 Şubat 2008; 17:27:37 

quote:

Orjinalden alıntı: The Jolly Joker

quote:

Orjinalden alıntı: scorpionmusti

teşekkür ederim. Kendisi karadul

çiftleşmeden sonra erkeğini yemiyomuydu o ürperdim bi kasanda çok güzel olmuş yapıştırmayı sevmememe rağmen senin alt tarafdaki ateş motiflerin güzel durmuş ama üstteki markalar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim başarılı bir çalışma olmuş tebrikler

AMD 4000+ 2100@3013
BIOSTAR TA690G
VERITECH 1 GB DDR667 4-4-4-12
SAPPHIRE X1950GT @ 621-735
SAMSUNG 250 GB 160 GB HDD
ASUS A45GA 450W

.Alp.

16 Şubat 2008; 18:28:31 

Muhteşem,Enfes..Eline emeğine sağlık..

Imellom buskene vi stirret på de som minnet om andre tider og fortalte at håpet var borte.
For alltid...
The Jolly Joker

Sisteme Gözat

16 Şubat 2008; 18:38:32 

quote:

çiftleşmeden sonra erkeğini yemiyomuydu o ürperdim bi kasanda çok güzel olmuş yapıştırmayı sevmememe rağmen senin alt tarafdaki ateş motiflerin güzel durmuş ama üstteki markalar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim başarılı bir çalışma olmuş tebrikler

ehehehe saol hacım

quote:

Muhteşem,Enfes..Eline emeğine sağlık..

eyvallaaaaahh alpcim

۞ ƮɧƸ ĴѺȽȽϓ ĴѺӃƸƦ ۞
ermanunal01
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 2 günü kaldı.

16 Şubat 2008; 20:00:12 

çok güzel olmuş...ellerine sağlık!
KOCADEMŞAH

16 Şubat 2008; 21:02:15 

rengarenk güzel elıne sağlık

Yaralanmış tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,
Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor!
Ey şehîd oğlu şehîd, isteme benden makber
Sana âgûşunu açmış duruyor Peygamber ,.
BreakBeaT

16 Şubat 2008; 21:37:30 

gayet gzl ama bnce çok fazla renk karmaşası olmuş
birde ne bulursan yapıştırmışsın

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.