Şimdi Ara

CEVİZ KABUĞU BAŞLIYOR: İZLEYELİM KONUŞALIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İzleyelim ve konuşalım.

• Konu nedir ve konuklar kimdir acaba?
  • Kaliteli konuklar var.İyi bir program olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: İlahi Morluk

Konu nedir ve konuklar kimdir acaba?

Timur Selçuk
    Erkin Koray
    Bedri Baykam

Konu türban ve laiklik.
  •  CEVİZ KABUĞU BAŞLIYOR: İZLEYELİM KONUŞALIM

Sanatçı Gözüyle Türban Özgürlüğü

Bazı politikacıların “siyasi hasat” toplamak için çıkardıklarını itiraf ettikleri “Türbana Özgürlük Yasası” ülkeyi ve üniversiteleri iyice gerdi. Politikacıların seçim kazanma uğruna gençleri birbirine düşürmesi doğru mu?..

“Türban eşittir kadın hakları” anlamına mı geliyor?..

Kaos yaratarak “Özgürlük” korunabilir mi?..

Milletvekili yeminindeki “toplumun huzurunu”sağlama ve “laik cumhuriyeti koruma” ilkesine uyuldu mu?..

Başbakan ve parti liderlerinin kavgacı üsluplu açıklamaları toplumu nereye götürüyor?..

Özgürlüklerin en çok savunulduğu sanat kesimi bu konuda ne düşünüyor?.. Türk Sanat Müziği’nin efsane bestekârı Münir Nurettin Selçuk’un oğlu, ünlü müzik adamı Timur Selçuk canlı yayında Ceviz Kabuğu’nda açıklıyor..

Ceviz Kabuğu 15 Şubat Cuma, saat 22.00’de Kanaltürk’te...

• Kanal Türk'ü çok izlemesem ve sevmesem de HULKİ CEVİZOĞLU'nu severim. Bana göre tartışma programları sunucuları içinde hemen hemen en objektif olanı Hulki beydir. Hem sunucu hem yapımcı... Eskiden Ceviz Kabuğu programını hiç kaçırmazdım.

Eskiden programına karşıt görüşlü kişiler geldiğinde olabildiğince eşit davranmaya çalışırdı. Tam bir araştırmacıydı. Şimdi de öyledir herhalde.

Aynı zamanda da tam bir beyefendi. 2001 yılında Ankara'da çalıştığım distribütör firmadan DELL Latitude laptop almıştı, bir ara Windıws yükletmeye geldiğinde laptopdaki bilgileri bizim teknik servisteki çocuklar yanlışlıkla ve sormadan sildiklerinde bile hafif kızmıştı ama metanetini bozmamıştı. Ben olsam daha fazla kızardım herhalde...

• hulki cevizoğlu bildiğiniz gibi inançsız bir adamdır. kanaltürk tam kafasına göre bir kanal. tuncay özkan ve avanesinin demek istediklerini hulkiye söyletiyolar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kanaltürk tarafsız bi kanal değil o yüzden sağlıklı bi sonuç çıkacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertce

hulki cevizoğlu bildiğiniz gibi inançsız bir adamdır. kanaltürk tam kafasına göre bir kanal. tuncay özkan ve avanesinin demek istediklerini hulkiye söyletiyolar.

işte başka bir müslümanı bilmeden dinsizlikle suçlayanın müslüman olabileceğine inanamam. içine sindirememiştir.
    merak etme o adam halkın %90ından daha dinine bağlı
  • quote:

hulki cevizoğlu bildiğiniz gibi inançsız bir adamdır. kanaltürk tam kafasına göre bir kanal. tuncay özkan ve avanesinin demek istediklerini hulkiye söyletiyolar.

Ne biçim adamlarsınız bee..Sana ne adamın dininden...Sen inançlısında ne olmus su konusma tarzına bak...
  • Timur Selçuk'un konuşmalarını youtube gibi sitelere yükleyip daha çok insana ulaştırırsanız iyi olur..Az önce dinledim güzel şeyler söyledi.Özellikle Atatürk ile ilgili kısımları..
  • ya arkadaşlar, isim vererek şu inançsız bu inançsız demek çok sakat bir iştir. Hulki beyin kalbinden geçenleri ancak Allah bilir. O bizim bileceğimiz iş değil. Ayıp oluyor ama. Hatta günahtır bu yaptığınız...
  • Televizyon fazla izleyemiyorum ama şunu demek isterim Hulki Cevizoğlu gerçekten tarafsız bir program sunmaya gayret gösteriyor.
    Az önce izledim birazda olsa gerçekten güzeldi;katıldığım yerlerde oldu,katılmadığım da ama güzeldi.
    (Atatürk ile ilgili okuduğu dergi ilgimi çekti hatırlayanlar var ise ismini yazabilir mi ? rica etsem.)

Bu tür konuların hepsinde yazıyorum,bu konudada yazma ihtiyacı duydum.Lütfen konuyu saptırmayalım arkadaşlar.
    Konu : Cevizkabuğu
  • quote:

Orjinalden alıntı: FenderX5

Kanaltürk tarafsız bi kanal değil o yüzden sağlıklı bi sonuç çıkacağını sanmıyorum.

BEN EN TARAFSIZ KANAL KANAL7 VE OT YOLU PARDON SAMANYOLUNU İZLİYORUM BOL BOL MİLLETE OT YEDİRİYORLAR SENİDE BEKLERİM YALNIZ BIRAKMA BİZİ

MEEEEEEEEE MEEEEEEEEEEEEEEEEE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildize -- 16 Şubat 2008; 1:35:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yildize

quote:

Kanaltürk tarafsız bi kanal değil o yüzden sağlıklı bi sonuç çıkacağını sanmıyorum.

BEN EN TARAFSIZ KANAL KANAL7 VE OT YOLU PARDON SAMANYOLUNU İZLİYORUM BOL BOL MİLLETE OT YEDİRİYORLAR SENİDE BEKLERİM YALNIZ BIRAKMA BİZİ

MEEEEEEEEE MEEEEEEEEEEEEEEEEE

helal olsun
  • quote:

ne kadar doğru söylüyosun dindar kardeşim benim!
  • quote:

sen kimsin be millete dinsiz minsiz diyosun. dinli veya dinsiz sanane. sen adamın anlattıklarına bak konuştuklarına bak sonra kedine bir sor adam haklımı değil i konuşulanlar doğru mu değil mi

bu işi beyninle değil kalbinle vicdanınla yapacaksın yanlız.

kenarımın fake i
  • Kanaltürk = kanal 7 = vakit gazetesi = yanlı basın

kusura bakmayında o siyasi görüşte olanların bayılarak izlediği diğerlerinin sövdüğü tv kanallarından haber almamaya çalışıyorum
  • quote:

Tarafsız bir kanal ismi verin de programı oraya taşısınlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiriT

Kanaltürk = kanal 7 = vakit gazetesi = yanlı basın

kusura bakmayında o siyasi görüşte olanların bayılarak izlediği diğerlerinin sövdüğü tv kanallarından haber almamaya çalışıyorum

cevizkabuğu bu ülkenin bir daha göremeyeceği kadar tarafsız programdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.