golddaki fiyat nasıl 1900 ordan alısveris yapan oldumu nasıl bir yerdirr..
Ben m51sn mi Altunizade golddan aldım,kurulum yapıldıktan sonra ilk iş ölü piksel testi yapmak oldu.İki tane çıktı,geri iade alıp yenisini verdiler.Hoş ondada tuş takımında problem çıktı ama o sorunuda kendim çözdüm.Şu an bir problem yok.Fiyatı normal,almadan önce Kadıköyde de araştırdım,aşağı yukarı aynı fiyatlar.Burasını tercih etmemdeki sebep birkaç yer bana kapalı kutu veririz sorun çıkarsa servise yönlendiririz deyiverdiler.Birde bonusa 10 taksit olması.Kutusu orjinal ambalajında,bir anormallik görmedim.
ölü piksel testini nasıl yapıyoruz gelsin bende yapayım bari hocam.
İnternetten dead pixel buddy programını indirip basit bir şekilde yapabilirsin.
arkadaşlar bugün itibariyle bende aranıza katılmış bulunmaktayım ancak bi sorum olacak laptopta masaüstünde ekranın tam ortasında küçük beyaz renkli bi kare var simgeleri üzerine sürükleyip bıraksam da arkaplanı deiştirsem de kaybolmuyor ancak resim açınca yada iexplorer açılınca kare kayboluyor önemli bir şey değildir heralde ama aklıma takıldı
Ölü piksel yada hatalı bi piksel olabilir.
Hayılısı olsun. güle güle kullan.
Piksel test programları ile test et istersen.
sorun kalmadı yaw aç kapa yapınca düzeldi teşekkürler...
Arkadaşlar acaba forumda m51sn kullanan kaç kişi var baya bir olduk bunu sayabilmek birazda nasıl kullanıldığı hakkında veri almak için ufak bir form hazırladım http://www.pamek.net/m51 buradan bilgilerinizi girin bakalım kim bu cihazı nasıl kullanıyormuş hem yeni alacak arkadaşlarada fikir verir çok üzerinde uğraşmadan yaptım eğer tutarsa biraz daha süsler güvenli hale getirir ve istekler doğrultusunda ek birşeyler ekliyebilirim http://www.pamek.net/m51 bakalım bakalım kaç kişiyiz donanımhaberden m51 kullanan
arkadaşlar bi yardım bu ürünü nerden almalıyım internet üzerinden exa yada nova dan alabilirim amaölü pixel sorunu çıkar diye korkuyorum istanbula gidicem orda alabileceğim iyi bir yer söylermisiniz
weblebi .com da baya uygun gibi ordan almayı düşünüyorum M51 imi sizce güvenilir bi yer mi? bide böyle netten alışveriş yaptığında cihazda ölü piksel filan cıkarsa nasıl değiştirceksin ille servise göndereceksin???
arkadaşlar bilgisayardan çok şükür memnunum oyunlarda da kasılma felan yok ama harddisk hakkında bi sorum var benim bilgisayar cd den bilgisayara veya c: diskinden d: diskine kopyalama yaparken kopyalama hızı 1-2mb/sn. kafayı yicem böyle hızmı olur bir dvd yi 20 dkka biilgisayara kopyalıyor format attıktan sonrada aynı şekilde kopyalama hızı yavaştı şimdiye kadar görebildiğim maksimum hız 6mb/sn. Sorun nedir neden bu kadar yavaş kopyalama yapıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadhin -- 18 Temmuz 2008; 12:31:24 >
arkadaşlar internet üzerinden hangi siteden almamı önerirsiniz şuan exa da nova da var fiyat uygun bi arkadaştan duydun tamir yapılmış yada vitrinde kullanılmış ürünleri gönderiyolar falan kafama takıldı internet üzerinden alan arkadaşlar bi yorum yazabilirmisiniz
evet arkadaşlar şu an m51sn weblebi.com da en ucuz fiyat yalnız world ve bonus card sahiplerine World Card Özel İndirimli 12 Taksit Fiyatı: 1.816,02 YTL Bonus Card Özel İndirimli 10 Taksit Fiyatı: 1.816,02 YTL Kredi Kartı Tek Çekim Fiyatı: 1.715,13 YTL
ama ne kadar güvenli onu bilemiyorum birde ön sipariş diyor herhalde stoklarında yok ama 23 temmuzda gelecek herhalde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorro14 -- 18 Temmuz 2008; 16:38:22 >