Yani Bencede.Hem Uv Neonunda Var Gayet Sık Ve Hoş Durur...
teşekkürler arkdaşım başka çaremde yok zati
BEn o yeşil mandalları biraz uzun gördüm kessene yarısını o zaman payın olur işte bende murat aerocool el snake aldım kasaya süper bişi oldu
aslında iyi fikir ya benim aklıma nie gelmediki daha önce bi deneyim kesmeyi bende aerocool gatewatch 2 almak istiyorum ama hiç bi yerde yok ne alsam bilemedim bana bi fikir versen iyi olur başka ne alabilirim?
murat düşündüm taşındım taşındım düşündüm sen o plexi glassı dışarıdan tak içe monte değilde dışa gelecek şekilde monte et aynı feel hurricane 2 lerde olduğu gibi
Hocam elıne saglık guzel gıdıyorsun.Eger plexıyı dısardan takacaksan mandalları sokmıceksen o mandallarıda uv ye boyaman tavsıye ederım.Guzel durur kanımca.buarada bı adet daha uv lamba eklemnde fayda var yetmeye bılır tek basına o
murat düşündüm taşındım taşındım düşündüm sen o plexi glassı dışarıdan tak içe monte değilde dışa gelecek şekilde monte et aynı feel hurricane 2 lerde olduğu gibi
o zaman yeniden plexi kestirmem gerekir çünkü adam keserken bir kaç yerini kötü yaptı yani iyi gözükmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilgisizlik -- 1 Haziran 2008; 13:57:01 >
Hocam elıne saglık guzel gıdıyorsun.Eger plexıyı dısardan takacaksan mandalları sokmıceksen o mandallarıda uv ye boyaman tavsıye ederım.Guzel durur kanımca.buarada bı adet daha uv lamba eklemnde fayda var yetmeye bılır tek basına o
teşekkürler zaman ve para ikisini bi arada buluyum hepsini yapıcam saolasın
Bu kadar zamandır fan kontrol arıyorum ama bulamadım yurt dışında ucuza buldum ama getirmesi problemli arkdaşlar bi yardım edin ne alayım kasanın önü bomboş duruyor