Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Tomacro LimHD200i High-Definition HDD Media Player

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> Cevap: Tomacro LimHD200i High-Definition HDD Media Player Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
The_Pock

29 Mart 2008; 13:57:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Bu arada mkv'leri VLC yerine CoreAVC Codec + BSPlayer kombinasyonu ile oynatırsanız atlamaları vb daha hızlı yapabilirsiniz. Ayrıca VLC Player bazen videoları her nedense 'out of sync' (video frame ile movie frame arasında) oynatıp 'frame' üzerinde 'kırılmaya' yol açabiliyor. BSplayer+CoreAVC kombinasyonunda bu problem de olmuyor ve görüntüler de daha akıcı oluyor (dediklerim 720p ve üzerinde, x264 ile kodlanmış mkv container'li videolar için geçerli). CoreAVC, matroska splitter'ı da içerdiğinden, ek bir splitter yazılımı gerekmiyor.
Sevgili Witchdoktor ben bunların hepsini tomacro ile çözdüm 750 gb sata II 32 mb cache li hdd taktım istediğim kadar mkv yüklüyorum geneli 1080p 32x ileri sardırıp kaldığım yeri bulunca play yapıyorum ne taklıyor nede donuyor saygılarımla

LG E500 290
Easy_Diver

9 Nisan 2008; 18:49:00 

Sn. The_Pock,
Yakında çinden gelecek bir arkadaşa bu cihazdan getirtmeyi düşünüyorum. Ancak TVIX HD-M 6500A ile bunun arasında karar veremedim. Tvix'in Kore imalatı olması HDMI 1.3 desteklemesi vs. bana biraz daha mantıklı geliyor. Sizce hangisini tercih edeyim.

Cineversum BlackWing 3 Pro - 1080p projector
Pioneer 428XD Plazma,
Sony KV-32FX66 CRT
Sony DAV-SR4 Home Cinema,
Pioneer DV-525 DVD Player (emektar hala sorunsuz)
Playstation 3,
Digiturk, D-Smart,
Dreambox 800HD PVR
TVIX HD M-6500A Media Player
The_Pock

9 Nisan 2008; 20:13:53 

quote:

Sn. The_Pock,
Yakında çinden gelecek bir arkadaşa bu cihazdan getirtmeyi düşünüyorum. Ancak TVIX HD-M 6500A ile bunun arasında karar veremedim. Tvix'in Kore imalatı olması HDMI 1.3 desteklemesi vs. bana biraz daha mantıklı geliyor. Sizce hangisini tercih edeyim.
tvix 6500 A için fiyat aldınızmı?

LG E500 290
Easy_Diver

10 Nisan 2008; 10:34:13 

Tvix 6500 A için Singapurdan yaklaşık 520 USD civarında fiyat aldım. Çin'deki fiyatını bilmiyorum ama bu civar birşeydir herhalde. Amerika fiyatları 400 USD civarı galiba.

Pioneer 428XD Plazma,
Sony KV-32FX66 CRT
Playstation 3,
Digiturk, D-Smart,
Dreambox 800HD PVR
The_Pock

10 Nisan 2008; 11:39:22 

quote:

Tvix 6500 A için Singapurdan yaklaşık 520 USD civarında fiyat aldım. Çin'deki fiyatını bilmiyorum ama bu civar birşeydir herhalde. Amerika fiyatları 400 USD civarı galiba.

Şimdi ben Tomacrodan memnunum sorunsuz bir cihaz bende öncelikle tvix6500A alacaktım fakat çindeki fiyat 600 $civarı geldi bana bende tomacro 300 $ olduğu için tercih ettim ve memnunum tvix görünüm ve yapı kalitesi olarak daha iyi HDMI 1.3 ü o kadar önemli kabul etmeyin ttomacroda türkçe altyazı desteği var fakat bildiğim kadarı ile tvix de şu anda yok ama ilerleyen firmware lerde olması muhtemel saygılarımla...

LG E500 290
eraycelik

11 Nisan 2008; 12:45:34 

ben bugün aldım çindeki bir arkadaşım aracı oldu
lim200i yi alet çok güzel herşeyi var fakat bunu türkiyeye nasıl sokucam kargo da problem oluyo gümrükten geçmiyo bilginiz olsun firma numune bazında tek bir tane aldığım için 253 dolar fatura etti bana çinden gelen olursa getirecek aksi durumda lim200i orda şimdilik biri gelene kadar beklicek sakın kargo yapmayın benim kamera takıldı hale ne cinden ne türkiyeden geri alamadık bilginize arkadaş msn de cam açtı televizyona takmış cihazı güzel gösteriyo ileri geri çok hızlı alıyo desteklemediği dosya da yok gibi birşey 750 gb wd koydu içine şu an problem yok cihaz hdd olmadan türkiyeye gelicek ben burda tekrar aynı hdd takıcam umarım kavuşurum şu alete aksi taktirde 1 ay kaldı askere gidiyorum ço küzülücem göremeden dokunamadan gidersem

The_Pock

11 Nisan 2008; 12:49:46 

quote:

ben bugün aldım çindeki bir arkadaşım aracı oldu
lim200i yi alet çok güzel herşeyi var fakat bunu türkiyeye nasıl sokucam kargo da problem oluyo gümrükten geçmiyo bilginiz olsun firma numune bazında tek bir tane aldığım için 253 dolar fatura etti bana çinden gelen olursa getirecek aksi durumda lim200i orda şimdilik biri gelene kadar beklicek sakın kargo yapmayın benim kamera takıldı hale ne cinden ne türkiyeden geri alamadık bilginize arkadaş msn de cam açtı televizyona takmış cihazı güzel gösteriyo ileri geri çok hızlı alıyo desteklemediği dosya da yok gibi birşey 750 gb wd koydu içine şu an problem yok cihaz hdd olmadan türkiyeye gelicek ben burda tekrar aynı hdd takıcam umarım kavuşurum şu alete aksi taktirde 1 ay kaldı askere gidiyorum ço küzülücem göremeden dokunamadan gidersem

Hayırlı olsun...Gümrüğe takılır bilginiz olsun fazla bagajı olmayan biri kutusundan çıkarıp bavuluna koyacak başka çaresi yok

LG E500 290
Easy_Diver

18 Nisan 2008; 9:36:43 

Tvix HD M-6500A cihazım sonunda geldi. Çinden aldırdım. Aslında fiyatsal açıdan daha ucuz olan LimHD200i alacaktım ama Shangai piyasasında kalmadığı ve min.3gün beklemek gerektiği için Tvix aldırdım. 500gb harddisk ile 590 USD civarına maloldu. Kutusunda HDMI kablosu vs. dahil herşey var. Cihaz gerçekten de çok küçük, boyutları yaklaşık 18x7,5cm civarı. İyice kurcalayınca görüşlerimi anlatırım buradan. Bir de Türkçe altyazı desteği koysular diye firmaya bir mesaj attım. Bakalım cevap gelecek mi ?
Selamlar

Pioneer 428XD Plazma,
Sony KV-32FX66 CRT
Playstation 3,
Digiturk, D-Smart,
Dreambox 800HD PVR
serkanvda

18 Nisan 2008; 9:41:21 

quote:

Orjinalden alıntı: Easy_Diver

Tvix HD M-6500A cihazım sonunda geldi. Çinden aldırdım. Aslında fiyatsal açıdan daha ucuz olan LimHD200i alacaktım ama Shangai piyasasında kalmadığı ve min.3gün beklemek gerektiği için Tvix aldırdım. 500gb harddisk ile 590 USD civarına maloldu. Kutusunda HDMI kablosu vs. dahil herşey var. Cihaz gerçekten de çok küçük, boyutları yaklaşık 18x7,5cm civarı. İyice kurcalayınca görüşlerimi anlatırım buradan. Bir de Türkçe altyazı desteği koysular diye firmaya bir mesaj attım. Bakalım cevap gelecek mi ?
Selamlar

Hayırlı olsun... Güle güle kullanın... Merak ettiğim bir cihazdı... İnceleme yayınlarsanız sevinirim...

The_Pock

18 Nisan 2008; 9:45:09 

quote:

Selamlar

hayırlı olsun...İyi seyirler Tvix dış malzeme ve görünüm açısından daha şık 590 usd hdd dahil fiyat için normaldir tomacro da 270 usd civarında 750 gb hdd ile banada 500 usd civarına mal olmuştu...

LG E500 290
azazel_666

20 Nisan 2008; 10:14:10 

merhaba ark.lar
sorum tomacro sahibi olanlara.dts olan filmlerden ses alabiliyorlarmı?ben ses alamıyorum.spdiftan yada coaxialdan ses çıkışı alınabilirmi?
The_Pock

20 Nisan 2008; 10:50:11 

quote:

merhaba ark.lar sorum tomacro sahibi olanlara.dts olan filmlerden ses alabiliyorlarmı?ben ses alamıyorum.spdiftan yada coaxialdan ses çıkışı alınabilirmi?

dts ve dolbt digital desteği var seyrettiğiniz mkv ise zaten kaydında olması muhtemel ben optic çıkıştan technics anfiye bağlıyorum ve direk ekranında görüyorum dts vs. dd ama siz anfi olmadan mı ses almak istiyorsunuz??

LG E500 290
azazel_666

20 Nisan 2008; 12:49:59 

slm
cevabın için saol.potic çıkış olmadan almak istiyorum.ama heralde optic çıkış olmadan dts ten ses olmuyor.oluyorsa anlatırsanız sevinirim.
olmuyorsada anfilerden fazla anlamadığım için hesaplı ve iyi bir anfinin markası ve fiyatını yazarsanız çok iyi olur.
şimdiden teşekkürler.