bence 2400lerden yukarı fazla zorlama zaten yetecektir sana fazlasıyla . rekor denemesi yapma benim pc yi çöpe atıyodum nerdeyse :)
ben amd 4000 de şu anda 2600 de kullanıyorum. yine seni yanıltmış olmayayım ben ortalama bi değer verdim ama tabiki anakartının oc potansiyeline bağlı baktın kasmaya başladı orada bırak
anakartın hakkında pek bi bilgim yok bende yeni sayılırım o c konusunda ama sana kabaca bilgilerle yardımcı olmaya çalışacağım anakartın ram değeri olarak 800 ü destekliyosa ve sen yüksek hıza ulaşmak istiyosan mhz yi 533 e indirmen gerekir yoksa 800 ü geçerek sistem kilitlenir örnek ben :) fsb arttıkça oda artacaktır. memory bölümünde değerleri 5 5 5 5 15 yap hızı da dediğim gibi 533 e getir cpu frekansını 800 e indir muhtemelen 1000 dedir.
fsb yi 5 yada 10 ilave yap. ben şu an 250*10,5 te kullanıyorum 10,5 yukarısını anakart desteklemio seninki yüksekse öyle dene artırım yaptıktan hemen sonra resetleyip bi daha artırma bilg. kendine gelsin biraz yoksa o.c. failed le karşılaşır baştan başlarsın sen bi 2500 2600 arası yap bi bakalım devamını da getirirsin inş. dilimden düşen bunlar. bilirsin o.c. konusunda sorumluluk olmaz :) tavsiyelerim bunlar daha fazla detayını bilmiyorum zaten gerekmiyorda. eğer 2800 e falan geçmek istiyosan cpu voltajını 1350 falan yap ramlerede 0,10 ver ok
özelden de mesaj attım ama bu imzandaki ayarları yaparsam günlük kullanım için normal olurmu? sistem hemen hemen aynı güç kaynağı , dvd ve aksesuarlar hariç? sistemim amd x2 4400+ (akasa ak-876 soğutucu) ta 690g 2x1 ocz vista uprg.. sapphire hd3650 ( 256mb ddr3)
aşırıya kaçmak istemiyorum.malum ısı fan sesi güç kaynağım 350 watt.