Şimdi Ara

saxo 2 1.5 D alınırmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar klimasız bir 2002 mod.50.000 km'de 1.5 D saxo 2 buldum 11.750 ytl istiyorlar sizce alınırmı kullanıcıların yorumlarını alabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizik72 -- 15 Şubat 2008; 10:28:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: fizik72

merhaba arkadaşlar klimasız bir 2002 mod.50.000 km'de 1.5 D saxo 2 buldum 11.750 ytl istiyorlar sizce alınırmı kullanıcıların yorumlarını alabilirmiyim?

Aynı fikirdeyim
  • Yanlış oldu galiba "efecs"ten alıntı yapacaktım.
  • masrafı bilmiyorum ama abi o arabalar kokluyo diye yazıyor bu köyde şaka bi yana topiclerde var çok az yakıyor
  • ufacık motoru kamyon gibi çalışsada yakıt konusunda çok cimri :)
  • arkadasım ufacık motor dedigin 1600 cc lik motor kapı cıtasında 1.5 yazar ama sen onun oyle yazdıgına bakma net 1587 dir motor gucu ruhsatta oyle azıyor valla yani buda demektirki aslında 1600 cc arabada ne turbo var ne enjeksiyon var ki botle bir motor un boyle yakması ekmek degerinde bence bendede var hic sorun cıkartmıyor V-power ımı koyuyorum gidiyorum tek yaptıgım bu
  • 1 depo ile kaç km gidiyosunuz ortalama ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİAT DOBLO 1.3 mü 1.9 mu ?
    18 yıl önce açıldı
    1.3 linea mı 1.6 megane 3 mü?
    6 yıl önce açıldı
    ACCENT ERA 1.4 MÜ YOKSA 1.6 MI ??
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kilometrede oynama yoksa hiç kaçırma, güzel araba Ben uzun yolda bir depo ile 900 kilometre gittim yakıt lambası yandı benzinliğe girdim. Daha kaç km daha giderdi test etmedim. Arabayı pazarlarken 1050 km gidiyor diye satıyolardı.
  • 10.000 lira ver al sırf yakıtı için.
  • arkadasım uzun yolda ben benim arabamla 980 km yaptım ısık yandı iste ısık ilk yandıgı icin bir de 50 km ustune koy 1030 km yapar ama ortalama sen 1000 km de buna sehir icindede kullanısına ve trfigine gorede degisiyor bunu biliyorsun ben bazen 1 depoda 650 km yapıyorum bazen 750 km yapıyorum ortalama dersen 700 km deriz sevgili arkadasımız 10.000 ytl ver al demis bu arabanın 8.500 ytl ye olanıda var o zmn sen onu mu al diyecegiz yani sacma sapan konusanları sen kaileye alma bence arkadasım 15.000 ytl olanıda var 2003 modeli klimalı beyinli olanlar o zmn onada deriz 10.000 ytl ver al diye yani mantıksız konusmalar yapmayalım arkadasım insanlar sartlanmıs o araba 10.000 ytl o kadar baska ustune verilmez verilirse enayiliktir diye bırakın bu dusunceleri ayrıca km si ile oynansa bile acık soyluyorum arkadasım hic korkma al gene arac temiz kullanılmıssa hic bir problem cıkartmıyor onu soyliyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: büyükelçi

arkadasım ufacık motor dedigin 1600 cc lik motor kapı cıtasında 1.5 yazar ama sen onun oyle yazdıgına bakma net 1587 dir motor gucu ruhsatta oyle azıyor valla yani buda demektirki aslında 1600 cc arabada ne turbo var ne enjeksiyon var ki botle bir motor un boyle yakması ekmek degerinde bence bendede var hic sorun cıkartmıyor V-power ımı koyuyorum gidiyorum tek yaptıgım bu

demek istediğim arabanın boyutları.arkanızdan bir motor sesi geliyor herhalde kamyon geldi diyorsunuz dönüp bakıyorsunuz ufacık araba
  • ayrıca bazıları diye bilir km de 120 kurus yakıyor diye inan ma onuda soyliyim arkadasım soyle hesapla bu araba kendi arabamdan kıyaslıyorum uzun yolda 4.5 lt mazot yakar sehir icindede 7.5 lt mazot yakar dahasını soyleyen yalan soyler bilgin olsun deposuda 50 lt mazot alır ona gore hesabını yap arkadasım he bunlar 100 km de ki hesaplar tabiki suandada mazot un litresi V-Power dan bahsediyorum 2.77 ytl kardesim haberin olsun ona gore hesabını yap artık bazıları diyor 130 kurus yakıyor km rede yalan her sey ortada arkadasım aldıgı yakıt belli 100 km rede harcadıgı yatıt belli eskilerde kalmıs arkadaslar her halde kendilerini piskolosik rahatlatıyorlar onlar

• sevgili arkadasım freeman6161
    fort fiesta da bile iceriye motor sesi benim citroen saxom dan daha fazla iceri geliyor bırak artık bu ses konularını bence sen sabitlenmissin audi lerde bile passat larda bile aynı sesi alıyorsun yanlıs dusunce bunlar
  • merhaba , 2000 model klimalı dizel saxo 150000 km. de . 10800 ytl. nasıl sizce ?
  • benımde saxo 2 war 1.5D 2001 model klimalı askerlik nedeni ile satıyorum eger ilgilenirseniz sahibinden bakabilirsiniz adana olarak aratırsanız hemen cıkar saten 1 tane war herhalde o sitede adanadan satılık metalik gri renkte....
  • quote:

Orjinalden alıntı: büyükelçi

ayrıca bazıları diye bilir km de 120 kurus yakıyor diye inan ma onuda soyliyim arkadasım soyle hesapla bu araba kendi arabamdan kıyaslıyorum uzun yolda 4.5 lt mazot yakar sehir icindede 7.5 lt mazot yakar dahasını soyleyen yalan soyler bilgin olsun deposuda 50 lt mazot alır ona gore hesabını yap arkadasım he bunlar 100 km de ki hesaplar tabiki suandada mazot un litresi V-Power dan bahsediyorum 2.77 ytl kardesim haberin olsun ona gore hesabını yap artık bazıları diyor 130 kurus yakıyor km rede yalan her sey ortada arkadasım aldıgı yakıt belli 100 km rede harcadıgı yatıt belli eskilerde kalmıs arkadaslar her halde kendilerini piskolosik rahatlatıyorlar onlar

depo 45 lt

• Bu araçla sürat yapmanız biraz zor olur. 50bg motoru ile pek fazla sürat imkanı vermez. 140 görürseniz şanslısınız.

Ama yakıtının azlığı konusunda gerçekten çok çok cimri davranır. Şehirdışı 3.2lt/100 e kadar düşüyor. Yani bu, sınıfında dünyada en az yakan ve yine Citroën olan "AX Eco 1.0" sadece 0.5 litre daha fazla. Tabi klasik bir dizel olması, enjektörlerinin ucuzluğu sebebiyle farklı tip dizellerde de çalışabilme imkanını sunar.

Yine aynı sınıfta ekonomi için C3 e paranız yetmiyorsa, bu aracı alıp güvenle kullanabilirsiniz.

Tabi eski sahibine ait olduğu zamanlardaki bakım seceresine de bir bakın, bakılmamış yıpranmış bir araba almayın.

Bu arada motorun redline' ı 5000 de başlıyor. (Ben de başta inanmamıştım ama inceleme resimlerinde gördüm)

saxo 2 1.5 D alınırmı?

Burada da bir arkadaş, nasılsa, bu araçla 192km/saatteki pozu çekmiş :

http://www.need4speed.ws/top-speed/JoaoF_Saxo15D_192/Citroen-Saxo-1.5D-192-kmh.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEA24002F -- 8 Ocak 2009; 13:09:08 >

• bende 99 model 1.5D var 175000 km de . 2.5 yildir kullaniyorum . cok memnunum araba tas gibi yapmadigimiz sey kalmadi. 1587cc 58bg ama duz yolda 150 goruyor izmir cesme otoyolunda 170 gordum ama deneme icin tabi. cunku 890kg araba hiz icin degil. 1 depo ile (50 lt) 1000 km yi rahat geciyor sehir disinda. arabaya 7 kisi binip m.koy gulbag yokuslarinda bile gezdik millet inanamadi. :D... sorular varsa cevaplayabilirim
  • citroen saxo vts tek geçerim çok süper bir araç
  • dün aldım, yani alınır :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.