Şimdi Ara

Microlab Pro1 mi X23 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu iki set arasında kaldım.Tamamen müzik dinlemek için alacağım ama kafam çok karışık.Duyduğuma göre x23 ün ses kalitesi çok iyiymiş birde 99 watt rms olunca ona doğru yöneliyorum ama pro1 de stereo olduğu için asıl müzik onda dinlenir diye düşünüyorum fakat 60 watt rms az gibi geliyor.Birde pro1 de subwoofer olmadığı için bass seslerin çok zayıf olacağından tam müzik keyfini veremez sanırım.Sizce ne yapayım?

    Amacım sadece müzik dinlemek için kaliteli bir ses.201 YTL olmayacak şekilde 200 Ytl bütçem var ayrıca



  • sorun değil pro1 güzel sistem yeterli gelir mühim olan ses kalitesi diyorsan tabi
  • X23 ü bilemem ama pro1 kullandığım kadarıylada ses rengi hoş bir ürün, aşağıda artı ve eksilerini anlıcam. Bu arada şu müzik 2.0 da dinlenir soylemini bir kenera bırakalım artık bu hi-fi sistemler için geçerlidir. PC için kullanılan multimedya hop. sistemlerinini küçükte küçükte avuç içi kadar yaptılar, bu kadar kücük uydular bas sesini neresinden vericek, o kadarcık kadinlerden bas ses mi çıkar? O sebeplede harici sub ünitesi ekleniverdi setlere. Durum budur 2.1 in PC de müzik için hiç bir sakıncasıda yoktur. Stereo müzik dinleyecekseniz zaten multimedya sistemler yerine hi-fi ürünler tercih etmeye çalışın derim o ayrı mevzu.

    Bazı arkadaşlar cahilce konuşarak sağdan soldan duydukları her lafı kendi yazılarının içine katıyor. Lütfen bu insanlardan olmayın.

    Gelelim Pro1 e;

    2.0 bir ürün sub ihtiyacı yok çünkü hacimli sayılabilecek bookself tarzı 30x2 RMS hop. leri var ve bas gücü oldukça yeterli. Tamamen ahşap kasa iki hop. bir anfi yardımıyla çalışıyor ve uzaktan kumandalı.

    Bu ampli ünitesi:
     Microlab Pro1 mi X23 mü?


    Üzerinde ses açma kapama düğmesi, ses gösterge ekranı, kumanda alıcısı ve power anahtarı mevcut, resimde gözüktüğü kadar kaliteli bir işciliği olduğunu soyleyemicem ama iş görüyor. Ses açıp kapama düğmesi bir süre sonra 3er 5er atlama başlıyo bu sebepten kumanda üzerinden ses açıp kapatmak daha kullanışlı hale geliyor. Ürünü power dan her kapadığınızda, açıkken kumanda üzerinden yaptığınız tüm bas tiz ayarları sıfırlanıyor malesef her açtığınızda tekrar yapmak durumundasını ama gözünüz o kadarda korkmasın çünkü sadece 3-5 saniyenizi alıyor Kumanda üzerinde bas ve trible ayarlar düğmeleri mevcut. Ayrıca ürünü power dan her açtığınızda ürün üzerindeki ses düğmesini biraz çevirerek ürünü stnadby dan çıkarmanız lazım. Lakin ürünü açtığınızda hemen aktif olmuyor standby da bekliyor.

    Buda hoperlorleri:
     Microlab Pro1 mi X23 mü?


    Buda oldukça hoş görünüme sahip hoperlorleri. ürünün siyah rengide var ama ben TR de hiç görmedim o yüzden resimdeki açık rengini almıştım, sürücüleri de boyle sarıydı çok hoş gözüküyor. Kumanda üzerinden loudnes ı açtığınızda zaten sub ünitesine neden ihtiyacınız olmadığını anlıyacaksınız Tiz sesleride oldukça belirgin bir ürün, yer yer mid seslerde geri kalsada bu fiyata ve yukarıdaki bazı ufak eksiklerine yada hatalarına ragmen fiyatını hakkeden bir ürün olduğunu düşünüyorum.

    Umarım açıklayıcı olabilmişimdir, x23 ü hiç dinleme şansım olmadı ama pro1 Tercih sizin istanbuldaysanız ürünleri dinleme şansınada erişebilirsiniz belki.

    Sevgiler...




  • @Oronra çok teşekkür ederim.Çok güzel açıkladın.Trabzonda siyah renkli olanıda var.Siyahı daha şık görünüyor.Peki CREATIVE I-TRIGUE 3400 hakkında neler düşünüyorsunuz?İlk defa creative marka olarak bu seti beğenmiştim.Çok berrak bir sesi vardı.

    @palakash sanada teşekkür ederim
  • o set berbat bir woofera sahip dinlediğimde ve onun creative olduğunu gördüğümde pek inanamamıştım.Öyle abartılı bir berrak sesi de yok bunu da belirteyim o fiyata ve altına o setten daha iyilerini alabilirsin.
  • PHILIPS SPA9300 bunu da incele .. oldukça güçlü bir sistem ;)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: by*cambaz

    @Oronra çok teşekkür ederim.Çok güzel açıkladın.Trabzonda siyah renkli olanıda var.Siyahı daha şık görünüyor.Peki CREATIVE I-TRIGUE 3400 hakkında neler düşünüyorsunuz?İlk defa creative marka olarak bu seti beğenmiştim.Çok berrak bir sesi vardı.

    @palakash sanada teşekkür ederim



    I-TRIGUE serilerinin nerdeyse bi çoğunu kullandım, tatminkar sesleri vardır ama sub ları pek kuvvetli degildir. Ne tür müzik dinlediğin çok onemli bu konumda. Sub dan çok buyuk beklentilerin yoksa tavsiye edebileceğim bir ürün I-TRIGUE serisi uyduları oldukça berrak. Sub da yeterli aslında ama coşmak istediğinizde buna müsade etmiyor :)

    Ama görsel olarak en çok 3200 ü seviyodum diyebilirim.




  • pro1 i kullandım güzel sistem x23 de dinledim ama pro1 in sesi bana daha iyi gibi geldi tizlerden olsa gerek ama yüksek seste bozuyor biraz ve sağlam bir ürün değil microlab ın en iyi ürünlerinden dir ama film için x23 ben zaten eskiden microlab dan uzak duran birisydim ilk microlab maceram pro1 almamla başladı daha doğrusu benim tavsiyemle eve almıştık ama şuan arkadaşıma verdim halada duruyor genelde güzel sistem ama artı yönü kadarda eksi yönü var istesem geri alabilirim pro1 i ama istemiyorum ondan daha iyisi var bende arkadaşımında müzik dinlemeye ihtiyacı var oyüzden ona hediye ettim pro1 i
  • pro1 kullancısı ve incelemesini yapan biri olarak po1 den sasma gerçek müzik pro1 le dinlenir
  • kesinlikle
  • @by*cambaz tamamen müzik için kullanacaksan hiç bulaşma çok hoparlörlü ve subwooferlı sistemlere. Verebileceğin para Microlab Pro 1 in fiyatı kadarsa daha iyisini bulman mümkün değil. Tizleri harika olan bir settir genel ses seviyesi fena sayılmaz yüksek diyebiliriz ses kalitesi de tatminkardır ama 15 m2 den daha büyük odalarda bas bakımından sorun yaşarsın o nedenle büyük bir odada kullanmayı planlıyorsan başka bir ürüne bakmanı öneririm. Ama 15 m2 ve daha küçük bir oda da kullanacaksan bas konusunda hiç sorun yaşamassın hatta loudnes özelliğini aktif ettiğin zaman hoparlörlerden çıkan bas sesine hayran bile kalabilirsin Ama bu sistemin artıları kadar eksileri de mevcut o nedenle ben daha fazla para veremiyorsanız öneririm. Daha fazla para verebilirim diyorsanız Pro1 almanız mantıksız olur.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.