Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ASUS M51 SERİSİ KULLANICILARI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Asus >> Cevap: ASUS M51 SERİSİ KULLANICILARI Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
atleticos

19 Şubat 2008; 0:54:04 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

İsteyen arkadaşlar için makinaya hiç bir işlem yapmadan aldığım vista puanları;

Buda yaklaşık 3-4 saatlik bir cihaza program yükleme,güncelleme ve kurcalamadan sonraki sıcaklık değerleri;Ayrıca belirteyimki cihaz paviliona göre oldukça sessiz,fan sesi hiç rahatsız etmiyor,harddiskden falan gelen hiçbir sese rastlamadım,dvd romun sesi normal seviyede...

atleticos

19 Şubat 2008; 0:58:50 

quote:

Orjinalden alıntı: gio
arkadaşım hayırlı olsun,yalnız exa nın sayfasında fiyatı 2500 ytl olarak görünüyo.senin tanıdık filanmı yoksa pazarlıkla mı o fiyata düştüler?
bide zahmet olmazsa vista puanları, cihazın ısınma ve fan sesiyle ilgili bilgi verebilirmisin..

Dostum Cardfinansa özel fiyat 2350/12 taksit.Diğer kartlara senin dediğin fiyat geçerli.Yani herhangi bir tanıdık falan yok...

gio

19 Şubat 2008; 1:07:17 

bilgiler için çok teşekkürler
yalnız anlamadığım bişey var, sony vaio fz 21m 8400 gt ile windows aero dan 5,9 3b iş ve oyun performansından 5,2 alıyo! garip bi durum değil mi sizce de???

atleticos

19 Şubat 2008; 1:18:19 

Arkadaşım bende vista işletim sistemini ilk defa bu akşam kullandım,daha önceki notebook ve işyerinde kullandığım masaüstünde xp yüklüydü.Ayrıca bu vista puanının daha tam anlamıyla ne işe yaradığınıda bilmiyorum,yap dediniz yaptım Başka bir markanın konu başlığındada görmüştüm,aynı model makinalarda farklı vista puanları çıkıyordu ve birde ilk keresinde 4,7 çıkan vista puanı güncellemeleri yaptıktan sonra ve bazı düzenlemelerden sonra 5,3 e çıktığını yazmıştı bir arkadaş.Bu yüzden bu vista puanı denen şeyin ne kadar sağlıklı olduğunu bilmiyorum.Bence 3D Mark puanlarının daha sağlıklı olacağını düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atleticos -- 19 Şubat 2008; 1:19:25 >

gio

19 Şubat 2008; 1:35:32 

quote:

Orjinalden alıntı: atleticos

Arkadaşım bende vista işletim sistemini ilk defa bu akşam kullandım,daha önceki notebook ve işyerinde kullandığım masaüstünde xp yüklüydü.Ayrıca bu vista puanının daha tam anlamıyla ne işe yaradığınıda bilmiyorum,yap dediniz yaptım Başka bir markanın konu başlığındada görmüştüm,aynı model makinalarda farklı vista puanları çıkıyordu ve birde ilk keresinde 4,7 çıkan vista puanı güncellemeleri yaptıktan sonra ve bazı düzenlemelerden sonra 5,3 e çıktığını yazmıştı bir arkadaş.Bu yüzden bu vista puanı denen şeyin ne kadar sağlıklı olduğunu bilmiyorum.Bence 3D Mark puanlarının daha sağlıklı olacağını düşünüyorum...

ya bende çok anlamadığım için soruyorum zaten,belki bi anlayan yardımcı olur diye

linksir

19 Şubat 2008; 14:48:05 

sanki biraz toshiba havası var :)

Dell XPS 1330 - A93P3
Dell XPS1330 Kullanıcıları
Curimo

19 Şubat 2008; 17:28:05 

quote:

Evet arkadaşlar bir muammaya dönen M51SN nin fotoları bunlar.Biraz kalitesiz oldu ama eldeki imkanlarla şimdilik ancak bu kadar.
Cihaz için ilk izlenimlerim oldukça şık bir tasarıma sahip olduğu,daha önce Hp Pavilion iade eden biri olarak Pavilionların tasarımına oldukça benziyor.Dış kapak aynı pavilionların dış kapağına benziyor,parlak piyano desen eksi tarafı çok el izi bırakıyor üzerinde.Klavye numerik tuşlar olmasına rağmen oldukça iyi yerleştirilmiş,yani bir sıkışıklık falan hissedilmiyor.Ekran gözü yormuyor,parlaklığı iyi ayarlanmış.Ses kullandığım paviliona göre itiraf etmeliyimki daha az çıkıyor,ses kalitesi ortanın üzerinde.Ama bir notebook danda fazla birşey beklemek yersiz olur herhalde.Şimdilik ilk izlenimler bunlar,sorularınıza cevap vermeye çalışırım...

Yav ekranın üzerindeki filmi ve onları tutan bantları sökmeden çekmişim fotoları,şimdi farkettim bende..

Sağol yaa tipi hakkaten çok hoşuma gitti,süpermiş.Piano black görüntü olarak hakkaten çok güzel ama işte bi de o parmak izi olayı olmasa...Haftaya alıcam ama sayenizde yerimde duramıyorum şimdiden Allah'ım gelsin Crysisler,Cod 4'ler...

I amar prestar aen, han mathon ne nen, han mathon ne chae a han noston ned \'wilith.
arslanserc

Sisteme Gözat

19 Şubat 2008; 17:44:39 

Crysis i full kalite oynayabileceğini zannediyosan yanılıyosun shade quality mediumdan yukarı çıkartamıyosun oyunun görüntü kalitesinde en önemli etkendir ayrıca oyun oynarken pili 40-50 dakkada bitiyor
quote:

Orjinalden alıntı: Curimo

quote:

Evet arkadaşlar bir muammaya dönen M51SN nin fotoları bunlar.Biraz kalitesiz oldu ama eldeki imkanlarla şimdilik ancak bu kadar.
Cihaz için ilk izlenimlerim oldukça şık bir tasarıma sahip olduğu,daha önce Hp Pavilion iade eden biri olarak Pavilionların tasarımına oldukça benziyor.Dış kapak aynı pavilionların dış kapağına benziyor,parlak piyano desen eksi tarafı çok el izi bırakıyor üzerinde.Klavye numerik tuşlar olmasına rağmen oldukça iyi yerleştirilmiş,yani bir sıkışıklık falan hissedilmiyor.Ekran gözü yormuyor,parlaklığı iyi ayarlanmış.Ses kullandığım paviliona göre itiraf etmeliyimki daha az çıkıyor,ses kalitesi ortanın üzerinde.Ama bir notebook danda fazla birşey beklemek yersiz olur herhalde.Şimdilik ilk izlenimler bunlar,sorularınıza cevap vermeye çalışırım...

Yav ekranın üzerindeki filmi ve onları tutan bantları sökmeden çekmişim fotoları,şimdi farkettim bende..

Sağol yaa tipi hakkaten çok hoşuma gitti,süpermiş.Piano black görüntü olarak hakkaten çok güzel ama işte bi de o parmak izi olayı olmasa...Haftaya alıcam ama sayenizde yerimde duramıyorum şimdiden Allah'ım gelsin Crysisler,Cod 4'ler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslanserc -- 19 Şubat 2008; 17:45:27 >

OTTO VON BISMARCK

19 Şubat 2008; 20:56:24 

Şimdi bu ürünü kullanıp da T7700 veya T7500 işlemcili ve 8600M GS veya 8600M GT ekran kartlı bir laptopla kıyaslamasını yapabilecek bir arkadaş var mı?

2) ACER 4315 : Intel Celeron®M 540 1.86 Ghz * 14.1" WXGA CrystalBrite LCD 1280x800 * Intel® GMA X3100 Maks. 358MB * HI-LEVEL 2 GB (1+1) DDR2-533 PC4200 RAM * 80GB WD SATA HDD
AIR TIES RT-102 * PHILIPS SNB5600 * PHILIPS 400 GB 3.5" HDD * CANON S5 IS
Curimo

20 Şubat 2008; 0:57:24 

quote:

Orjinalden alıntı: arslanserc

Crysis i full kalite oynayabileceğini zannediyosan yanılıyosun shade quality mediumdan yukarı çıkartamıyosun oyunun görüntü kalitesinde en önemli etkendir ayrıca oyun oynarken pili 40-50 dakkada bitiyor

Zaten o kadar yüksekte gözüm yok;Crysis'i full ayarlarda oynama imkanını kim kaybetmiş de ben bulucam?
Bence bi laptopta Crysis gibi bi oyunun mediumda oynanabilmesi bile çok harika bişey;resmen laptoplar için devir değişiyo.Neyse,alanlara yeniden hayırlı olsun.

I amar prestar aen, han mathon ne nen, han mathon ne chae a han noston ned \'wilith.
iceman76

20 Şubat 2008; 1:12:42