Şimdi Ara

Windows XP Setup Simulator (Windows Kurmayı Öğrenin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows kurmasını bilmeyen kalmasın arkadaşlar, basit bi program kurup çalştrdıktan sonra resimlerle xp kurulumunu anlatıyor, tek eksisi ingilizce olması ama ingilizce kurulumla türkçe kurulum arasında düğme tuş veya başka bişeyin yeri değişmediği için zorluk çekmezsiniz...

• foruma tek tek koymaya gerek yok, hepsi ve fazlasi (farkli durumlarda farkli kurulum adimlari seklinde) burada var. (vista icin filmler, digerlerinde cogunlukla resimler)

http://www.windowsreinstall.com/

Bu sitedekilerin herbirini tek tek, ayri ayri forum donanima bir konu basligi olarak acmak epey vakit alir.

Bu sitenin icinden secmeler:
    http://www.windowsvista.windowsreinstall.com/vistaultimate/installnewhdd/installnewhdd.htm
    http://www.windowsxpprofessional.windowsreinstall.com/sp2installxpcdnewhdd/indexfullpage.htm
    http://www.windowsvista.windowsreinstall.com/

• linkleri göz gezdirdim, resimleri kullanarak acaba türkçe anlatım burda yapabilirmisin zamanın warsa benim askerlik misafirleri yüzünden pek zamanım yok ama yapmaya çalışırım zamanın yoksa çünkü bu konu gerekli ve değerli bence...

Orjinalden alıntı: soulcubee

linkleri göz gezdirdim, resimleri kullanarak acaba türkçe anlatım burda yapabilirmisin zamanın warsa benim askerlik misafirleri yüzünden pek zamanım yok ama yapmaya çalışırım zamanın yoksa çünkü bu konu gerekli ve değerli bence...

Forumda var zaten

http://forum.donanimhaber.com/m_10202870/tm.htm

Mekanın, Cennet'in en Mavi'si olsun büyük üstad

• boldshark:
    güzelmis

soulcubee:
    cok zahmetli is soulcubee, zahmetli isleri yaptigimi biliyorsun, ama bu ise girmeye hic hevesim yok. boldshark in verdigi linkteki gibi turkce olarak bircok kuruluma, ozellikle linuxlarda ve bagzen macos, bagzende cesitli windowslarin kurulumuna nette gezerken kazara rastladim. Hepsini derleyip bir yerli site acmak güzel olurdu.

aslinda vista dan sonra xp32 kurma ile ilgili resimli bir anlatim yapmak istemistim (allenin filmleride güzel tabi) ama vmware de yapamadim cunku vmware de bastan vista secince sonradan xp kuramadim (vmware 6.00 45731, yenisini kuramam cunku hazirda birkac vmware kurulumum var, yenisi ile o kadar uyumlu olamiyor), sonrada ugrasasim gelmedi. Bu konu vista kullanip xp32 de daha iyi perf veren oyunlari kurmak isteyenlere ilac olacakti ama kismet degilmis, onun yerine ghost11 forumunda verdigim 50mb lik dosyanin icinde seninde okumus olacagin uzere bu konuda resimli aciklama yaptim.

• Waybee varmış peki bizim millet neden bunu bulamıyor ya, kaçkere gördüm nasıl yapılır diye soranı neyse bende linki bidaha verim, teşekkür ederim boldshark, Lancelot_Real ilgin için tşk forumda zaten varmış

Orjinalden alıntı: soulcubee
    Waybee varmış peki bizim millet neden bunu bulamıyor ya, kaçkere gördüm nasıl yapılır diye soranı

millet bulamiyorum diyor, aramiyorum demiyor.

Bununla ilgili guzel bir temel fikrasi aklima geldi:
    Temel cinsel hastaliklar uzmani olan bir bayan doktora gitmis,
    demiski "Benim cinsel sorunlarim var, yapamiyorum.",
    uzman doktor temel'in gecmisinde bir hastalik olup olmadigini sorguladiktan ve genel muayene yaptiktan sonra bir ilac yazmis.
    "ilaci 3 gunde bir al, yaparsin" demis.
    Temel 1 hafta sonra gelmis, yine yapamiyorum...
    Doktor ilacini dozunu arttirmis.
    Temel 1 hafta sonra gelmis, bir daha yapamiyorum..
    Bayan doktor bu ilacin her hastada ise yaradigini, ilk defa ise yaramayan bir durumla karsilastigini soylemis. Sonrada az kullanilan ama epey guclu bir recete yazmis, "sen bunu al, bundan sonrada yapamaman mümkün degil" demis.
    Temel 1 hafta sonra yine gelmis, yine yapamiyorum..
    Doktor hanimin siniri bozulmus, sen gel bekelim benle diyerek arka odada soyunmus, bir güzel şakşuka yapip yemişler.
    İş bittikten sonra doktor hanim sormuş,
    "gayet güzel yapiyorsun, niye yapamiyorum şikayeti ile hergün muayenehaneye geliyorsun?" Temel cevaplamis
    "Doktor hanim, buldukta mi yapamadik."

Ben ve benim gibi iyi niyetli dusunenler foruma bulamiyorum diyenlerin acemiliklerine yada ingilizce bilmemelerine karsin yardim etmek icin cevap verirken, insanlarin bagzilarinda "uyanik Temel" kisiligine benzer bir kisilik olusmuş.
    Bir foruma sorunun cevabi olarak
    Tweak Ui
    yazdim, googleda bakmadan; ne bu , ne ise yarar, bulamadik, nasil kullanilir, niye anlatmiyorsun, bilmem ne atiyorsun.vsvsvs gibi birkac cevap geldi, gulup gectim. (google da yazinca 1. cikiyor )
    Benzer bir forum sorusunun cevabina
    Cdex
    yazdim, konuyu acan hemen googledan bakip, indirip incelemeye basladi, ve olumlu yanitlar verdi.
    1. sine Temel hastaligina yakalanan "armut pis agzima dusculer" diye isim taktim ve arkadaslarimla arasira forumda yazilanari okuyarak epey güldük.
    2. sine saygim sonsuz tabi, sonradan ne sorarsa arayan adama cevap vermemek olmaz.

En azindan Temel ne yapmakta oldugunu farkinda.

1. durumu kasıtlı yapip numardan is bitirmeye calisanlarda var tabi, onlara 1b diyebiliriz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Windows Boot manager Sorunu..
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lancelot_Real klavyene sağlık.
    Çok güzel açıklamışsın.
  • Birde 3. bir grub var, bagzi konularda iyi bilgisi olup diger konularda da iyi bildigini zannedenler.
    Bu duruma cok carpici bir ornek buldum gezerken:

Genellikle meslek hastaligidir, cogunlukla ogretmenlerde gorulur. Doktor ve muhendislerde yas ilerleyince kesin gorulur.

Windows XP Setup Simulator (Windows Kurmayı Öğrenin)

Tabi birde yaş haddinden dolayi da sık sık karşılaşılır. (konu her ne ise karşıdaki kişi konuşulan konuda hakliligini size ispat icin meslegini yada cocuklarini anlatti mi gerisini anlayin işte)
    Herkesin sorma sebebi çok açık.Arama tuşu.Herkes bir kullansa şu tuşu kimse birdaha sormaz.Bilinçlenmek lazım.Diğer türlü forum gereksiz başlıklarla doluyor.En çok nefret ettiğim de antivirüs başlıkları.Yazmıyım diyorum zaten önceki başlıklarda cevap vermiş oluyorum ama işte yardım için yine de yazıyoruz.Gerçi @Lancelot_Real ın yazdıkları açıklıyor olayı
  • baylar/bayanlar konuyu epey dagittim, affola konu konuyu aciyor diyelim:

http://forum.donanimhaber.com/m_2557948/mpage_1/key_topraklama%2Csaksy/tm.htm

şunu bir okuyun, kırılacaksiniz gülmekten (halen guluyorum, yanaklarim agridi).

kArpUz3 ve diger arkadaslar:
    şuraya bir bakin, guzel seyler var.
    benimde komik bir yanlışımı bulan (hatasiz kul olmaz) mulli_55 arkadasimiz haber verdi burayi bana. Tabi hemen duzelttik hatamizi.
    http://forum.donanimhaber.com/m_17740673/mpage_7/key_//tm.htm

• yav göstermeyin şu başlıkları bana kafamı toplayamıyorum
  • ya konu dağıldı ama yapcak bişi yok bizimde sohbete muhabete ihtiacımız var, BrooklynZU anlattıklarında haklısın, aslında index yapılsa enazından sayfaya bakıp ctrl+f yapar adam ama buseferde Lancelot_Real in sölediği 3 çeşitten sonra 4. çeşitte çıkardı
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.