arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için saolun ben servisle konuştum arızanın tespiti sonucunda rapor vericeklermiş ve aldığım yere o raporla gidince değişimi yapıcaklarmış aldığım yerdende bu cevabı aldım yalnız size sorucagım çamlıcadaki servisin adresini tarif edermisiniz şimdiden teşekkürler.
cevizlabağ ya da mecidiyeköyden 522 nolu halk otobüsüne binersen önünden geçiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: oguzselbesoglu
arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için saolun ben servisle konuştum arızanın tespiti sonucunda rapor vericeklermiş ve aldığım yere o raporla gidince değişimi yapıcaklarmış aldığım yerdende bu cevabı aldım yalnız size sorucagım çamlıcadaki servisin adresini tarif edermisiniz şimdiden teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notebookgentr -- 13 Temmuz 2008; 8:37:36 >
arkadaşlar size xp yükleyin diye bağırmamın sebebi: aşağıdakiler yabancı bir siteden alıntı ve m51'e ait. 1.66 ghz, 3gb ram tek farkı. aşağıda vista ve xp'de aldığı skorlar var. hic birinde OC yok. 3600 küsür olan vista tabiki.
Sevgili arkadaşlar başlığı en başından sonuna kadar okudum ve sizleri tebrik ediyorum.
Ben aslın da x52 olan modeli almayı düşünürken bir de baktım ki bir arkadaş m50 m51 diye modellerden bahsetmiş forumlarda ben de bir bakayım dedim ve fiyatı nedeniyle m51 almaya karar verdim neredeyse.
x52 de m51'den farklı olarak +1gb daha fazla ram var(x52) ati hd2600 512 mb(x52) ekran kartı yerine nvidia 9500m 512 mb.(m51) var parmak izi okuyucusu yok.(x52)
bunların yanında Robson memory yada vista boost diye bir özellik okudum bazı makinelerde. Anlağım kadarıyla intelin Santa Rosa isimli işlemcilerinde flash belleklerin bir kısmına vista en çok ihtiyaç duyduğu dosyaları atıyor ve flash belleklerden bu dosyaları kullanıyor. flash belleklerin hdd'lere göre daha hızlı olduğu düşünülürse yaklaşık %20 orannda hız artışı olabileceği söyleniyor.
m51 yada x52 modellerinin bu özelliği destekleyip desteklemediği konusunda bilgisi olan var mı ? iki modelde de FireWire yok mu? yeni fark ettim de..
slm herkese bende asus m51 modelini yeni aldım anacak kardeşime yolladım oda pc işinden çok anlamıo açılışta bi kaç hata verio dio kendisinin ingilizceside çok ii oln,madığı bende şehirdışında olduğum için bi kaç sorum olcak pc nin driverları yüklü oluyor dimi ilk alındığında verdiği hatalar parmaz iz olabilirmi bide acaba wireless açılmıo dio biliorum çok saçma oldu ama cvplarsanız sevibnirim
slm herkese bende asus m51 modelini yeni aldım anacak kardeşime yolladım oda pc işinden çok anlamıo açılışta bi kaç hata verio dio kendisinin ingilizceside çok ii oln,madığı bende şehirdışında olduğum için bi kaç sorum olcak pc nin driverları yüklü oluyor dimi ilk alındığında verdiği hatalar parmaz iz olabilirmi bide acaba wireless açılmıo dio biliorum çok saçma oldu ama cvplarsanız sevibnirim
acılısta hata vermemesı azım buyuk ıhtımalle parmak ızındendır keske ıngılızcesını yazsanda yardımcı olabılsek suruculerı herseyı hazır yuklu gelıyor vıreles ıcınde on tarafta bı acma kapama dugmesı var o kapalı oalbılır bı de program var sag alt kosede cıkan mavı logolu hem bluetoothu hemde vırelessı acan
Bu laptopu biraz daha makul bir fiyata bulabileceğim bir yer tavisye edebilecek biri var mı?
İzmirde oturuyorum ama yer farketmez. İnternetten de sipariş verebilirim.
Şimdiden teşekkürler....
Ben epeydir bakıyorum en uygun pcdepo'da buldum.
Fiyatı 1615$+KDV
ama bugün dolar yükseldi. Almayı biraz ertelemek durumunda kaldım. Keza Site dolar kurunu neredeyse 1,30 dan hesaplıyor. geçen hafta cuma 1,22 den hesaplıyordu 2340 ytl idi fiyatı ama bu hafta 2,429 ytl.
Bu laptopu biraz daha makul bir fiyata bulabileceğim bir yer tavisye edebilecek biri var mı?
İzmirde oturuyorum ama yer farketmez. İnternetten de sipariş verebilirim.
Şimdiden teşekkürler....
Ben epeydir bakıyorum en uygun pcdepo'da buldum.
Fiyatı 1615$+KDV
ama bugün dolar yükseldi. Almayı biraz ertelemek durumunda kaldım. Keza Site dolar kurunu neredeyse 1,30 dan hesaplıyor. geçen hafta cuma 1,22 den hesaplıyordu 2340 ytl idi fiyatı ama bu hafta 2,429 ytl.
Haklısın. Şuan bende beklemedeyim. Biraz daha fiyatı ucuzlyacaktır eminim.
Bu arada arkadaşlar bu m51'in xp driverları ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı?
F8 forumunda yazdığım cevap:
quote:
Orjinalden alıntı: ahmt_frk_asln
quote:
Orjinalden alıntı: mtn1905
Hayorlı olsun arkadaşım XP driverlarını nerden buldun?
quote:
Orjinalden alıntı: ahmt_frk_asln
işte xp skorum
ses driveri için eski notebook'um olan acer'in driverlarını kullandım. siz de yeni olan başka bir bilgisayarın ses kartı Realtek ise sürücülerini kullanabilirsiniz. tabi yüklerken şahsi yetenelkerinizi kullanmanız lazım.
diğer işime yarayacak sürücüleri başka bir asus kullanan arkadaştan aldım. size tavsiyem bırakın xp, xp olarak kalsın. yüz tarama, parmak izi vesayre bunlarla hiç uğraşmayın. lazımsa vista'ya girer kullanırsınız.