arkadaşlar bilgisayardan çok şükür memnunum oyunlarda da kasılma felan yok ama harddisk hakkında bi sorum var benim bilgisayar cd den bilgisayara veya c: diskinden d: diskine kopyalama yaparken kopyalama hızı 1-2mb/sn. kafayı yicem böyle hızmı olur bir dvd yi 20 dkka biilgisayara kopyalıyor format attıktan sonrada aynı şekilde kopyalama hızı yavaştı şimdiye kadar görebildiğim maksimum hız 6mb/sn. Sorun nedir neden bu kadar yavaş kopyalama yapıyor
Arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olabilecekmisiniz....
SP 1 yüklendiğinde bu sorunun kısmen iyileştirildiği söylenmişti,siz sp 1 güncellemesini yaptınızmı?
hayır sp1 i yüklemedim umarım güncellemeden sonra sorun kalmaz. Başka önerileriniz varmı CPU metre bilgisayar boştayken bile her ik işlemcide de %100 gösteriyor
Arkadaşlar ben parmak izi için "Asus Security Protect Manager" programını kurdum. Parmak izi olayını beğenmedim yani tanımadı parmağımı bi tanıdı bi tanımadı bende parmak izini kapattım ama bu programdan komple nasıl kurtulcam yani elim parmak izi sensörüne değdiği an uyarı veriyor.
Program ekle kaldırdan kaldırırım ama yani komple silmek istemiyorum. Devde dışı bırakmak gibi birşey. Yani parmak izi kısmı açılmıyor açılışta ama bu program da açılmasın istiyorum.
o zaman bilgisayarında bir zararlı olabilir her iki işlemci de yüzde 100 oluyorsa
yada eskiden kaspersky 5 sürümünde yapıyordu ama 6da sorun yoktu
bir programdan da olablir
görev yöneticisinden baksana bir arkadaşım onu kullanan hangi uygulama o kadar
ona göre birşeyler yapalım yüzde 100 normal değil
Görev yöneticisinde cpu da çok yer eden bi program görünmüyor 2 tane cpu metre var ikiside aynı değerleri gösteriyor yanlız bu 100% sürekli diil ortalama %50 lerde çalışıyor şuan başka bi bilgisayardan yazıyorum eve gidince biraz daha araştırırım. Benim sonradan yüklediğim bi program yok sadece oyunlar yüklü(crysis,compny of heroes, fm08)
arkadaşlar Asus M51sn veri tabanımız ( http://www.pamek.net/m51/ ) saatler ilerledikçe birer ikişer daha veri geliyor ama hala doldurmayan çok kişi var bilgileri yanlış yazan olursa ban pm atsın düzeltirim önerilerinizide bekliyorum 64 bit kullanan sayısının fazla olduğunu düşünüyordum ama veriler öyle söylemiyor kaydını yapmayanların kaydını bekliyoruz.... :D
bir de bir kısmı da recovery alanına gidiyor olabilir emin değilim. o c: veya d: ye ait gözükmüyor
quote:
arkadaş sn dememiş zaten se demiş
pardon ben sn ye odaklandığım için
kusura bakmayın sorun yok o zaman
üreticilerrin mantığı $ bazında olunca bu karmaşıklık çıkıyor işte asıl boyut 250000000000 byte bunu gb ye çevirince 232.83 gb oluyor yine seninde belirtiğin gibi 7.81 gb lik bir bölüm daha var gizli olrak ee bize kaldı 225.02 gb ben c ve d yi topladığımda 225.07 oluyor 0.05 gb biryerden gelmiş :D
Arkadaşlar ben parmak izi için "Asus Security Protect Manager" programını kurdum. Parmak izi olayını beğenmedim yani tanımadı parmağımı bi tanıdı bi tanımadı bende parmak izini kapattım ama bu programdan komple nasıl kurtulcam yani elim parmak izi sensörüne değdiği an uyarı veriyor.
Program ekle kaldırdan kaldırırım ama yani komple silmek istemiyorum. Devde dışı bırakmak gibi birşey. Yani parmak izi kısmı açılmıyor açılışta ama bu program da açılmasın istiyorum.
başlat/ donatılar/ çalıştır'a msconfig yazıp başlatma sekmesinde olan asus programlarını etkisiz hale getirisen pc açılırken onlarda açılmaz diye umuyorum, deneyebilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaty. -- 20 Temmuz 2008; 1:37:22 >
m51 ailesi; bende sizin araniza yakinda katilacam insallah.ramle ilgili sorularim var ben bilgisayari alinca rami 4gig yapmayi dusunuyorum sizce bu 4 yaptigima degecek kadar performans artirirmi?birde herhalde ramleri 2x1 gb ben bu ramlari bilgisayarciya verip 2x2 alsam ne kadara mal olur bir bilginiz varmi ve bu islem garanti kapsami disinda birakiyormu?
inş. katılırsın aramıza. fakat bu ürünle bu konunun pek bir ilgisi yok gibi geldi bana, istersen dvd rw diye bir bölüm vardır forumda oraya yazabilirsin. çünkü bizim bu sayfada sadece m51 hakkında bilgiler paylaşıyoruz. yanlış anlaşılmasın, ama öyle. ( ürünün m51 le alakası varsa yazımı dikkate almayın )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keek -- 20 Temmuz 2008; 11:22:15 >
Ya arkadaslar ben kendime ait bi kullanıcı alanı yaptım orda resimlerim wardi onlarida asus security programiyla sifreledim sonra acmaya calisinca su cıkıyor