Oyun dünyasında çığır açan Crysis'in bir sinema filmi çekilecek. Görüşmeler çoktan başladı bile...
Cyrsis: Yakında sinemalara geliyor. Crytek oyun stüdyosunun kurucusu Cevat Yerli, FPS oyunu Crysis'i temel alan bir sinema filminin çekileceğini doğruladı.
Şu an için planlamalar yapılıyor - bunlar sene sonuna kadar bitmiş olacak. Yönetmen olarak ise şimdiye kadar beş farklı oyun-film uyarlaması yapmış olan Uwe Boll'ün seçileceği düşünülüyor.
Bunun dışında Boll'ün güncel çalışmaları arasında başrolünü Til Schweiger'in oynadığı Far Cry uyarlaması var. Far Cry, Crytek'in ilk göz ağrısıydı.
Uwe Boll film adaptosyonları sebebiyle çok eleştirilen bir yönetmen. Yine bir bilgisayar oyununu temel alan "Alone in the dark" birçok film eleştirmeni tarafından en kötü Hollywood filmleri arasında sayılıyor. Bu yüzden Boll'ün Crysis ile başarıya ulaşacağı ister istemez şüphe uyandırıyor.
Bana göre güzel olmaması gibi birşey olamaz oyunun tamamı zaten müthiş bir film senaryosu üzerinden gelişiyor. Ki zaten film izlemiş giib olduk neredeyse
Sinema tarihinin en berbat yönetmeni bu adamdır arkadaşlar. Sıfır yetenek, sıfır zeka. Yaptığı hiç bir film bırakın geçer not almayı, izleyip de zaman kaybetmeye bile değmez. BU adam bu filmi çekerse yine yılın en kötü filmi olmayı başaracaktır. İsterseniz bir Alone In The Dark'in filmini izleyin ne demek istediğimi rahatlıkla anlarsınız.
Orjinalden alıntı: alperkurt Sinema tarihinin en berbat yönetmeni bu adamdır arkadaşlar. Sıfır yetenek, sıfır zeka. Yaptığı hiç bir film bırakın geçer not almayı, izleyip de zaman kaybetmeye bile değmez. BU adam bu filmi çekerse yine yılın en kötü filmi olmayı başaracaktır. İsterseniz bir Alone In The Dark'in filmini izleyin ne demek istediğimi rahatlıkla anlarsınız.
Crytek'i bu konuda uyarmak lazım o zaman. Haydi arkadaşlar bu olaya bir el atalım
Allaaam yaaa Uwe Boll a mı vermişler yine .rezil eder bırakır yine oyunu.......nerden bulup veriolar şu yönetmenleri anlamıorm ki.bakın adamlar ne güzel halo yu peter jacksonun sihirli ellerine verdiler....ne diim yazık
Bence The Rock Derim Çünki The Rock Cok İyi Performans Sergiler Cry'sisin Başrolüne Geçerse Karl Urban İle The Rock'ın Film'i Vardi İzliyenler Ordan Tanıyabilir Ve Güreşlerden de Tanıyabilir Ben The Rock Diyorum Başrol Oyuncusuna
Bence The Rock Derim Çünki The Rock Cok İyi Performans Sergiler Cry'sisin Başrolüne Geçerse Karl Urban İle The Rock'ın Film'i Vardi İzliyenler Ordan Tanıyabilir Ve Güreşlerden de Tanıyabilir Ben The Rock Diyorum Başrol Oyuncusuna