Asus m51 alıcıları: burcink--dodiko--ogundmr--UzkaneR--rok54--Hozerr--celal5--Leite--AttilaTheHun--kusmiç--piskotilki--cankayac----secher--aroner--bariis--antdzc--musty®--Zafers71--Satelit--ekinoxhan--MAS207--haycep--C3nK35--yurtik--slapert--1337-Killa--megaman01
İlginç şekilde bu olmayınca ATKOSD2 de çalışmıyor. Zaten onun ayrı bir problemi de kursanız bile kendisini autorun'a atmadığı için ATK_Hotkey tuşlara basınca klasik görünümde (ekranın sol üst köşesinde) gösteriyor yapılan işlemi. Vistadaki gibi ekranın ortasında fiyakalı animasyon şeklinde istiyorsanız
"D:\Program Files\ATKOSD2\ATKOSD2.exe"
programının kısayolunu başlat->tüm programlar->başlangıç bölümüne ekleyin.. işlem tamamdır.
en son teknosa da bi kampanya var diye duydum bi bak istersen
sitesinde bişey göremedim bu konuda bi bilginiz varsa paylaşır mısınız?
Asus m51 alıcıları: burcink--dodiko--ogundmr--UzkaneR--rok54--Hozerr--celal5--Leite--AttilaTheHun--kusmiç--piskotilki--cankayac----secher--aroner--bariis--antdzc--musty®--Zafers71--Satelit--ekinoxhan--MAS207--haycep--C3nK35--yurtik--slapert--1337-Killa--megaman01
İlginç şekilde bu olmayınca ATKOSD2 de çalışmıyor. Zaten onun ayrı bir problemi de kursanız bile kendisini autorun'a atmadığı için ATK_Hotkey tuşlara basınca klasik görünümde (ekranın sol üst köşesinde) gösteriyor yapılan işlemi. Vistadaki gibi ekranın ortasında fiyakalı animasyon şeklinde istiyorsanız
"D:\Program Files\ATKOSD2\ATKOSD2.exe"
programının kısayolunu başlat->tüm programlar->başlangıç bölümüne ekleyin.. işlem tamamdır.
__root__
Hocam başlangıca attığımızda aynen vistada olduğu gibi mi görünüyor?
Birde xp driverleri içinde fingerprint+smartlogon falanda yok...
HOcam senı cıdden tebrık edıyorum arastırdın zaman harcadın emek verdın ve bunları bızlede paylastın gercekten tebrık ederım.
Sağol
Gerçi bana aldığımın 3. gününde biraz sıkıntı yaratsa da neyse ki halloldu. Cihaz güzel, kendi yaptığımız şeylerden başkalarının da yararlanmasını sağlamak gerekli diye düşünüyorum
Katkılarım elimden geldiğince devam edecek.. ileride linux ve OSX86 (hackintosh) aşamaları var. Fırsat buldukça yaptığım şeyleri paylaşırım..
Hocam başlangıca attığımızda aynen vistada olduğu gibi mi görünüyor?
Birde xp driverleri içinde fingerprint+smartlogon falanda yok...
ATKOSD2.exe programı çalışınca sol üstte görünen klasik mavi dikdörtgen bildirimler aynen vistadaki gibi ekrnan ortasında animasyonlu yani fiyakalı oluyor
Fingerprint 9 numaralı arşivde var .. tümünü indirdiysen zaten çıkması lazım.. tekil paket olarak da şurada mevcut :
Smartlogon (yüztanıma) XP de çalışmıyor diye okumuştum biryerde o yüzde kurmayı denemedim ve sürücü paketi içine de atmadım.. Deneyeyim bir olursa, gönderirim çalışan sürümü..