Çok sağol güzel program font tipini bile belirleyebiliyorsunuz. peki 1 filimde +2-3-4 altyazı daha ekleme nasıl yapılıyor.. film ile altyazı aynı isimde olması gerektiği için 1 tane altyazı ekleyebiliyorum Subtitle sekmelerinden ikinci .srt dosyasını seçmek gibi bir seçenek olsa.. var mı deneyen nasıl olacak bu? bana şunun için lazım.. bazı Divx lerimde altyazılar;
Bu programı keşfeden ve bizimle burada paylaşıp kullanımını anlatan arkadaşlara çok teşekkürler.elleriniz dert görmesin.Geçen yıl aldığımdivx player i sırf bu yüzden kullanamıyordum.Neredeyse atmak üzereydim.Bu program sayesinde çok şahane bir şekilde istediğim gibi altyazıları görebiliyorum.Allah razı olsun arkadaşlar.
TOTAL VİDEO CONVERTER 3.11 İLE ALTYAZI GÖMME(RESİMLİ ANLATIM) Forumda daha önce altyazı gömme konusunu açmıştım.Pek kimsenin dikkatini çekmedi.Alttaki başlıkda Total Video Converter 3.11 sürümü ile altyazı gömme,üstelik yazıyı filmin siyah bölgesine isteğiniz fontla istediğiniz renkte ve istedğiniz kadar boyutta gömme olayını detaylı anlattım. Ayrıca her cihazda oynar mı gibi endişede yok. Not: Anlatım resimlidir.
Arkadaşlar ben bu programla altyazıları gömdüm fakat divx playerda izlerken ileri yada geri sardığın zaman ne altyazı senkronu kalıyor , nede ses.Hepsi birbirine karışıyor. Daha doğrusu bazı filmlerde böyle yapıyor , bazılarında yapmıyor. Böyle bir sorun yaşayan var mı?
Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum böyle bir paylaşımda bulunduğunuz için ayarlarımı buna göre yaptım oldu. Gerçi benim için küçük al yazı problem olmadı'da evdekiler büyüt dediler kıramadım onları. :D
Ben bugün aldım Minton MDivx 1307 player'ı ve ayarları şöyle
Vp: 550 Cp:360
Arial 22 Center
Ben bu ayarlarda çok güzel verim aldım bilginize.
Amstrad MDX-6000 Dvd Divx /Kodak EasyShare C613 6.2 Mp