Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ASUS M51 SERİSİ KULLANICILARI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Asus >> ASUS M51 SERİSİ KULLANICILARI Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mechworm

14 Şubat 2008; 1:07:24 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ASUS M51 SERİSİ KULLANICILARI

BURADA.

SEN NEREDESİN!!!

ASUSUN BU YENİ CANAVARINA SAHİP OLAN VEYA OLMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BURADA. TAVSİYELERİ, YORUMLARI, İSTEKLERİ, ŞİKAYETLERİ, ARIZALARI(olmaması dileğiyle) PAYLAŞIMCI GENÇLİKLE PAYLAŞ.

HADİ PERFORMANS AVCILARI...
ASUS M51 SERIES
ROCK SOLID HEART TOUCHING

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mechworm -- 14 Şubat 2008; 1:13:26 >

ASUS M51SN
Intel Core 2 Duo Penryn T9300 2.5 Ghz
2Gb Ram
250Gb Hd
Nvdia GForce 9500m Gs 512 Mb
mechworm

14 Şubat 2008; 1:38:10 

ARKADAŞLAR BU MODELLE İLGİLİ HERŞEYİ BURADA PAYLAŞALIM. DAHA PİYASAYA HENÜZ GİREN BİR MODEL, ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA FİKİRLERİMİZİ SÖYLEYELİM. SADECE FORUMU OKUYUP GEÇMEYELİM LÜTFEN. 12AY TAKSİTLE 2480 YTL'YE ALDIM. 130YTLSİNİ BOŞU BOŞUNA VADE FARKINA VERMİŞ OLDUM YANİ PEŞİN 2350YTL CİVARI. (UZULMEYIN CARD FİNANSA VADE FARKI YOK 12 AYA KADAR.)
BEN DAHA BUGUN ALDIM ASUSUMU, M51SN MODELİNDEN. DAHA HAŞIR NEŞİR OLAMADIM TAM.
YARIN OKULA GİTCEM HAZIRLIK YAPMAM LAZIM ONUN İÇİN PEK YARARLI BİLGİLER VEREMEYECEĞİM ŞİMDİLİK.
--KASASI FORUMDAKİ RESİMLERDEN FARKLI AMA GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL.
--DIŞ KAPAĞI AŞIRI PARLAK BİR SİYAH (bu yüzden çok fazla parmak izi oluyo) AMA GICIR GICIR PARLIYO HOŞ OLMUŞ.
--KLAVYE FORUMDAKİ RESİMLER GİBİ NUMERİK TUŞLARI İÇERİYO VE NE MUTLUKİ TUŞLAR BİRBİRİNE GİRMEMİŞ.
YANİ "ENTER" , "BACKSPACE " VB. TUŞLAR NORMAL BOYUTLARINDA. MSI'NINKİLER GİBİ KÜÇÜCÜK DEĞİLLER. AYRICA TUŞLAR KLAVYEDEN YANA TAŞTI TAŞACAK GİBİ DURMUYOR.MSI'DA BOYLE. HALA ANLAMADIM ASUS NASIL SIĞDIRMIŞ 15.4 İNÇE TUŞLARI BÖYLE UFALTMADAN.
----KARDEŞİMİN F3 SERİSİNDEN BİR ASUSU VAR. ONUN WIRELESS HİÇ ÇEKMEDİĞİ YERDE(bizim evin salonu:D) BENİMKİ ŞAK DİYE İNDİRİYO SAYFALARI.
--ŞU AN İÇİN BİR SORUN YOK. DAHA 1 SAAT KULLANDIM BİLGİSAYARI :d
--EN KISA ZAMANDA CRYSİS YUKLEYİP PERFORMANSI YAZACAĞIM.
--ŞİMDİLİK BU KADAR BİLGİSAYAR DONANIM BİLGİLERİ VS. YARIN YAZARM YATMAM LAZIM.

ASUS M51SN
Intel Core 2 Duo Penryn T9300 2.5 Ghz
2Gb Ram
250Gb Hd
Nvdia GForce 9500m Gs 512 Mb
atleticos

14 Şubat 2008; 12:33:18 

Arkadaşım hayırlı olsun canavarın,bu arada detaylı incelemelerini bekliyoruz dört gözle.Almayı düşünenlere bir ışık olacaksın... Birde forumdaki resimden farklı demişsin,bir kaç resim koyabilirsen seviniriz.Ayrıca fazla olacak ama nerden aldığınıda yazarsan süper olacak...

wesisnot

14 Şubat 2008; 12:58:41 

arkadaslar yaklasık 4 aydır dizüstü inceliyorum ve kafamdan bi cok model gectı en son dell xps 1530a karar vermıstım kı ıcımde bı uhte vardı asusun nvdıa ekran kartlı modelı olsa dıye tam sıparıs verecegım gun asusun bu modelını gordum ve bu hafta ıcı almaya karar verdım ankarada oldugum ıcın buyuk ıhtımalle novadan alacagım artık kaca olur bılmem :D umarım asus bır kez daha benı sevındırır ve eskı bılgısayarım gıbı saglam gibi dızustum olur alır almaz bu kulube uye olup goruslerımı yazacagım hepınıze kolay gelsın

OtoTurk

Sisteme Gözat

14 Şubat 2008; 14:18:58 

quote:

Orjinalden alıntı: mechworm
-KASASI FORUMDAKİ RESİMLERDEN FARKLI AMA GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL.

Ne yani, gerçek hali aşağıda ki gibi değil mi? Öyle değilse almam...

Olayları değiştiremiyorsan bakış açını değiştirmeyi dene.

cod3nam3

14 Şubat 2008; 18:11:54 

http://www.asus.com/products.aspx?l1=5&l2=74&l3=604&l4=0&model=2026&modelmenu=2

Asus firmasının sitesinde OTOTURK resimlediği şekilde bir notebook gözükmemekte bu seride acaba sizin göstermiş olduğunuz resimdeki notebookun modeli nedir ?

KEndi soruma cevap vereyim nova bilgisayar sitesinde hata yapmış resimde gösterilen dizüstü
http://www.asus.com/products.aspx?l1=5&l2=74&l3=616&l4=0&model=2024&modelmenu=2 bu linkte bulunan ASUS M50SV serisidir dikkat edin!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cod3nam3 -- 14 Şubat 2008; 18:14:42 >

Leite

14 Şubat 2008; 19:07:40 

m51 de aynı sanırım

Prison Break
Lost
ramses75

14 Şubat 2008; 19:53:50 

quote:

Orjinalden alıntı: Leite

m51 de aynı sanırım

ayni degil resm'n' gonderebiliirm be aldim notebooku

Leite

14 Şubat 2008; 22:18:10 

evet resimleri koysan iyi olur

Prison Break
Lost
Curimo

14 Şubat 2008; 23:16:18 

quote:

ARKADAŞLAR BU MODELLE İLGİLİ HERŞEYİ BURADA PAYLAŞALIM. DAHA PİYASAYA HENÜZ GİREN BİR MODEL, ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA FİKİRLERİMİZİ SÖYLEYELİM. SADECE FORUMU OKUYUP GEÇMEYELİM LÜTFEN. 12AY TAKSİTLE 2480 YTL'YE ALDIM. 130YTLSİNİ BOŞU BOŞUNA VADE FARKINA VERMİŞ OLDUM YANİ PEŞİN 2350YTL CİVARI. (UZULMEYIN CARD FİNANSA VADE FARKI YOK 12 AYA KADAR.)
BEN DAHA BUGUN ALDIM ASUSUMU, M51SN MODELİNDEN. DAHA HAŞIR NEŞİR OLAMADIM TAM.
YARIN OKULA GİTCEM HAZIRLIK YAPMAM LAZIM ONUN İÇİN PEK YARARLI BİLGİLER VEREMEYECEĞİM ŞİMDİLİK.
--KASASI FORUMDAKİ RESİMLERDEN FARKLI AMA GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL.
--DIŞ KAPAĞI AŞIRI PARLAK BİR SİYAH (bu yüzden çok fazla parmak izi oluyo) AMA GICIR GICIR PARLIYO HOŞ OLMUŞ.
--KLAVYE FORUMDAKİ RESİMLER GİBİ NUMERİK TUŞLARI İÇERİYO VE NE MUTLUKİ TUŞLAR BİRBİRİNE GİRMEMİŞ.
YANİ "ENTER" , "BACKSPACE " VB. TUŞLAR NORMAL BOYUTLARINDA. MSI'NINKİLER GİBİ KÜÇÜCÜK DEĞİLLER. AYRICA TUŞLAR KLAVYEDEN YANA TAŞTI TAŞACAK GİBİ DURMUYOR.MSI'DA BOYLE. HALA ANLAMADIM ASUS NASIL SIĞDIRMIŞ 15.4 İNÇE TUŞLARI BÖYLE UFALTMADAN.
----KARDEŞİMİN F3 SERİSİNDEN BİR ASUSU VAR. ONUN WIRELESS HİÇ ÇEKMEDİĞİ YERDE(bizim evin salonu:D) BENİMKİ ŞAK DİYE İNDİRİYO SAYFALARI.
--ŞU AN İÇİN BİR SORUN YOK. DAHA 1 SAAT KULLANDIM BİLGİSAYARI :d
--EN KISA ZAMANDA CRYSİS YUKLEYİP PERFORMANSI YAZACAĞIM.
--ŞİMDİLİK BU KADAR BİLGİSAYAR DONANIM BİLGİLERİ VS. YARIN YAZARM YATMAM LAZIM.

Hayırlı olsun sevindim senin adına,ben de alıcam 2 hafta sonra.Bu başlığın açmanız da çok iyi olmuş,zamanı gelmişti .Evet resimlerini koyabilirsen seviniriz,bir de bi kaç sorum olucak;
1.Klavyede ses açma kapama tuşu var mı?
2.Ses kalitesi nasıl,cızırtı falan yapıyo mu?
3.Fan ses yapıyor mu?
4.Harddiskten tuhaf sesler geliyor mu?
5.Son olarak da oyun falan oynarsan,performansı nasıl?

I amar prestar aen, han mathon ne nen, han mathon ne chae a han noston ned \'wilith.
ramses75

15 Şubat 2008; 1:00:22 

quote:

Orjinalden alıntı: Curimo

quote:

ARKADAŞLAR BU MODELLE İLGİLİ HERŞEYİ BURADA PAYLAŞALIM. DAHA Pİ