Bu tür atv yarışlarını sevenler için güzel olabilir Benim en çok çıkmasını istediğim oyunlardan biri aslında Motocross Madness'dir Keşke yeni versiyonunu yapsalar da pc ye gelse
Atv'den hariç başka araçlarda kullanabilsek tadından yenmezdi
Asıl o zaman ...u çıkardı. Sadece atv olması daha çok zevkli olmasını saglar bir oyundan her tür beklenmemelidir. Pro street te tır olsa çok iyi olurdu dimi yada kamyon
Disney Interactive Studios yaptığı açıklama ile Black Rock Studio (Moto GP serisinin yapımcısı Climax Racing firmasının yeni ismi) tarafından geliştirilen yarış oyunu Pure'u duyurdu. Off-road yarışlarını konu alacak oyun oldukça eğlenceli ve özgür bir oynanışa sahip olacak.
Foto-gerçekci grafiklere sahip olacak oyun PC, PS3 ve Xbox 360 platformları için hazırlanıyor.
Disney Interactive Studios yaptığı açıklama ile Black Rock Studio (Moto GP serisinin yapımcısı Climax Racing firmasının yeni ismi) tarafından geliştirilen yarış oyunu Pure'u duyurdu. Off-road yarışlarını konu alacak oyun oldukça eğlenceli ve özgür bir oynanışa sahip olacak.
Foto-gerçekci grafiklere sahip olacak oyun PC, PS3 ve Xbox 360 platformları için hazırlanıyor.
Sıradanlık yegane günahtır. Martha Graham Eğer yürüdüğünüz yolda güçlük ve engel yoksa, bilin ki o yol sizi bir yere ulaştırmaz. B.SHAW Bir insanın tek başına mutlu olması utanılacak birşeydir. A.CAMUS
Disney Interactive Studios, Black Rock Studio tarafından geliştirilen yarış oyunu Pure'un ilk oyun içi videosunu yayımladı. Off-Road ATV yarışlarını konu alacak oyun oldukça eğlenceli ve özgür bir oynanışa sahip olacak. Foto-gerçekci grafiklere sahip olacak oyun PC, PS3 ve Xbox 360 platformları için hazırlanıyor. 2008'in Sonbahar aylarında piyasaya sürülmesi beklenen oyunun videosu ile sizleri baş başa bırakıyoruz. trgamer VIDEO:http://www.gametrailers.com/player/30803.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCREAM_BG -- 21 Şubat 2008; 13:27:55 >
Adamlar Netx-gen in ne demek olduğunu gösterircesine bir grafik motoru yapmışlar, helal olsun, grafiklere bak yaa Yalnız sadece ATV olması kötü olmuş, off-road araçlar da yapabilirlerdi.. Bir de dx10 olarak çıkarsa şaşırmayın..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 30 Mayıs 2008; 19:57:36 >
Güzel grafikli ATV oyununa PC kullanıcıları olarak aç kalmıştık. Gelsin de şenlenelim.
quote:
Orjinalden alıntı: TuRk_OyUnCu
Atv'den hariç başka araçlarda kullanabilsek tadından yenmezdi
O dediğin özellik MX vs. ATV Unleashed adlı oyunda mevcut. Hatta uçak ve helikopter bile kullanabiliyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarikay93 -- 6 Temmuz 2008; 0:28:13 >
Mithotyn - The Old Rover A tired and travelled old man I am, my mind is rich but my health is poor. Let me begin my final trip, my soul will fly free forever more. For many decades I've walked this world, now it's time to pass it on to the younger generations, as I leave with great expectations...
Bu tür atv yarışlarını sevenler için güzel olabilir Benim en çok çıkmasını istediğim oyunlardan biri aslında Motocross Madness'dir Keşke yeni versiyonunu yapsalar da pc ye gelse
Oyunun hiçbir video sunu izlemedim, içimden gelmedi.Çünkü şimdiye kadarki oynadığım oyunlarda atv kontrol etmeyi hiç sevmemiştim, keşke motocross oyunları gelsede doyasıya hareket yapabilsek
The Answer - "Into the Gutter" Fred Baker -"Genius Touch" Jeff Beck -"Grease Monkey" Calyx & Teebee -"Dual Processed" Featuring MC Verse The Datsuns -" Maximum Heartbreak' and 'Sittin' Pretty" Diet Kong -"With Magic" Adam Freeland -" Spin Machine" The Futureheads -" Beginning of the Twist" DJ Hyper -"We Control" Midfield General -"On the Road" The Music -"Strength in Numbers" My Luminaries - "The Sound of Music" Noise Control -"Cities of Dreams' and 'Mud Bath" Pendulum -"Granite' and 'Showdown" Pop Levi -"Wannamama" Qemists -"Drop Audio' and 'Stomp Box" The Radishes -"Good Machine" Silvertone -"Try" The Subways -"Rock and Roll Queen" Tapeworm -"Getting Through" The Whigs -"Need You Need You" Zero DB -"Late in the Day' and 'Redline" Wolfmother -" Woman" We Are Scientists -"Inaction" Blindside - "For the Nation"
grafikler güzel yarışlar hızlı zevkli gibi görünüyor fakat bu zamanda böle bi oyun yapıpta atvlerin odun gibi duvarlara veya yandaki rakiplere çarpması bana çok itici geldi açıkcası fizik modellemesi yapılması lazımdı böle bi oyunda araçlara
videolarda gördügüm kadarıyla böle bişey yok kötü olmuş bu durum
Bizim sanayide bi arkadaş 4 tekerlekli atv(bisiklet) yaptı vitesli falan, tabi bizim işyerinin önünden geçiyo artislik yapıyor hopluyor zıplıyor.. lan ver dedim bide ben süreyim, yok süremezsin diyo zor diyor direksiyon dönmüyor diyor. Neyse aldım elinden motorsuz atv'yi hızlıca geliyorum dönemece geldim direksiyonu çevirmeye çalışıyorum dönmüyor o kadar da uğraştım çeviremedim en sonunda sertçe çevirince atv devrildi, tabi olan benim dizlerime ve avuçlarıma oldu...
Bu meretleri döndürmek gerçekten basit değil