BBE Patentine sahip tek Mp3 Player Markası MP Enhance ve 3D Surround MP3,WMA,OGG,WAV desteği 128x64 piksel LCD Ekran FM Radyo FM Radyodan Yüksek Kalitede Kayıt Mikrofon, Hi-Fi Ses Kaydı Şarkı Sözü gösterebilme Dinamik Playlist Line-in Bağlantısı ve Line-in Kayıt Veri Depolama Saat fonksiyonu 20 saat pil ömrü Lityum Polimer Pil 95 dB SNR 26 mW çıkış gücü 34 gr ağırlık ID3V2, ID3V1, Dosya ismi desteği USB 2.0 ile hızlı dosya transferi(20 Mbps?e varan ) Mac ,Linux Desteği(Veri transferinde) JetAudio CDsi(Muiti medya yazılımı) Jetshell CDsi(Dosya Yönetim Yazılımı)
BBE Patentine sahip tek Mp3 Player Markası MP Enhance ve 3D Surround 96x64 piksel, 65000 renk OLED ekran Ses MP3,WMA,OGG,WAV desteği FM Radyo FM Radyodan Yüksek Kalitede Kayıt Mikrofon, Hi-Fi Ses Kaydı Şarkı Sözü gösterebilme Saat fonksiyonu Dinamik Playlist 12 saat pil ömrü Lityum Polimer Pil Veri Depolama 95 dB SNR 46 mW çıkış gücü 24.5 gr ağırlık ID3, Dosya ismi desteği Mac ,Linux Desteği(Veri transferinde) JetAudio CDsi(Muiti medya yazılımı) Jetshell CDsi(Dosya Yönetim Yazılımı
cowon u çok beğeniyorum ben de iaudio7 4gb var, cidden çok güzel ses veriyor ve eq ayarları yönünden çok gelişmiş bir marka, bu ürünler nasıl bilmiyorum ama cowon un kötü mal üreteceğine inanmıyorum
ilki (u2) daha iyi, 20 saat pil ömrü var, öbürünün 12.. t2 biraz daha güzel görünüyor sadece, ama tasarım için 8 saat pil ömründen vazgeçilir mi bilmem.. memnun olduğum bir mp3 çalarım olmasaydı kesin alırdım..
bende bir kampanyadan u3 almiştim ama sırf fm radyosunun iyi cakmemesi dolayısıyla sattım, ama cihazın hakkını yememek gerekir 10 numara ses olayı cowon almazsam tek sebebi radyosudur
bende bir kampanyadan u3 almiştim ama sırf fm radyosunun iyi cakmemesi dolayısıyla sattım, ama cihazın hakkını yememek gerekir 10 numara ses olayı cowon almazsam tek sebebi radyosudur
işte firmware yükleyecektin boşa satmışsın ben de ilk aldığımda heyecan yapmıştım radyo nie düşük sesli ve bozu çekiyor die, sonradan firmware yükledim düzeldi, alacak arkadaşlar dikkat etsin zira japonyaya göre mi ne ayarlı fm i
işte firmware yükleyecektin boşa satmışsın ben de ilk aldığımda heyecan yapmıştım radyo nie düşük sesli ve bozu çekiyor die, sonradan firmware yükledim düzeldi, alacak arkadaşlar dikkat etsin zira japonyaya göre mi ne ayarlı fm i
peki radyosundan şu an memnunmusunuz..
kullandığınız başka mp3 çalar oldu mu bilmiyorum ama bunlarla karşılaştırrınca nasıl..
bak eger söylediklerinin dogruluk payı% 100 ise yılkıdım şimdi hicte aklıma gelmedi firmware yüklemek o zaman demek kli cowonun bi modelini alıp denemekte fayda var onuda gectim sattıgım u3 yakın birisinde ben ondan alıp deneyeyim baklım düzelecek mi fm işi düzelirse cowona devam
ben de ilk aldığımda yıkılmıştım, şok olmuştum, radyo dışında herşey ama herşey süperdi, radyosuz da olur dedim kendi kendime, aklıma birden firmware araştırmak geldi cowon iaudio7 firmware yazdım direk çıktı, zaten ürün açılırken üzerinde bulunan firmware versiyonu yazıyor, baktım bendeki eski hemen yükledim, fm menüsünde region(bölge) seçeneğine türkçe ya da ingilizce olmasa da bir seçeke geldi(japonca ya da çince) ben de onu seçtim, o gün bugündür bangır bangır radyo dinliyorum, hem ses iyi hem de çekişi
u2'nin detaylı bir incelemesini okudum, yanında şarj aleti gelmiyormuş, büyük bir ihtimalle t2'de de yoktur.. aslında usb şarj aletleri ucuzladı 8-10 ytl arasında bulunabiliyor ama yine de söyleyeyim dedim.. sd card slotu da olsaydı almıştım (öyle olsaydı şimdiye stokta da kalmazdı herhalde : ) )
123 ytlye 1 gb mı alırdın 134 ytlye (belki +5 ytl kargo vardır 140 diyelim) 2 gb mı? cevap açık bence.. tabi 2 gblığı o kadar ucuz olmasaydı o da iyi fırsat..
edit: aynı sitede 2gb'lığı 260 ytl..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minscnboo -- 17 Şubat 2008; 17:42:52 >
USB sarj aletleri 3.5 ytl filan bir sitede görmüştüm linkini atarım, aslında araç sarjlı filan setler var 10 liraya onlardan almak daha mantıklı sarjı sorun etmemek lazım bence
arkadaslar bu urunleri ben bilmiyorum ama site benim rastladigim en hizli site ve bence guvenilir. mpio mp3 calar almistim ertesi gun kargo geldi en az 10 farkli siteden alisveris yaptim hicbiri ertesi gun gelmedi. bu herzaman boyle olmayabilir ama ben bunu yasadim. siteyi bilmeyenler BENCE tereddut etmesin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freemec -- 17 Şubat 2008; 18:56:04 >
Cowon un birçok ürünün kullandığım için cevap vereyim. Öncelikle Cowon un ilk çıkan Cx verisyonalrından sonra en kötü ses kaltesi U2 de bulunmaktadır ve çok eski modeldir. Artık üretilmiyor. T2 için de en az satan Cowon modelidir diyebilirim. D1 ve F1 de çok satmadı ama onlar direkt iptal olmuşlardı t2 ipta olmadan en az satan modeli. Kısacası ellerinde kalan ürürnleri satmaya çalışanlardan alınıp satılıyor gibi bir durum söz konusu. Bu arada U3 almayı düşününenler varsa almasın derim. 1 gb lık modellerinde üretim hatası vardır ve 2 gb ve üstü modellerde de "random popping " sorunu vardır. Arada patlama sesi gelir şarkı çalarken çok rahatsız edici bir durum. Alacaksanız en azından F2 alınabilir. İaudio7 bu tür boyuna asılanlar arasında en mantıklısı.
-Aygaz Buzdolabı,grundig 37 ekran televizyon,vok tava,arçelik fırın,kapkacak tabak falan,tuzluk,lcd'yi yükseltmek için tahta kutu,damacana pompası,Jackson ps1 performer,şemsiye,ıvır zıvır ..... -REFERANSLARIM : Bakkal ,İnternet cafeci,Köpeğim,Börtü,Böcük ve ismi aklıma gelmeyen her türlü virüs,bakteri,mantar, mikrop çeşitleri ....
Ben de 2si arasında kaldım önce U2 alacaktım, pil ömrü de daha uzun diye ama fark ettim ki ses çıkışları arasında fark büyük.
U2 26mW iken T2 46mW. Cowon'un sitesinde T2 için özellikle 16ohm kulaklıklar önerilmiş. (EP630 -CX300 gibi). Yani T2'nin çıkış gücü çok sağlam.
Hala kararsızım. Acaba 26mW ile 46mW arasında pratikte ne kadar fark olur. Yoksa 20 saat pil ömrü daha mı cazip acaba?
Ben karar verene kadar stok bitecek galiba
Güncelleme: U2'yi aldım gitti. Hem U2'nin özellikleri daha iyi, hem de pil ömrü daha uzun. Okuduğum incelemelere göre zaten ses çıkışı yeterince beğenilmiş. Yanına bir tane de EP630 kulaklık aldım. Bakalım sonuç ne olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afacan1984 -- 20 Şubat 2008; 19:18:06 >
Cowon un birçok ürünün kullandığım için cevap vereyim. Öncelikle Cowon un ilk çıkan Cx verisyonalrından sonra en kötü ses kaltesi U2 de bulunmaktadır ve çok eski modeldir. Artık üretilmiyor. T2 için de en az satan Cowon modelidir diyebilirim. D1 ve F1 de çok satmadı ama onlar direkt iptal olmuşlardı t2 ipta olmadan en az satan modeli. Kısacası ellerinde kalan ürürnleri satmaya çalışanlardan alınıp satılıyor gibi bir durum söz konusu. Bu arada U3 almayı düşününenler varsa almasın derim. 1 gb lık modellerinde üretim hatası vardır ve 2 gb ve üstü modellerde de "random popping " sorunu vardır. Arada patlama sesi gelir şarkı çalarken çok rahatsız edici bir durum. Alacaksanız en azından F2 alınabilir. İaudio7 bu tür boyuna asılanlar arasında en mantıklısı.
Cowon'u bitirmişsin valla. Her yerde söyledigin ürünler için ses kaliteleri çok yüksek deniyor. Stok erittikleri bir gerçek, bunlar eski modeller ama sonuçta kaliteli ürünler. Hatta kısaca şöyle söyleyebiliriz. Şu anda Türkiyede 120YTL'ye alınabilecek en iyi FM Radyolu 2GB mp3 player.
Cowon'u bitirmişsin valla. Her yerde söyledigin ürünler için ses kaliteleri çok yüksek deniyor. Stok erittikleri bir gerçek, bunlar eski modeller ama sonuçta kaliteli ürünler. Hatta kısaca şöyle söyleyebiliriz. Şu anda Türkiyede 120YTL'ye alınabilecek en iyi FM Radyolu 2GB mp3 player.
Cowon u bitirmedim Bu modelleri bitiridim. Bu modeller alınacak modelleri değil. Test etmeden neden söyleyeyim. Elimde 2 tane modeli var , 1 modelini eskittim bu modellerden U2 yi de test ettim. T2 zaten satılmıyor. Ayrıca eskittiğim dediğim model U3 ve dediğim gibi U3 ü kesinlikle almayın. U2 nin sesi ne olursa olsun diğerlerinden daha kötü(diğer Cowon modelleri). T2 yi dinlemedim ama en az satılan ve en düşük kalitede çip kullandıkları modellerden. Cowon un her modeli farklı sese sahiptir. Her modelinde farklı çip versiyonu ve marka kullanır. Ayrıca biz forumlarda Cowon un firmware geliştirmesi için uğraşan kullanıcılarız. Mesela D2 modelinde Türkçe dil desteğini gelmesini sağladık. D2 nin firmware kurtarma yazılımını Cowon ' un özel teknik servisinden alıp gerekli değişiklikleri yapıp ihtiyacı olanlara yolladım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 20 Şubat 2008; 20:38:35 >
-Aygaz Buzdolabı,grundig 37 ekran televizyon,vok tava,arçelik fırın,kapkacak tabak falan,tuzluk,lcd'yi yükseltmek için tahta kutu,damacana pompası,Jackson ps1 performer,şemsiye,ıvır zıvır ..... -REFERANSLARIM : Bakkal ,İnternet cafeci,Köpeğim,Börtü,Böcük ve ismi aklıma gelmeyen her türlü virüs,bakteri,mantar, mikrop çeşitleri ....
Resident sonuç olarak 120ytl nakite 2gb Cowon U2 görmedim hiç biryerde Zen stone plus bile 100-120ytl aralığında satılıyorken cowon kalitesi bu fiyata süper bir sıcak fırsattır. . Sen istediğin kadar modelleri bitir marka, fiyat ve kapasite kurtarıyor
Bunu bizimle paylaşan arkadaşımıza teşekkürlerimizi iletiriz
Cowon u bitirmedim Bu modelleri bitiridim. Bu modeller alınacak modelleri değil. Test etmeden neden söyleyeyim. Elimde 2 tane modeli var , 1 modelini eskittim bu modellerden U2 yi de test ettim. T2 zaten satılmıyor. Ayrıca eskittiğim dediğim model U3 ve dediğim gibi U3 ü kesinlikle almayın. U2 nin sesi ne olursa olsun diğerlerinden daha kötü(diğer Cowon modelleri). T2 yi dinlemedim ama en az satılan ve en düşük kalitede çip kullandıkları modellerden. Cowon un her modeli farklı sese sahiptir. Her modelinde farklı çip versiyonu ve marka kullanır. Ayrıca biz forumlarda Cowon un firmware geliştirmesi için uğraşan kullanıcılarız. Mesela D2 modelinde Türkçe dil desteğini gelmesini sağladık. D2 nin firmware kurtarma yazılımını Cowon ' un özel teknik servisinden alıp gerekli değişiklikleri yapıp ihtiyacı olanlara yolladım.
Söylediklerin tabi subjektif seyler biraz da. İnternette okudum bi 3-5 inceleme. Hepsi U2 için high, excellent audio quality tarzında seyler söylemisler. Ses kalitesi ile ilgili hiçbir şikayet göremedim henüz. Belki Cowon'un kendi içinde diger modellere göre biraz geridir ama bu fark cok azdır. Mesela bir inceleme de D2 modeli ile U2'nin sesini karşılaştırmış testi yapan kişi, ve sonuç olarak hissedilmeyecek kadar küçük farklar oldugunu söylemiş.