Ok hemen deðiþtiriyorum Almak istediðin ekran kartý çok güzel.Onu bekleyip bu listeyi alt üst edebilirsin
Saol. ama insan sabýrsýzlanýyor. Heleki 9800gtx gt ve gts lerin tam tarihleri bile yok ortalýkta, özellikleri ne olacak hep spekülasyon dolanýyor. Þeytana uymamak için zor tutuyorum kendimi
Hemen kızma ya.İlemcinin çarpan sayısını bios ekranından değiştirerek overclock yapabilirsin.Yada en güzeli overclock bölümüne bak.Orada daha çok cevap bulabilirsiniz
< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi S@rKs-PoWeR -- 15 Þubat 2008; 20:56:59 >
Yok gitmiyo daha Yani çok çok ince mhz ayarý yapmadým ama gitse de en fazla 11.400 olur.3.4'te iþlemci ekran kartý da sanýrým 640/1470 olmasý lazým(cpu-z ile gpu-z açacaktým ama hemen bi alayým dedim ss belki daha gider sonra daha yüksek ss alýrým dedim ama olmadý bidaha da ss almaya üþendim). 645/1480 denedim olmadý yarýsýnda kiltleniyo.
Ya valla bendede oluyor bazen.Neden oluyor hiç anlamadým.Forumdan kaynaklana teknik bir sorun galiba.Hem ÝE hem Opera da denedim.Ayný sorun ordada oluyor ???
< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi S@rKs-PoWeR -- 15 Þubat 2008; 21:31:44 >