USB 2.0 Host x 2 (Can be used for connecting external USB HDDs, thumbdisks, etc.) USB 2.0 Device (Can be used for connecting PC) 10/100M LAN 4 A/V Ports:
HDMI(with embedded audio) VGA(YPbPr/RGB) S-video port Composite Video Stereo Output(Audio R/L) Coaxial SPDIF Optical SPDIF 5 Media Formats:
İş için Çin'e gittiğimde üretici firmadan aldım. Tercümelere yardımcı oldum ve Menüler Türkçe'ye çevrildi. Haliyle altyazılarda da Türkçe karakter sorunu kalmadı. En son 06.12.2007 firmware yayınladılar. Bundan sonraki ilk yazılımda Türkçe dil desteği resmi olarak yayınlanacak. FOB Shenzhen fiyatı 199-249 $ aralığında. Bu fiyatın içinde harddisk yok. Gümrükçümle yaptığımız hesaplamaya göre ,250 Gb Hard Diskle 699-799 Ytl arasında pazara sürülebiliyor.
Cihazın performansına gelecek olursak, herkesin merakla beklediği mkv konusunda gerçekten çok başarılı. MP4 dahil hemen hemen tüm formatlarda denedim. Sorunsuz bir şekilde oynattı. USB 2.0 sayesinde harici Hard Diskten sorunsuz HD film izlenebiliyor. Ağ performansını deneyemedim. O yüzden yorum yapamıyorum.
Valla haklısın arkadaşım.... Gümrükten geçebileceğime inansaydım en az 3 tane sipariş vardı ama Hong Kong uçağından gelen valizleri x-ray la kontrol ediyorlar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanvda -- 16 Şubat 2008; 9:55:53 >
arkadaşım verebilirsin galiba ama sorun şu ki gümrüğe takılma olayı 100 euronun altında fiyat gösterilmesi gerekiyor kargo fiyatıda da faturaya dahil edilebiliyor.ayrıca gümrük muhafaza memuru derse ki bu mal 100 euronun üstünde yine gümrüğe takılıyor.ve gümrükten çekmekte çok pahalıya gelebiliyor.yani astarı yüzünden pahalı oluyor.en güzeli arkadışınız varsa y.dışında türkiyeye gelirken getirmesi yada bildiğim kadarıyla bayramlardan ve yılbaşılardan bria y önce ve sonrasına 300 euroya kadar gösterirseniz ve hediye yazrsa o zamanda gümrüğe takuılamdan geçebiliyor.