ASUSUN BU YENİ CANAVARINA SAHİP OLAN VEYA OLMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BURADA. TAVSİYELERİ, YORUMLARI, İSTEKLERİ, ŞİKAYETLERİ, ARIZALARI(olmaması dileğiyle) PAYLAŞIMCI GENÇLİKLE PAYLAŞ.
HADİ PERFORMANS AVCILARI...
ASUS M51 SERIES ROCK SOLID HEART TOUCHING
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mechworm -- 14 Şubat 2008; 1:13:26 >
ARKADAŞLAR BU MODELLE İLGİLİ HERŞEYİ BURADA PAYLAŞALIM. DAHA PİYASAYA HENÜZ GİREN BİR MODEL, ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA FİKİRLERİMİZİ SÖYLEYELİM. SADECE FORUMU OKUYUP GEÇMEYELİM LÜTFEN. 12AY TAKSİTLE 2480 YTL'YE ALDIM. 130YTLSİNİ BOŞU BOŞUNA VADE FARKINA VERMİŞ OLDUM YANİ PEŞİN 2350YTL CİVARI. (UZULMEYIN CARD FİNANSA VADE FARKI YOK 12 AYA KADAR.) BEN DAHA BUGUN ALDIM ASUSUMU, M51SN MODELİNDEN. DAHA HAŞIR NEŞİR OLAMADIM TAM. YARIN OKULA GİTCEM HAZIRLIK YAPMAM LAZIM ONUN İÇİN PEK YARARLI BİLGİLER VEREMEYECEĞİM ŞİMDİLİK. --KASASI FORUMDAKİ RESİMLERDEN FARKLI AMA GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL. --DIŞ KAPAĞI AŞIRI PARLAK BİR SİYAH (bu yüzden çok fazla parmak izi oluyo) AMA GICIR GICIR PARLIYO HOŞ OLMUŞ. --KLAVYE FORUMDAKİ RESİMLER GİBİ NUMERİK TUŞLARI İÇERİYO VE NE MUTLUKİ TUŞLAR BİRBİRİNE GİRMEMİŞ. YANİ "ENTER" , "BACKSPACE " VB. TUŞLAR NORMAL BOYUTLARINDA. MSI'NINKİLER GİBİ KÜÇÜCÜK DEĞİLLER. AYRICA TUŞLAR KLAVYEDEN YANA TAŞTI TAŞACAK GİBİ DURMUYOR.MSI'DA BOYLE. HALA ANLAMADIM ASUS NASIL SIĞDIRMIŞ 15.4 İNÇE TUŞLARI BÖYLE UFALTMADAN. ----KARDEŞİMİN F3 SERİSİNDEN BİR ASUSU VAR. ONUN WIRELESS HİÇ ÇEKMEDİĞİ YERDE(bizim evin salonu:D) BENİMKİ ŞAK DİYE İNDİRİYO SAYFALARI. --ŞU AN İÇİN BİR SORUN YOK. DAHA 1 SAAT KULLANDIM BİLGİSAYARI :d --EN KISA ZAMANDA CRYSİS YUKLEYİP PERFORMANSI YAZACAĞIM. --ŞİMDİLİK BU KADAR BİLGİSAYAR DONANIM BİLGİLERİ VS. YARIN YAZARM YATMAM LAZIM.
Arkadaşım hayırlı olsun canavarın,bu arada detaylı incelemelerini bekliyoruz dört gözle.Almayı düşünenlere bir ışık olacaksın... Birde forumdaki resimden farklı demişsin,bir kaç resim koyabilirsen seviniriz.Ayrıca fazla olacak ama nerden aldığınıda yazarsan süper olacak...
arkadaslar yaklasık 4 aydır dizüstü inceliyorum ve kafamdan bi cok model gectı en son dell xps 1530a karar vermıstım kı ıcımde bı uhte vardı asusun nvdıa ekran kartlı modelı olsa dıye tam sıparıs verecegım gun asusun bu modelını gordum ve bu hafta ıcı almaya karar verdım ankarada oldugum ıcın buyuk ıhtımalle novadan alacagım artık kaca olur bılmem :D umarım asus bır kez daha benı sevındırır ve eskı bılgısayarım gıbı saglam gibi dızustum olur alır almaz bu kulube uye olup goruslerımı yazacagım hepınıze kolay gelsın
Asus firmasının sitesinde OTOTURK resimlediği şekilde bir notebook gözükmemekte bu seride acaba sizin göstermiş olduğunuz resimdeki notebookun modeli nedir ?
ARKADAŞLAR BU MODELLE İLGİLİ HERŞEYİ BURADA PAYLAŞALIM. DAHA PİYASAYA HENÜZ GİREN BİR MODEL, ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA FİKİRLERİMİZİ SÖYLEYELİM. SADECE FORUMU OKUYUP GEÇMEYELİM LÜTFEN. 12AY TAKSİTLE 2480 YTL'YE ALDIM. 130YTLSİNİ BOŞU BOŞUNA VADE FARKINA VERMİŞ OLDUM YANİ PEŞİN 2350YTL CİVARI. (UZULMEYIN CARD FİNANSA VADE FARKI YOK 12 AYA KADAR.) BEN DAHA BUGUN ALDIM ASUSUMU, M51SN MODELİNDEN. DAHA HAŞIR NEŞİR OLAMADIM TAM. YARIN OKULA GİTCEM HAZIRLIK YAPMAM LAZIM ONUN İÇİN PEK YARARLI BİLGİLER VEREMEYECEĞİM ŞİMDİLİK. --KASASI FORUMDAKİ RESİMLERDEN FARKLI AMA GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL. --DIŞ KAPAĞI AŞIRI PARLAK BİR SİYAH (bu yüzden çok fazla parmak izi oluyo) AMA GICIR GICIR PARLIYO HOŞ OLMUŞ. --KLAVYE FORUMDAKİ RESİMLER GİBİ NUMERİK TUŞLARI İÇERİYO VE NE MUTLUKİ TUŞLAR BİRBİRİNE GİRMEMİŞ. YANİ "ENTER" , "BACKSPACE " VB. TUŞLAR NORMAL BOYUTLARINDA. MSI'NINKİLER GİBİ KÜÇÜCÜK DEĞİLLER. AYRICA TUŞLAR KLAVYEDEN YANA TAŞTI TAŞACAK GİBİ DURMUYOR.MSI'DA BOYLE. HALA ANLAMADIM ASUS NASIL SIĞDIRMIŞ 15.4 İNÇE TUŞLARI BÖYLE UFALTMADAN. ----KARDEŞİMİN F3 SERİSİNDEN BİR ASUSU VAR. ONUN WIRELESS HİÇ ÇEKMEDİĞİ YERDE(bizim evin salonu:D) BENİMKİ ŞAK DİYE İNDİRİYO SAYFALARI. --ŞU AN İÇİN BİR SORUN YOK. DAHA 1 SAAT KULLANDIM BİLGİSAYARI :d --EN KISA ZAMANDA CRYSİS YUKLEYİP PERFORMANSI YAZACAĞIM. --ŞİMDİLİK BU KADAR BİLGİSAYAR DONANIM BİLGİLERİ VS. YARIN YAZARM YATMAM LAZIM.
Hayırlı olsun sevindim senin adına,ben de alıcam 2 hafta sonra.Bu başlığın açmanız da çok iyi olmuş,zamanı gelmişti .Evet resimlerini koyabilirsen seviniriz,bir de bi kaç sorum olucak; 1.Klavyede ses açma kapama tuşu var mı? 2.Ses kalitesi nasıl,cızırtı falan yapıyo mu? 3.Fan ses yapıyor mu? 4.Harddiskten tuhaf sesler geliyor mu? 5.Son olarak da oyun falan oynarsan,performansı nasıl?
Hayırlı olsun sevindim senin adına,ben de alıcam 2 hafta sonra.Bu başlığın açmanız da çok iyi olmuş,zamanı gelmişti .Evet resimlerini koyabilirsen seviniriz,bir de bi kaç sorum olucak; 1.Klavyede ses açma kapama tuşu var mı? 2.Ses kalitesi nasıl,cızırtı falan yapıyo mu? 3.Fan ses yapıyor mu? 4.Harddiskten tuhaf sesler geliyor mu? 5.Son olarak da oyun falan oynarsan,performansı nasıl?
Arkadaşlar ben bu notebooktan önce dell xps 1530 almıştım anacak onu iade ederek bu notebooku aldım. Esasında kafamda almayı düşündüğüm iki notebook vardı acer 5920 T7700 olan modeli veya dell xps 1530 idi. Acer bulamadığım için dell almıştım. ancak wireless te draft n özelliği olmadığı için iade ettim. Tam Acer dediğim modeli araştırırken eksen bilgisayarda bu notebook gördüm. ve gözümü kararttım ve aldım. Nedeni ise bir kaç özelliğinin acer ve dell xps 1530 dan daha yeni teknoloji olması. işlemcisi ve ekran kartı. neyse bundan sonra notebookun ile ilgili izlenimlerimi arkadaşın sorduğu sorulara cevap vererek devam edeyim. cevaplarım bu iki modeli kıyaslıyarak olacaktır.
1 - evet klavyede ses açma ve kapama düğmesi var. FN tuşu ile yapabilirsin0 2 - ses kalitesi olarak dell xps 1530 ses kaliteisnin daha iyi diyebilirim her iki notebook da kullanmış biri olarak asus'un sesi fazla çıkmıyor ama cızırtı yok. 3 - fan xps 1530 a göre çok çok az. evet fan çalışırken bile sizi rahatsız etmiyor. 4 - hardiskten hiçbir ses gelmiyor. bu ses dell xps 1530 da bariz bir şekilde vardı. 5 - oyun performansını: cryisii ve nfs pro street oynayarak denedim. pro street full detaylarda oynadım gayet akıcıydı. crysis 1280*800 çöözünürlükte dell xps 1530 a göre çok daha akıcı bir şekilde ve takılmadan oynuyorum. 6 - Kasa tasarımı kesinlikle 1530 dan daha güzel numerik tuşların olması klavye tuşlarını daha küçük veya kullanılmaz yapmamış. ve bence bu numerik tuşların olması bence bir artı. 7 - ısınma problemi yok. yani oyun oynarken elinizin altında birşeyler yanmıyor. 8 - V****isayarı kesinlikle çok yavaşlatıyor umarım en kısa zamanda bu notebookun xp driverları yayınlanırda bizde xp ye geçeriz. 9- Notebookun yanında asusun taşıma çantası çıkyor bence gayat kaliteli bir çanta. bu dellde yoktu. şimdilik aklıma gelenler bunlar. Daha fazla sorunuz olursa elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışırım.
ARKADAŞLAR BU MODELLE İLGİLİ HERŞEYİ BURADA PAYLAŞALIM. DAHA PİYASAYA HENÜZ GİREN BİR MODEL, ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA FİKİRLERİMİZİ SÖYLEYELİM. SADECE FORUMU OKUYUP GEÇMEYELİM LÜTFEN. 12AY TAKSİTLE 2480 YTL'YE ALDIM. 130YTLSİNİ BOŞU BOŞUNA VADE FARKINA VERMİŞ OLDUM YANİ PEŞİN 2350YTL CİVARI. (UZULMEYIN CARD FİNANSA VADE FARKI YOK 12 AYA KADAR.) BEN DAHA BUGUN ALDIM ASUSUMU, M51SN MODELİNDEN. DAHA HAŞIR NEŞİR OLAMADIM TAM. YARIN OKULA GİTCEM HAZIRLIK YAPMAM LAZIM ONUN İÇİN PEK YARARLI BİLGİLER VE