Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: divx altyazısını filmin içine gömün.. küçük altyazı sorunu bitti..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> Cevap: divx altyazısını filmin içine gömün.. küçük altyazı sorunu bitti.. Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ufukman

14 Haziran 2008; 13:39:44 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Çok sağol güzel program font tipini bile belirleyebiliyorsunuz. peki 1 filimde +2-3-4 altyazı daha ekleme nasıl yapılıyor.. film ile altyazı aynı isimde olması gerektiği için 1 tane altyazı ekleyebiliyorum Subtitle sekmelerinden ikinci .srt dosyasını seçmek gibi bir seçenek olsa.. var mı deneyen nasıl olacak bu?
bana şunun için lazım.. bazı Divx lerimde altyazılar;

*TR (sansürsüz(Argo)
*TR (sansürlü)
*İngilizce

gibi birkaç tane altyazı oluyor.
ender

16 Haziran 2008; 10:35:52 

Vestel 4500 de denıyen varmı acaba..

i.ç

Ender
(Intel E6750 CPU+Gigabyte P35-S3+8600 GT SONIC PLUS+80GB SATA2+ OCZ 2 GB DDR2 PC2-6400 Platinum Revision 2 Dual Channel+RAID 0)
LokmanHekim

Sisteme Gözat

4 Temmuz 2008; 16:29:15 

Bu programı keşfeden ve bizimle burada paylaşıp kullanımını anlatan arkadaşlara çok teşekkürler.elleriniz dert görmesin.Geçen yıl aldığımdivx player i sırf bu yüzden kullanamıyordum.Neredeyse atmak üzereydim.Bu program sayesinde çok şahane bir şekilde istediğim gibi altyazıları görebiliyorum.Allah razı olsun arkadaşlar.

DELL INSPIRON 1520 KULLANANLAR KULUBU

İntel Q9300 2.5ghz,Gigabyte X38-DS5,OCZ 800mhz platinum.2x1gb dual DDR-2 ram,Seagate ST3250410AS 250gbx2(RAID0),Zotac8800GTamp,High Power 560watt,ASUS DVD-RW@CoolerMasterRC534liteCase
Serkan Ünal

12 Temmuz 2008; 11:44:31 

Vestel 4500 için çok uğraştım, olmuyor. Desteklemiyor galiba. Ama idx/sub'larda çok iyi.

nodar

15 Temmuz 2008; 17:41:44 

TOTAL VİDEO CONVERTER 3.11 İLE ALTYAZI GÖMME(RESİMLİ ANLATIM)
Forumda daha önce altyazı gömme konusunu açmıştım.Pek kimsenin dikkatini çekmedi.Alttaki başlıkda
Total Video Converter 3.11 sürümü ile altyazı gömme,üstelik yazıyı filmin siyah bölgesine isteğiniz fontla
istediğiniz renkte ve istedğiniz kadar boyutta gömme olayını detaylı anlattım. Ayrıca her cihazda oynar mı gibi
endişede yok.
Not: Anlatım resimlidir.

http://forum.donanimhaber.com/m_24743716/tm.htm

MGökalp

25 Temmuz 2008; 11:40:56 

Arkadaşlar ben bu programla altyazıları gömdüm fakat divx playerda izlerken ileri yada geri sardığın zaman ne altyazı senkronu kalıyor , nede ses.Hepsi birbirine karışıyor. Daha doğrusu bazı filmlerde böyle yapıyor , bazılarında yapmıyor. Böyle bir sorun yaşayan var mı?

Extinet_DeviL

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

26 Temmuz 2008; 21:50:04 

Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum böyle bir paylaşımda bulunduğunuz için ayarlarımı buna göre yaptım oldu. Gerçi benim için küçük al yazı problem olmadı'da evdekiler büyüt dediler kıramadım onları. :D

Ben bugün aldım Minton MDivx 1307 player'ı ve ayarları şöyle

Vp: 550 Cp:360

Arial 22 Center

Ben bu ayarlarda çok güzel verim aldım bilginize.

Zaman kalmadı,sayım başladı uzun bir ömür yalan...
jarhead

27 Temmuz 2008; 2:16:43 

Çok güzel program Teşekkürler...Bugun Amstrad MXD-6000 Dvd Divx player aldım ...Altyazı boyutu falan çok iyi ama tek sorunu Türkçe karakterdi..Bu program sayesinde çözmüş oldum...Tekrar teşekkürler

Amstrad MDX-6000 Dvd Divx /Kodak EasyShare C613 6.2 Mp
nodar

27 Temmuz 2008; 16:47:35 

quote:

Orjinalden alıntı: ender

Vestel 4500 de denıyen varmı acaba..

i.ç

Vestel 4500 denedi çalışıyor.
merak etmeyen adam

10 Ağustos 2008; 12:01:52 

toshiba sd-270 için değerler nelerdir? ve nelere dikkat etmeli?kayıt ederken divx mi yoksa xvid mi seçmeliyiz yazarmınız?

http://masteryodausta.blogspot.com/

paylaşımda son nokta hacıııı....
Sayfa:   <<   < önceki  1 2 [3]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> Cevap: divx altyazısını filmin içine gömün.. küçük altyazı sorunu bitti.. Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Antazone AS-D1000 video
Antazonedan hem sessiz hem de işini iyi gören sabit disk soğutma ve sessizleştirme çözümü