Toshibacı arkadaşlar selamlar..ben 17 inch ekranlı, ekran kalitesi yüksek, oyun da oynanabilecek bi laptop arıyorum...Aslında gözüm Sony' de ama malum fiyatları abartılı olduğu için elemek durumundayım..diğer adayım Asus G2S. Ama bu arada Toshiba'nın X200-22U modelini gördüm..özellikleri istediğim gibi..Siz ne diyosunuz? kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum..Şimdiden teşekkürler
Walla bende özelliklerine hasta oldum.... HP alacaktım ama ekran çözünürlüğü bu makinade daha ii ve fiyatları aynı olduğundan buna karar kıldım.. 6tn 2.0 Usb var alette... 2.2ghz işlemci 2+1GB Ram 512mb Ekran kartı 250GB hdd Wireless N (56 değil 300)
ben sipariş verdim bakalım.. salı çarşamba elime gececek kısmet olursa....
Arkadaşım niye 17 inch alacaksın, ekranın içine girmeyi falan mı deneyeceksin:) Bir de ben olsam bu fiyata bunu almam.Asus F3sv veya biarz daha fazla para verip Asus G serisinden alırm. Ama bende para var ve fazla geliyor diyorsan al..
Hocam sende x200-15K kullanıyorsun... makinadan memnunmusun genel anlamda 22u ile ortalama olarak eşdeğer makinalar... sadece 15k dan fazlası olarak 1gb on board ram var...
walla ben cok memnm işlemci ve hardisk + sı benmknn onda ise ram +sı var vistada yavaslık yasmdm her pyun ve programı rahtlıkla oynadm kullndm , xp kurmıcam sp1 cıkcak vistaya ztn daha ii olur vista simdiknden ekran kartı da super oc oluyo 6500 civarı 3dmark06da rahtlıkla goruleblr
körfezgüneşi hocam..aslında sen de haklısın..şu an baya bi kararsızlık yaşıyorum..evde şu anda kullandığım masaüstü bilgisayarı babama verip kendime laptop alıcam..masaüstü bilgisayarımdan dolayı gözüm büyük ekrana alıştığı için de 17 inç olsun diyorum..ama 15.4 ekranla aradaki fiyat farkının da çok olması beni baya bi düşündürüyor..kısacası kararımı da kesin veremedim
yaklasık 2 ay önce aldım bu aleti(X200-22u).Malumunüz içinde vista olmasına ragmen hic kasmıyor. Ben cok memnumum
X serisi............Ne memnuniyeti...Bu makina çok özel bir makinadır.Böyle bir alete sahip olduğun için çok şanlısın...Memnuniyetin çok çok üzerinde bir duygu olsa gerek...
Yaklaşık 2 ay önce aldım cihazı bende büyük ekrana alıştığım için özellikle 17 inç tercih ettim. Alır almaz Call Of Duty Airborne yi yükledim (masaüstü bilgisayarımda çalıştıramamıştım) hiç sorunsuz çalıştı oynarken hiç takılma ve kasılma yapmıyor. İlk aldığınızda Norton la geliyor cihaz o zaman Windows puanı 4.7 idi ben onun yerine Nod 32 tercih ettim ve Windows puanı 5.1 çıktı ve açılışı hızlandı. Laptop un ses gücü oldukça tatminkar alırken bu kadar iyi olabileciğini düşnmemiştim sakladığım logitech hoperlörlere gerek bile kalmadı. Sadece ve sadece beni üzen ekranın tepki süresi biraz fazla galba Lcd ekran performansını vermiyor. Almayı düşünen arkadaşlar için verdiğiniz parayı hakediyor diyebilirim.