Şimdi Ara

iphone - ibbcep trafik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günaydınlar, arkadaşımın getirdiği 1.1.3 versiyon makineyi buraya yazdğınız açıklamalar sayesinde unlock ettim ve kullanıyorum , hepinizin bilgisine sağlık :-)
    günlük hayatta çok kullandığım ibb trafik sayfasını açamadım ama , acaba java update mi yapmak lazım, çalıştırabilen varmı
    diğer bir skıntım sms programı, forumda yazan programları deneyerek bir şeyler yapmaya çalıştım ama orjinal sms programının içerisine düşüyor mesajlar isms programına gelmedi mesela,
    mesaj forward etmek, çoklu mesajların içerisinden lazım olanı saklayıp diğerlerini silmek nasıl yapılıyor bulamadım, weDict 1.1.3 versiyonda çalışıyor mu, kullanan var mı sormak isterim,
    hepinize bu foruma katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim,
    daha önce çok açılmış konularda değindiysem de acemiliğime verin lütfen, bir yandan okumaya ve araştırmaya devam ediyorum
    Sevgiler saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youcq -- 15 Şubat 2008; 11:16:03 >

• Yanlış bilmiyorsam, iPhone'da Java bulunmadığından dolayı İBB Trafik programını da çalışmıyor.
  • iPhone'da java bulunuyor arkdaşlar yanlış bilgi olmasın.
    iPhone da Kullandığımız MSN'lerde Javadır.

Ancak ibb sistemi iphone a uyumlu yapmamıştır. Konuyla ilgili mail attığımda iphone kullanıcısı Türkiye'de yok denecek kadar az olduğu için şimdilik ona uyumlu version yapmadık gibi bir cevap verdiler.
  • ewt benimde bildiğim kadarıyla java var ancak flash yok diye biliyorum sayfaya safari ile bağlandığımda da o menünün flash ile yazılmış olması sebebi ile girip tıklayamıyorum sanırım, bende direk linki mail attım iphone'a ama onda da giremedi hep ana sayfaya döndü,
    Neyse ilginize teşekkürler
  • Bildiğim kadarı ile İBB nin trafik kameraları alt yapısı olduğu gibi Flash Communication Server temeline dayanıyor. Yani kısa bir süre daha iphonelarda kullanılması mümkün değil. Ama flash iphone'un kapısına kadar geldi çok yakında bu özelliğin ekleneceği bu zamana kadar eklenmemesinin de çok fazla cpu ve pil kaynağı tüketimine sebep olması olduğu konuşuluyor.

Sevgiler

İlker
  • Bugün App. Store'da Turkcell İBB Trafik diye bir uygulama gördüm ve indirdim...Gayet güzel çalışıyor... Hem yoğunluk haritaları var hem de kameralar... Anladığım kadarıyla Turkcell geliştirmiş bu uygulamayı çünkü sadece Turkcell aboneleri kullanabilir yazıyordu.

Itunes linki:

http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=305642479&mt=8

Uygulama ücretsiz...
  • Sadece UK Store üzerinde sanırım. US Store dan alınamıyor :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone ve Onedrive Programı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cep_manyak

Bugün App. Store'da Turkcell İBB Trafik diye bir uygulama gördüm ve indirdim...Gayet güzel çalışıyor... Hem yoğunluk haritaları var hem de kameralar... Anladığım kadarıyla Turkcell geliştirmiş bu uygulamayı çünkü sadece Turkcell aboneleri kullanabilir yazıyordu.

Itunes linki:

http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=305642479&mt=8

Uygulama ücretsiz...

simdi cektim ve kullandım gayet guzel calısıyor. tesekkurler bilgilendirdigin icin

• Arkdaşlar programı kullanırken data servisi ücretsizmiş.. Yani inertnet paketiniz yoksa bile bunun için ekstradan bir ödeme alınmadığı belirtilmiş.
  • Teşekkürler deneyelim...İhtiyaç vardı...
  • uygulama ucretsiz, veri aktarimi ucretli olmasin sakin ? Turkcell'in herbir byte'i ucretlendirdigini dusunuyorum genelde... enteresan.

Kullanacak arkadaslar gene de dikkat etsin derim. Konturlu kullanan bir arkadas hemen dogrular ya da yalanlarsa faydali olur diger arkadaslara da bence...

quote:

Orjinalden alıntı: KoVBoY47

Arkdaşlar programı kullanırken data servisi ücretsizmiş.. Yani inertnet paketiniz yoksa bile bunun için ekstradan bir ödeme alınmadığı belirtilmiş.
  • Benim hesabım Türkiye'den o yüzden buldum. Belki sadece Türkiye store'dan alınıyordur.

Data ile ilgili ben annemin kontörlü hattını takıp denedim. Önce kontör düştü dedim gene bir sorun var ama sonra bir baktım meğersem email açıkmış,mail gelince ondan düşmüş...

maili kapatıncı temiz temiz kullandım uygulamayı valla...
  • arkadasım senin eline koluna beynine her yerine sağlık :D:D:D super bir uygulama verdin gercektende cok işe yarıyor.. boyle guzel uygulamaların devamını bekliyoruz:D
  • uzun zamandir bu uygulamayi bekliyordum ben de.
    super oldu.
  • US Store account'ı olan bizler nasıl indirebileceğiz? Çözüm bulan varsa paylaşabilir miyiz?
  • Tr hesabı alın ayrıca itunes da logout yapıp tekrar login olun o zaman görebiliyorsunuz programı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.