Şimdi Ara

## Nokia Telefonlarına 'Google Search' Özelliğini Ekliyor ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## Nokia Telefonlarına 'Google Search' Özelliğini Ekliyor ##


    Dünyanın en büyük cep telefonu üreticisi olan Finlandiya merkezli Nokia ile Google arasında yapıldığı ifade edilen anlşamaya göre Nokia'nın yeni nesil telefonlarında Google'ın arama özelliğini de görebileceğiz. Elimize ulaşan bilgilere göre, Nokia'nın bazı yeni modelleri seçilmiş ülke pazarlarına Google'ın arama özelliği ile birlikte sunulacak. Nokia'nın yazılım ve internet servislerinden sorumlu olan üst düzey yöneticisi Ilkka Raiskinen yaptığı açıklamasında, Nokia'nın internet servisleri stratejisi paralelinde yenilikçi arama teknolojilerini kullanacılara sunabilmek için internette arama denildiğinde akla gelen ilk isim olan Google'ın arama özelliğinin telefonlarına güç katacağını ifade etti. İlk etapta N96, Nokia N78, Nokia 6210 Navigator ve Nokia 6220 classic modelleri ile gelecek olan yeni arama özelliğinin zamanla diğer modellere de eklenmesi ve 100 farklı ülkede kullanıma sunulması bekleniyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 13 Şubat 2008; 0:31:01 >







  • topu topu bi kısayolla yapılabilecek bi işlemin neyini değiştirip yeni bişiymiş gibi lanse etmişler anlamadım. s40 serisi de dahil olmak üzere bütün nokia telefonlarının tarayıcıları zaten google ı sorunsuz açıyor. nokia bize bişi anlatmaya çalışıyor galiba.
  • googledan parayı aldı iki telefon yapar parayı alır keyfine bakar..
  • Hadii hayırlısı
  • yeni versiyon güncellemesinde baktim bende de vardi ama sildim GPRS para veremem kusura bakmasin kimse..
  • Google arama özelliği... Bayağı bir gelişim olmuş... WAP ücretlerini kaldırsalar google için bari
  • quote:

    Orjinalden alıntı: we_dream

    topu topu bi kısayolla yapılabilecek bi işlemin neyini değiştirip yeni bişiymiş gibi lanse etmişler anlamadım. s40 serisi de dahil olmak üzere bütün nokia telefonlarının tarayıcıları zaten google ı sorunsuz açıyor. nokia bize bişi anlatmaya çalışıyor galiba.


    opera mini deki gibi tarayıcı penceresinde ayrıca google sekmesi olacak, bu sayede önce ayrı sayfada google açıp arama yapma derdinden kurtulunacak.
    evt haklısın bizim için pek öyle büyük bi yenilik değil, ee zaten nete giren hemen herkes opera kullandığı için google çubuğu yerinde duruyor. ama google ile nokyanın anlaşmaya giderek artık bu özelliği tel romu içinde gömülü olarak sunması,
    gelecekde google maps ında, google eart ın mobil versiyonununda cihazlara girmesinin önündeki ilk adım olarak yorumlanabilir.
    belki nokya, web 2.0 işini benimser ve, program kısayoları arasına cihaz üzerinde yüklü olmayan, tıklandığında net penceresinde kullanıcının karşısına çıkan uygulamaları da benimseyebilir. google ın docs ( dökümanlar) muhabbetinden bahsediyorum. net üzerinden ofis uygulaması.




  • cevabın için teşekkürler, yeniliğin ne olduğunu anladık böylece
    ben opera kullanmıyorum. n93 ün kendi web tarayıcısıyla wireless kullanarak neredeyse her sayfayı açıyorum zaten. hatta çoğu zaman bu forumu da cepten takip ediyorum. yani demek istediğim opera olmadan da halledilebiliyor işler. google için de bi yer imim var zaten.

    "yorum"una ben de katılıyorum; yani gps için gerekli yazılımlar bile entegre halde sorunsuzca sunulabildiğine göre (ki maps 2.0 ile bi hayli geliştirilmiş), neden google earth de cebe gelmesin? yanlız bu uygulamalar için telefonların ramleri çok yetersiz kalabilir şuanki duruma bakarsak. youtube ile ilgili de gelişmeler var. ben diyorum ki google docsdan önce facebook desteği gelir, sosyal platformlara daha çok önem verirler gibime geliyor .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi we_dream -- 13 Şubat 2008; 3:18:15 >




  • cep telefonundan internete girme ihtiyacı hiç hissetmedim. zaten ekran karma karışık çıkıyor, sığmıyor, yok ekranı aşağı çek, yok yana çek, eziyet resmen.
  • bazı insanlar için işe yarar.
  • N95 ve n95 8 Gb da o sorun gayet az. birde ekranı %75 ve %50 oranında küçültebiliyoruz böylelikle ciddi bir alanı aşağı yukarı kaydırma yapmadan görebiliyoruz...

    Ayrıca google bence abartılıcak birsey değil zaten benim yer imlerimde google facebook livescore vb. gibi kısa yolalr var. tıklıyorsun hoooppp giriyor.
    Gayet kolay...


    quote:

    Orjinalden alıntı: murdocklawless

    cep telefonundan internete girme ihtiyacı hiç hissetmedim. zaten ekran karma karışık çıkıyor, sığmıyor, yok ekranı aşağı çek, yok yana çek, eziyet resmen.
  • gprs bu kadar pahaliyken kim ne yapsin google i
  • symbian sistemler için çok güzel bir haber ancak s40 serisinde arama özelliği çok saçma olur kanımca.s40 kadar dünyada kullanılabilen başka basit sistemmi var.
  • boşverin Symbian'ı... Android isterük

     ## Nokia Telefonlarına 'Google Search' Özelliğini Ekliyor ##
  • Telefonla çok ilgili arkdaşlar için önemli bir gelişme değil fakat normal kullanıcılar için iyi olmuş.
  • Güzel bir haber...

    Yeni nesil Samsung cihazlarda kullanılan Yahoo Searh arama motoruna en büyük rakip.
  • vardır paşaların bir bildiği. işbirliği yaptılarsa. cüzdanlara sahip çıkalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.