Konuyu Uzatmayalım Herkes Bildiğini okuyor... sistem Kullanıcıları tatmin Ediyormu Beni Fazlasıyla ediyor Gerisi Yalan ...
O zaman kendi düşüncelerini ve zevklerini insanlara standart gerçekler gibi iddia etme, ben seviyorum diyebilirsin ama z5500 ün müzik performansı iyidir diyemezsin çünkü bu işten biraz anlayan biri o tarz bir sistemden müzik performansı beklemez asla.
@mertyeldan Hocam uyduların iddialı olmadığının ben de farkındayım, bu konuda ben de hemfikirim ama tahammül edilemez yorumu biraz fazla abartılı geldi bana... Bu yoruma katılan arkadaşlar ne kadar kullandı bu setleri çok merak ediyorum. Gerçekten abartıldığı kadar kötü mü sesi? Ben mi anlayamıyorum? Yani bu sette ses tahammül edilinmeyecek kadar kötüyse, alt modelleri kullanıp memnun kalanlar ne dinliyor bilmiyorum ki... Ya tabiki Z5500 den temiz ses veren setler var ama tahammül edilemez demek için hangi setleri kullanıyor arkadaşlar?
Her neyse, artık bu konuda tartışmamak en iyisi... Adımın fanatik kullanıcıya çıkmasını istemem ama bu yorumu yazan arkadaşların seti ne kadar kullandığını ve hangi sete göre tahammül edilemez olduğunu öğrenebilirsem çok memnun olucam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 16 Şubat 2008; 23:30:37 >
@mertyeldan Hocam uyduların iddialı olmadığının ben de farkındayım, bu konuda ben de hemfikirim ama tahammül edilemez yorumu biraz fazla abartılı geldi bana... Bu yoruma katılan arkadaşlar ne kadar kullandı bu setleri çok merak ediyorum. Gerçekten abartıldığı kadar kötü mü sesi? Ben mi anlayamıyorum? Yani bu sette ses tahammül edilinmeyecek kadar kötüyse, alt modelleri kullanıp memnun kalanlar ne dinliyor bilmiyorum ki... Ya tabiki Z5500 den temiz ses veren setler var ama tahammül edilemez demek için hangi setleri kullanıyor arkadaşlar?
Her neyse, artık bu konuda tartışmamak en iyisi... Adımın fanatik kullanıcıya çıkmasını istemem ama bu yorumu yazan arkadaşların seti ne kadar kullandığını ve hangi sete göre tahammül edilemez olduğunu öğrenebilirsem çok memnun olucam
Dostum oyle tahaammul edılemez degıller.Ben mesela ımzamda olan Creative i-trigue 3300 ve solo7yı bır arada kullanıyorum.Benım anlayısıma gore benım triguenın tız ve mıd kalıtesı z5500den daha ıyı ama asla ne z5500 trigue den ıyı nede solo7 dıger ıkısınden ıyı.Olay su basketbol ıcın basket ayakkabısı futbol ıcın krampon amaçlar ve amaçlara gıden araçları karıstırmayalım.
Baslıgı acan arkadasa umarım yardımcı olmusuzdur konu cok uzadı ve dagıldı artık yorum yazmayacagım.herkeze sevgıler
@dost Gerçekten tahammül edilemez bir sesi mi var yani? Z-5500'ü ne kadar kullandınız da böyle bir kanıya vardınız? Çok ilginç yaa...
ya arkadaş harbiden kafayı yedirticeksin bana ya ben z5500 e karşı birisi değilimki aksine uygun fiyatlı olduğu için ileride salonuma film izlemek için bu sistemden alacağım z5500 ü 3 yıldır biliyorum ve ev arkadaşımda vardı yaklaşık 1 yıl dinleme fırsatım oldu ve şimdi komşum oluyor kendisi hafta sonları z5500 ile film izleriz film lerdeki performansı çok iyi ama olay müziğe gelince solo7 z5500 ü geride bırakıyor z5500 kullanan arkadaşlarımda söylüyor solo7 nin z5500den daha iyi müzik dinletisi verdiğini z5500 kötü değil neden kötü olsun ki eğer öyle olsa forumlarda bukadar z5500 sahibi olmazdı sadece müzikal nitelikle bir set değil müzik dinlerken insanı dinlendirmek yerine başını ağrıtabiliyor nedeni ise müzik odaklı bir set olmaması
Anladığım kadarıyla, film ve oyun için Z-5500, müzik için ise solo7 veya muadili başka marka ürün tavsiye ediliyor. Solo7 harici bir amfi ve subwofer almak gerekiyor mu? Kullananlar nasıl kullanıyor bilmek isterim. Peki, sadece bilgisayarında ağırlık olarak Trance tarzı müzik dinlemek isteyen biri nasıl bir ürün setine sahip olmalıdır? Çoğunluğun hemfikir olduğu ortak bir payda var mı konuda? Teşekkürler...
Bir de mid-bass nedir? Hangi frekans aralığıdır? Bilmediğimden soruyorum. Subdan mid ses duyulması zaten anormal değil midir? Farklı birşey sanırım bu bahsedilen...
80-200hz aralığı mid bass oluyor. Ve kaliteli bir wooferdan beklenen, mid-bass denen alt frekans midlere de eşlik etmesidir.
Açıklama için sağol hocam. Subın verebildiği frekans konusunda bilgim yok o yüzden bu konuda birşey diyemicem.
Bu arada dost..:), ben sadece tahammül edilemez konusuna takıldım hepsi bundan ibaret. Solo 7 gibi bir stereo setle karşılaştırmadım zaten, surround setlerin stereo müzik için yapılmadığı gayet açık (dts müzik için roller değişiyor gerçi). Yani aynı amaca hizmet etmedikleri tartışılmaz bir gerçek. Dediğim gibi, fazla abartılı buldum yorumu, tepkim de bunaydı sadece...