Giriş | |
|
|
|
22 Şubat 2008; 14:19:56
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Eda_fb ra hmetli çok beğendim.renkler enfes olmuş :Çok güzel kareler gelmiş vay be Off of açtım PS mi stres atıyorum.Kan kusuyorum resmen siyahlar cinler periler Sağolun Sizdende bi kaç resim bekliyoruz.Suskunsunuz bu aralar
|
|
22 Şubat 2008; 22:59:48
|
|
|
Kendimi çok zorladım Yükledim iki tane. Baştan ayağa düzenleme.Dalgalar,gök yüzü,şimşekler vsvsvs...Deniz de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eda_fb -- 23 Şubat 2008; 22:59:56 >
TÜRKÇEMİ TURKCHELESHTIRMEYIN Asker VurulunCa Değil,Unutulunca Ölür.Unutmayalım,Tıklayalım > [!] Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da Türk olarak dünyaya gelmemdir. Abisinin Hyosong motorunu kıskananlar Fan Kılap.Üye Alımı Bitmiştir.Üyeler = Eda_FB Tık |
|
|
|
|
23 Şubat 2008; 15:42:04
|
|
|
|
|
24 Şubat 2008; 20:47:07
|
|
|
arsivden maksat foto yüklemek olsun can sıkıntısı calışmalarımdan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi global_playboys -- 25 Şubat 2008; 19:53:15 >
|
|
|
24 Şubat 2008; 20:56:13
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Eda_fb Kendimi çok zorladım Yükledim iki tane. Baştan ayağa düzenleme.Dalgalar,gök yüzü,şimşekler vsvsvs...Deniz de olmayan manzaradan yapılmış bir çalışma çok beyendim eda çok güzel çalışmalar yapıyorsunuz bıravo bende cs2 yi halan çözmeye ugraşıyorum
|
|
24 Şubat 2008; 21:37:58
|
|
|
Kad_kad sağol
TÜRKÇEMİ TURKCHELESHTIRMEYIN Asker VurulunCa Değil,Unutulunca Ölür.Unutmayalım,Tıklayalım > [!] Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da Türk olarak dünyaya gelmemdir. Abisinin Hyosong motorunu kıskananlar Fan Kılap.Üye Alımı Bitmiştir.Üyeler = Eda_FB Tık |
|
|
|
|
24 Şubat 2008; 23:11:49
|
|
|
|
|
|
24 Şubat 2008; 23:37:25
|
|
|
global_playboys@ hocam güzel çalışma olmuş bende yapıcam hemen gidip Paintlede yapılabilir aslında eda_fb@ Çalışman çok güzel olmuş yağmur,dalgalar,bulutlar... Acaba yıldırım fırçasını nereden indirdin?
|
|
24 Şubat 2008; 23:49:16
|
|
|
PS brushes diyince her yerde çıkıyor rahmetli Global,önceden de dedim.O kadar gerçekci ki,tırsıtıcı
|
|
|
|
24 Şubat 2008; 23:59:53
|
|
|
tesekkürler arkadaslar begenmedigim bi yerleri var ama anlayamadım neresi oldugunu
|
|
|
25 Şubat 2008; 7:25:31
|
|
|
İLk fotoğraf şaşırtıcı (nasıl oldu öyle ya :) İkinccisi de enfes Ellerine sağlık.