Merhaba M51SN almayı düşünüyorum ama kafama takılan 2 konu var 1.Amd Puma ve İntelin Centrino 2 işlemcili notebooklarını beklemem daha mantıklı olurmu.Bu sistemlerin yaygınlaşması ve alınabilir fiyatlara gelmesi ne kadar zaman alır.Ve ciddi bir performans artışı sağlarlarmı? 2.Laptopu Weblebiden almayı düşünüyorum Cardfinansa kampanya yaptığı için.Bu site için pek iyi şeyler okumadım açıkcası.Tereddütlüyüm.Bu konulardaki görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
ben ilk laptopumu weblebiden almıştım 2 günde ulaştı elime, sonra da ram aldım aynı şekilde onda da sorun yaşamadım. bazen stokta olmayan şeyleri stokta varmış gibi gösteriyorlar sipariş verince de gönderemiyorlar doğal olarak, o konuda sorun yaşanıyor
ben de yeni laptop almak istiyorum ama toshiba a300-15d vb ürünleri çok hoşuma gidiyo,ama asusu da duydum şimdi ama asus da 2gb ram var bu hoşuma gitmedi açıkçası,yani 4 gb lık bi ürün almak istiyorum...ne tavsiye edersiniz?
Valla ben suanda feribotla Yalovaya geciyorum m51 ile kablosuz agda baglaniyorum az kaldı birazdan ulasirim insallah bu arada yeni alan arkadas warsa hayırlı olsun
Buyrun arkadaşlar ASUS dizüstünüz için 1280x800 çözünürlüklü 20 tane ASUS logolu duvar kağıdı, özellikle 01 ve 02 numaralı resimlere göz atmanız önerilir.
bence artık konuşacak birşey kalmadı bilgisayar çok güzel hiç sorun yaşayan olmadı (bir kişi kapağın menteşesini kırmıştı sadece) neler yapıldı * 64 bit ve 32 bit vista ve xp kurulup denendi * test programlarından anlının akıyla çıktı * overclock yapıldı güzel sonuçlar elde edildi *ddr 800 ram oc de güzel işler becerdi * piyasada oynayamacağı oyun yok *klavyesi çok beğenildi *smart login (yüz tanıma ile giriş) olayına bitildi *parmak izi olayının çalıştırılması anlatıldı *4 gb ram le 64 bitde kullanıldı *ve daha aklıma gelmeyenler
bence artık konuşacak birşey kalmadı bilgisayar çok güzel hiç sorun yaşayan olmadı (bir kişi kapağın menteşesini kırmıştı sadece) neler yapıldı * 64 bit ve 32 bit vista ve xp kurulup denendi * test programlarından anlının akıyla çıktı * overclock yapıldı güzel sonuçlar elde edildi *ddr 800 ram oc de güzel işler becerdi * piyasada oynayamacağı oyun yok *klavyesi çok beğenildi *smart login (yüz tanıma ile giriş) olayına bitildi *parmak izi olayının çalıştırılması anlatıldı *4 gb ram le 64 bitde kullanıldı *ve daha aklıma gelmeyenler
Hocam super anlatmissin ya kendimi t.v izler gibi hissettim