Şimdi Ara

---Asus 9600Gt Retail Box---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet sonunda 9600gt ler piyasaya çıkmaya hazır oc team Thailand testleri yapmakla meşkul....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digiali -- 16 Şubat 2008; 2:31:17 >

• Eeeeee sonuçlar ne zaman gelecek acaba
  • Merakla bekliyorum sonuçlarını.8800gt ile arasında nası bi fark olur acaba?
  • Bu kart HD3850nin rakibi. Lütfen artık daha fazla 8800GT ile durumu ne olur gibi sorular sorulmasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: John PHILIPS

Merakla bekliyorum sonuçlarını.8800gt ile arasında nası bi fark olur acaba?

Bazı testlerden gördüğüm kadarıyla o kadar aşırı bir fark yok aralarında..
  • Company of Heroes'li olan 8800 GT değil mi?

Öyleyse, dandik fanlı sürümünün resmini koymaları tuhaf olmuş. Sanki, 9600 GT'ye özel olarak fan büyütülmüş gibi bir anlam çıkıyor.

quote:

Bazı testlerden gördüğüm kadarıyla o kadar aşırı bir fark yok aralarında..

Çok fark olan oyunlar da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 15 Şubat 2008; 23:44:56 >
  • Hybrid sli için ideal olabilir..

Fiyatı uygun olursa tabii..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sonuçları merakla bekliyoruz eğer iyi olursa bi tane almayı düşünüyorum aslında
  • Kutu ve resimler fena değil, ama kart göz doldurmadı. Fiyatı 200 dolar üstünde olursa alınmamalı.
  • Allah aşkına şu en sonraki resme bakıp kartın soğutucusunu incelermisiniz... Bu nedir nekadar ucuz bir malzemedir, üretimde malzeme kalitesi diye birşey vardır...

Ne alırsan 1 milyonculardaki satılan o plastik ürünlere benziyo...http://forum.donanimhaber.com/m_21197099/mpage_1/key_//tm.htm#21198368
    kartın testleri de var burada ben size şunu söyleyim rakibi olan HD3850 den 3 5 fps fazla bir kazanım sunar(pekte sanmıyorum çünki test acayip bir CPU aldatması ile yapılmıs) fiyatıda HD 3850 den 20 30$ fazla olur ve dolayısı ile o 3-5 fps farkında hiç bir önemi olmaz... ki HD3850 teknik özellikler acısından sunduğu ileriye dönük avantajlar bence bu karttan daha iyi

Ve birde şuna bakmak lasımki... madem bunda f/p ürünü ise Crosfire ve SLİ avantajlarınada bakmak lasım sanırım bu durumdada hd3850 farkını Götrecek... Nvidia 98xx serisinde sanki eldekalmışları revize edip kakalıyor gibi yoksa banamı ole geliyo...

• quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

Kutu ve resimler fena değil, ama kart göz doldurmadı. Fiyatı 200 dolar üstünde olursa alınmamalı.

Şuna fiyat 200 dolar üstüne çıkmamalı desek daha iyi olmazmı
  • Örneğim // GT ile son ATi kartlar arasinda Call Of Duty serisinde çok fark mevcut , ama crysis için GeForce alinir.GeForce 9600GT bence testlerde 8800GT geçecektir.Geçmese bile geçirticeklerdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ce5uR

Örneğim // GT ile son ATi kartlar arasinda Call Of Duty serisinde çok fark mevcut , ama crysis için GeForce alinir.GeForce 9600GT bence testlerde 8800GT geçecektir.Geçmese bile geçirticeklerdir.

CoD'da 9600 GT çok üstün demek istediniz herhâlde?
  • İlk test sonucu 3d06

Burdan devam

http://forum.donanimhaber.com/m_21197099/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digiali -- 16 Şubat 2008; 12:47:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Digiali

İlk test sonucu 3d06

Burdan devam

http://forum.donanimhaber.com/m_21197099/tm.htm

test sonuçları fena değil gibi fiyatı ucuz olursa bence piyasada yer eder kendine, bu arada bi arkadaş soğutucusu ile ilgili yorum yapmış bende katılıyorum ona sonuçta daha iyi bir kart çıkartılıyo yada çıkartılmaya çalışılıyo iyi görünüşlü ve daha kaliteli bir soğutucu kullanılabilirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DodGyBloop12 -- 16 Şubat 2008; 13:14:34 >

• testler ortada aslinda 3850 3870 gecer 8800 den aşagi kalir bu kart .
  • sonucun iyi olması cpu skorundan kaynaklanıyor baksanıza 7400 puan sadece o
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.