Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ASUS M51 SERİSİ KULLANICILARI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: ultrasultans
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Asus >> Cevap: ASUS M51 SERİSİ KULLANICILARI Sayfa: <<   < önceki  81 82 [83] 84 85 86 87 88 89 90   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ahmt_frk_asln

3 Temmuz 2008; 19:33:40 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: ahmt_frk_asln

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: FaTaL1Ty_Salih

quote:

bu arada arkadaşlar daha karar veremedim ama sırf bu asus un kasası yüzünden A300 15D'ye yöneleceğim

f8'e ne dersin?
tek problemin derdini DH forumlarında paylaşabileceğin birilerini bulamamak olur.

aga F8 serisi daha sorunlu diorlar bende Toshiba A200-23U var oyunlarda falan gayet memnunum şuan A300-15D nin kasası süper 640 GB lık hdd ,3 gb ram ve HD 3650 kart var (9500 GS ile depişen bir kart HD 3650 ile arasında ahım şahım bir fark yok) tek kötü yani fiyatı ondan M51SN i düşündüm ama onun da kasa kalitesi ii deil galiba :S

sorun derken?

bu arada cevabı birkaç saat sonra ancak verebilirim. 4 aydır kullandığımı hatırlatayım.

Gene aynı kasadan kaynaklanan sorunlar...

kasa görünüm ve tasarım olarak m51'e benziyor ama parçalarının farklı olduğuna eminim. çünkü sayfanın üstündeki resimde bulunan parça benimkinde yok. ayrıca hiç kopacakmış gibi olan parçası yok. ayrıca çok pasif bir forum olsa da f8 forumunda kimsede kayda değer bir sorun görmedim.

t8300@2.8ghz,, 2gb ram@780mhz, 512mb 9500gs@ 575mhz core, 14.1",... 3dmark06 vista:4096, 3d mark 06(O.C.): 5015
...__ASUS F8SN__...
Eski notebook'um:acer 5920g T7700
R`meRt

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

3 Temmuz 2008; 19:35:24 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: maxelll

son fiyat nedir artık biriside cıksın desinki 1600-1700 ytl ye düştü fiyat diye arkadaslar

regaib kandiliniz mübarek olsun...

eyvallah aga seninde mübarek 0lsun.

Hocam sana acıkcası toshıba a300-15d yı tavsıye etmem.Nedenlerı ıse ;
1- 640 gb ıcın 400-500ytl fark cok
2-atı3650 ekran kartından dolayı tavsıye etmem.Bızım m51sn'ye gore ekran kartı hemen hemen aynı puanı alsada oyun performansları cokta ıyı degıl.Pıyasadakı cogu oyunlar nvıdıa kartlarla ıle cok hasırnesır cok ıyı performans verıyor.
3- 2x320 gb hdd var ama raıd ozellıgı yok. hem cıft 320gb hdd koycaksın hemde raıd ozellıgı vermıceksın.Cok buyuk eksıklık.
4- Dırek dıstırubutorden aldıgım bılgıdır.Stoklarında yok bıdaha da getırmıcekler revızyonu cıkacakmıs.Ufak degısılık yanı.Demekkı var bır sorunu.

Son olarakta hocam eger bu toshıba hanı bızım m51sn den 150lıra fazla olsaydı hanı hdd ıcın al derdım emın ol.Hdd degıstırmek yada extarnal kullanmak cok kolay ama ekran kartının degısmesı tam bır muamma.Ekran kartı - hdd + ozellıgınden dolayı 400-500 lıra fark cok dedıgım gıbı 100-150lıra olsa amenna ama suankı fıyatı kabul edılır bır duzey degıl.Bır daha dusunmenı rıca edıyorum senden

Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur.
M. Kemal ATATÜRK
HVAC&Design
ASUS M51SN
SONY VAiO AR41S
ACER 5920G
R`meRt

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

3 Temmuz 2008; 19:38:46 

Arkadaslar buarada benım msn 3gundur bu hatayı verıyor ılgılı forumdada yazdım cevaplayan cıkmadı.Google'da aradım kayde deger seyler bulmadım.,buldugum seylerde care olmadı.Baska msnler acılıyor bu acılmıyor.Nedenını bılen varmı?

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertyeldan -- 3 Temmuz 2008; 19:39:38 >

Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur.
M. Kemal ATATÜRK
HVAC&Design
ASUS M51SN
SONY VAiO AR41S
ACER 5920G
slapert

3 Temmuz 2008; 19:39:23 

bizim makineye 64bit xp yüklemeyi deneyen varmı?

Asus M51SN
Game's & Design Master

R`meRt

Sisteme Gözat

3 Temmuz 2008; 19:41:26 

Ben bos bır anımda sanal bır temız 64bıt xp kurup bazı testler yapacagım.Bekledıgım performansı elde edersem komple formatlayıp, 13temmuzda 64bıt vıstaya gecmeyı dusunuyorum

Edit:Yazım hatası!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertyeldan -- 3 Temmuz 2008; 19:57:27 >

M. Kemal ATATÜRK
HVAC&Design
ASUS M51SN
SONY VAiO AR41S
ACER 5920G
slapert

3 Temmuz 2008; 19:50:30 

quote:

Orjinalden alıntı: mertyeldan

Ben bos bır anımda sanal bır temız 64bıt xp kurup bazı testler yapacagım.Bekledıgım performansı beklersem komple formatlayım 13temmuzda 64bıt vıstaya gecmeyı dusunuyorum

mertcim bizi habersiz bırakma olurmu?bekliyorum

Asus M51SN
Game's & Design Master

FaTaL1Ty_Salih

3 Temmuz 2008; 20:55:03 

quote:

Orjinalden alıntı: mertyeldan

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: maxelll

son fiyat nedir artık biriside cıksın desinki 1600-1700 ytl ye düştü fiyat diye arkadaslar

regaib kandiliniz mübarek olsun...

eyvallah aga seninde mübarek 0lsun.

Hocam sana acıkcası toshıba a300-15d yı tavsıye etmem.Nedenlerı ıse ;
1- 640 gb ıcın 400-500ytl fark cok
2-atı3650 ekran kartından dolayı tavsıye etmem.Bızım m51sn'ye gore ekran kartı hemen hemen aynı puanı alsada oyun performansları cokta ıyı degıl.Pıyasadakı cogu oyunlar nvıdıa kartlarla ıle cok hasırnesır cok ıyı performans verıyor.
3- 2x320 gb hdd var ama raıd ozellıgı yok. hem cıft 320gb hdd koycaksın hemde raıd ozellıgı vermıceksın.Cok buyuk eksıklık.
4- Dırek dıstırubutorden aldıgım bılgıdır.Stoklarında yok bıdaha da getırmıcekler revızyonu cıkacakmıs.Ufak degısılık yanı.Demekkı var bır sorunu.

Son olarakta hocam eger bu toshıba hanı bızım m51sn den 150lıra fazla olsaydı hanı hdd ıcın al derdım emın ol.Hdd degıstırmek yada extarnal kullanmak cok kolay ama ekran kartının degısmesı tam bır muamma.Ekran kartı - hdd + ozellıgınden dolayı 400-500 lıra fark cok dedıgım gıbı 100-150lıra olsa amenna ama suankı fıyatı kabul edılır bır duzey degıl.Bır daha dusunmenı rıca edıyorum senden

mert aga aldıracan bu aleti sonunda o olacak Yorum için saol

Geçen hafta Teknosada Toshiba A300-15D modelini inceleme fırsatım oldu ama orda M51SN yoktu kasası müthiş a300 ün siyah renkli ve çok şık... ertesi günde Vatanda M51SN i inceledim bu seferde orda A300-15D yoktu ama dier A300 notebooklar vardı şimdi bir bakışta A300 e baktığınızda tasarımdan dolayı Asus un çok çok önünde bide A300 ü görünce M51 e bakası gelmior insanın benim şahsi kanaatim yani Asus un tasarımı oldukça geride dikkat çeken sadece ekranın arka tarafı
Özelliklere gelince her ikisininde işlemcisi aynı T9300 dikkat çeken RAM,HDD ve ekran kartı ram den başlayacak olursak A300-15D de 3 GB kullanılmış yani ideal şuan için oyunlarda falan M51SN de 2 gb şimdi asıl önemli konu vatan ve teknosadaki yetkililere ram yükseltme hakkında soru sorduğumda eğer taktığımız ramlerden sonra üründe problem olursa ürünün garantisinin zora gireceğinden bahsettiler geçen sene aralık ayında arkadaşın başına böyle bişi gelmişti eski ramleri kullanmak zorunda kaldı HP Paviliondu Notebooku Toshibada 3 gb ram kendiliğinden gelior Asusda 2X1 GB ram varmış 2 gb ram elinizde kalacak anlaşılan ilerde RAM yükseltecekleri düşünmemiş burada Asus Toshibada dier önemli unsur 640 GB lık hdd benim gibi geniş bir arşive sahip olanların arşivini yanında taşımaları için gerçekten büyük bir kapasite
Son olarak ekran kartı;belki çoğu kişi HD 3650 yi 9500 GS den yada 9500 GS yi HD 3650 den çok ii sanıp bu notebooklar arasında seçim yapmış olabilir ancaak FUTUREMAK GİBİ TEST SONUÇLARINDA HANGİSİ HANGİSİNİ GEÇMİŞ BİLMİORM AMA BU İKİ KART BİRBİRİYLE DENKTİR ikisi birbiriyle depişior diyebiliriz...kısacası ne 9500 GSnin HD 3650den nede HD 3650 nin 9500 GS den 0yunlarda vs aşağı kalır yanı Y0K!!!Mimariye bakacak olursak HD 3650 55 NanoMetre,DirectX 10.1 ve Shader Model 4.1 desteklior 9500 GS 65 NanoMetre ,DirectX 10 Shader Model 4.0 destekliyor.Biliyorum diyeceksiniz DirectX 10.1 li oyun yok şuan piyasada (Assasin's Creed DirectX 10.1 Desteklediğini Biliyoruz) ama ileriyi düşünmek lazım...

Hepinizin ve Tüm Müslüman Aleminin Regaip Kandili Mübarek 0lsun HayırLı AkşamLar....

saxi_saxi

Sisteme Gözat

3 Temmuz 2008; 21:14:44 

Asusun kasası benim kannatimce en güzeli şu an için.

Ben casper + asus + dell + siemens + toshiba laptop kullanmış bir insan olarak tercih edeceğim ilk marka asustur.

Asus toshiba ve dell genel olarak kullanıcılarını memnun bırakan markalar.

Ancak o kadar laptopun içinde kasası karizması en çok hoşuma giden bu asus m51 sn 250dv.

Bu arada son test ettiğim oyunlar;

Test drive unlimited : 1280 800 be max. detaylarda ve AA 4X te çok akıcı

Bioshock : 1280 800 max. detaylar aynı şekilde çok akıcı.

Sega rally revo : Max. çöznürlük ve max. detay çok akıcı olarak oynadım.

Asus M51SN
Game's & Design Master

cavit63

3 Temmuz 2008; 21:58:28 

arkadaşlar ekran kartı onboard 5+1 destekliyormu 5+1 bagladıgımızda dijital çıkışımı (hd)devreye almamız lazım.ilk aldıgımda yegenin 5+1.ine baglamıştım sadece sanki stero ses gibi geldi bana baglayan arkadaşlar varsa bilgi verirlerse ona göre 5+1 sistem alıcam.saygılar

R`meRt

Sisteme Gözat

3 Temmuz 2008; 21:59:25 

quote:

mert aga aldıracan bu aleti sonunda o olacak