Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
TELEKOM ve ÜCRETSİZ REHBER ENGELİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turk Telekom >> TELEKOM ve ÜCRETSİZ REHBER ENGELİ Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Liu Kang

15 Şubat 2008; 15:20:33 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Uzun süredir rehbere wap'tan erişemiyorduk, şimdi de görünen o ki sessiz sedasız tümüyle ortadan kaldıracaklar. Telekomun sitesine gidin ve 11811 telefon rehberini seçin bakın bakalım ne diyor "Yenilenmiş servislerimizle kısa süre sonra size hizmet vermeye devam edeceğiz." Bildiğim kadarıyla en azından 1.5 ayı geçti!.. Ne biçim çalışmaymış bu böyle, sanki Türkiye'nin en büyük internet servis sağlayıcısının sayfası değil de hani görürüz bazen kıyıda köşede unutulmuş hangi linkine tıklasan yenilenme vaadleriyle dolu çöp olmuş acemi çalışmalar gibi. Telefondan 11811 ile "sunulan" rehber ile yapılan soyguna dikkatinizi çekerim: kontör ücreti - kontör periyodu - konuyla ilgili bir yorum

Eskiden kamu yararı gözetilerek yapılan bu rehber özelliğinden nefret ettiklerine ve bir an önce kurtulmaları gereken bir baş belası olarak gördüklerine eminim. Bu fazla tepki çekmeden yavaş yavaş ortadan kaldırma taktiği, tam da müstahak olduğumuz adilikte. * Wap servisinin nasıl ortadan kaldırıldığını hatırlayıp uyanmazsak ve onları ayıplayıp tepkimizi ortaya koymazsak hiç sanmıyorum ki o servis bir daha ücretsiz sunulsun.

_ahmet_

15 Şubat 2008; 18:01:33 

Ülke kodları , şehir kodları sayfalarıda çalışmıyor.
tksharmely

5 Nisan 2008; 17:47:44 

TTRehber açıldı. 2 hafta oldu açılalı. Uzun süre kapalı olmasının sebebi bir hackerın bu sitedeki Tüm numaraları çalması diye duydum ve sitede çok açık vardı. onları kapatmak için de bir süre kapalı kaldı site. sanıyorum düzelttiler ki tekrar açıldı

Kusur benim imzamdır.Bir ismim olduğu sürece bir kusurum da olacak ve olmalı.
Old_Town

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Nisan 2008; 18:07:21 

eet açılmış ama numaraları çalsalar ne olacak ki ellerine ne geçecek ... bir çok iş yerinin ve iş sahibinin telefon numaraları heryerde yazılı hatta esnafları tc. kimliği bile fişlerinde yazılı ele geçirseler ne yapacaklar .. inanmıyorum

açılan rehberinde hiç bir değişikliğe uğramış hali yok eskiden numara yazıp kim olduğunu bulabiliyorduk şimdi onuda bulamıyoruz

Elveda DonanımHaber,Elveda Eski dostlar;
"Asırlar boyu ezile geldik,Elendik yıkandık,süzüle geldik,Erenler yoluna dizile geldik,Hakka giden yolun yolcusuyuz biz..."
_ahmet_

5 Nisan 2008; 21:25:04 

Halen numara sorgulayamıyoruz , sadece isim soyad..
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turk Telekom >> TELEKOM ve ÜCRETSİZ REHBER ENGELİ Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Gigabyte 965P-DS3 video inceleme
Fiyat / Performans orani yuksek bir anakart mi ariyorsunuz?
WEB Dersleri Blog lara giriş 3
Artık Bloğumuzu kuruyor ve ayarlarını yapmaya başlıyoruz

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir