Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: divx altyazısını filmin içine gömün.. küçük altyazı sorunu bitti..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> Cevap: divx altyazısını filmin içine gömün.. küçük altyazı sorunu bitti.. Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tamay_aytam

13 Mart 2008; 21:57:49 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Açıklayayım. Ben yukarıdaki postlarda yazdım. sunny 4002 de denedim çalışıyor. xbox360 da denedim çalışmıyor diye. Genelleme yaparak çalışır veya çalışması lazım demek yerine. Ben ps3 te denedim şöyle yaptımda çalıştı dersen yani tecrübelerini yazarsan daha faydalı olur demek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamay_aytam -- 13 Mart 2008; 21:57:50 >

nrenda

14 Mart 2008; 15:09:20 

bence çalışması gerekir çünkü tek dosyalık bir avi dosyası her yerde aynı çalışması lazım.sonuçta bu program altyuazıyı gömmüyormu filmin içine.

long live rock'n roll
tamay_aytam

15 Mart 2008; 6:00:38 

Hayır gömmüyor.

Thema

22 Mart 2008; 12:37:47 

Axen divx playerde deneyen var mı bunu ?

safranboy

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

24 Mart 2008; 13:28:41 

ben denedim altyazıyı filme gömdü ama çok hızlı ilerliyor acaba sorun ne olabilir

Tek bildiğim şey hiçbirşey bilmediğimdir
thall

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

24 Mart 2008; 15:57:05 

Güzel bir programa benziyor.
Prenha X Type 'de deneyen oldu mu?
fuatturkrap

24 Mart 2008; 16:21:27 

Beyler Voxline 933'te işe yarıyor mu? Deneyen var mı? Mesajları okumadım ama arattım bulamadım . teşekkürler...

Sen tanımazsın ama bu adam terstir. Tersi de pistir. Bulaşmaya değmez; senden zeki değildir. Lost izlemez, facebook hesabı bile yok modern zamanlarda bir delidir. Nargileden çektiği ilk(ve son) nefesten boğulur. Her yaştan alkolik felsefesini öğrenmiştir. Depremden, davul gürültüsünden dahi etkilenmez, uyur.. Ders çalışması gerektiğini bilir ama çalışmaz, ilgi göstermesi gerektiğini bilir ama göstermez; sorumsuzun biridir. Galeyana çabuk gelmez genelde durulur. Çılgın atsan dinmeni bekler, fırtınası sonradan gelir, ama gerekirse bir kaşık suda anafor çıkarır. Hiç uğraşma adam olsun diye, ben denedim olmuyor…
serkangsk

25 Mart 2008; 0:55:16 

Şimdi bazı şeyleri netleştirelim bu altyazıyı filme ekledikten sonra divx olan filmin uzantısını prgoramla dvdye çevirdiğimzide alt yazı gömlümü kalıyor?
Artı şöle bi şe mesela filme gömdükten sonra yada artık ne yapıyorsa onu yaptıktan sonra dvd playerden altyazıyı kapatabiliyomuyuz bunların cevabını alabilirsem çok iyi olur teşekkürler

FANATİK SE'Cİ DEĞİLİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM!!!!!!!!!!!!
Haydoot

25 Mart 2008; 9:25:05 

1280x720 video için altyazı pozisyonunu nasıl ayarlamak gerek acaba standart ayarla altyazı ekranın ortasında çıkıyor...yokmudur bunun bi test aşaması ekle bak - ekle bak 1 gün uğraşmak lazım.

PS3 e altyazı desteği geldi ve bu program ile eklemek gerekiyor altyazıyı, altyazı harika çıkıyor Türkçe karakter problemi yok kalitede bozulma yok, boyutu vs mükemmel ancak yerini ayarlamak lazım.

Canon EOS 450D | Canon EFS 18-55mm | Canon EF 50mm f/1.8 II | Hoya ND8 |
musti_ki

25 Mart 2008; 15:24:16 

arkadaşlar. ben yeni avi dosyasını oluşturuyorum. Ama yeni dosyayı açamıyorum, Eskisini Media Player dahi açarken, yeni olanı BSplayer bile açmıyor. üstelik, sanki virüslüymüş gibi, explorer hata vererek kendini kapatıyor. Hata raporu göndereyimmi diye soruyor. silmeye yeltenince de aynı şeyler oluyor. Varmı başına bu hadise gelen arkadaş? Lütfen yardımcı olun...

civan76

27 Mart 2008; 18:18:18 

ben iki değer kullanıyorum arkadaşım. 450 ve 530. diziler klasik 450 filmlerde değişebiliyor. senin verdiğin değerlere göre 450 uygun gibi gözüküyor ama denemek lazım.

serkangsk

27 Mart 2008; 23:10:44 

Yaa benim yaptıklarım titriyo!!
Anlamadım sebebini ama görüntü titriyo alt yazyı ekledikten sonra izlerken hayret yaa böle bi şeyle karşılaşan varmıydı?

FANATİK SE'Cİ DEĞİLİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM!!!!!!!!!!!!
unpop

30 Mart 2008; 23:07:23 

quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

Beyler Voxline 933'te işe yarıyor mu? Deneyen var mı? Mesajları okumadım ama arattım bulamadım . teşekkürler...

voxline 933 gri modelde denedim olmadı malesef. Subtitle off, subtitle 1/1 şeklinde seçilebiliniyor fakat altyazıı göstermiyor

drozgur1

2 Nisan 2008; 10:20:31 

teşekkürler
sony dvp ns78h de denedim güzel çalışıyor

kuzukardes

2 Nisan 2008; 12:48:40 

voxum bozulduktan sonra philips dvp 3144 modelinden almıştım. .ancak yazı küçüklüğünden dolayı neredeyse film seyretmemeye başlamıştım..yazılımı gönderen arkadaşa teşekkür ediyorum çünkü font küçüklüğü ile ilgili problemler böylece ortadan kalkmış oluyor..yukarıda bazı makinelerde çalışmadığını belirtmişti arkadaşlar ..umarım hepinizin makinasında çalışır..tekrar teşekürler...

mazottt

4 Nisan 2008; 18:51:16 

quote: